- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
Sağol canimNe guzl cnm çok sevndm
hamilelik ayıp birşeymi ki ben anlamadım :/ neden saklama gereği duyuyosunuz böyle güzel bişeyi
Gorusunuze saygi duyuyorum ama merak ettim. Hamileliginiz epey ilerlemis. Henuz cikmadiysa da karniniz cikacak. Hamileliginiz boyunca disari cikmayacak misiniz? Sismis gobekle etrafta dolanmak bana gore degil demissiniz merak ettim.Ayıp birşey olasından dolayı değil tabikide ama ben kapalı bir bayanım ve şişmiş göbeğimle etrafta dolanmak bana göre değil ve hoş bir görüntüde değil herkesin kendi görüşü farklı kişilik ve düşüncelere sahibiz hepsi bu
Çok saol cnmBenim yüzüp güzelleşip burnum çirkinleşmişti
Çok doğru soluosn cnm haklisinAyıp birşey olasından dolayı değil tabikide ama ben kapalı bir bayanım ve şişmiş göbeğimle etrafta dolanmak bana göre değil ve hoş bir görüntüde değil herkesin kendi görüşü farklı kişilik ve düşüncelere sahibiz hepsi bu
Gorusunuze saygi duyuyorum ama merak ettim. Hamileliginiz epey ilerlemis. Henuz cikmadiysa da karniniz cikacak. Hamileliginiz boyunca disari cikmayacak misiniz? Sismis gobekle etrafta dolanmak bana gore degil demissiniz merak ettim.
O nasıl oldu cnmBen hamile birine bakinca anliyorum hamilr oldugunu ama nerden anliyorum bilmiyorum. Kendimde anlamamistim.
Bugün tam da bu olay geçti basimdan Misafirlerim vardi dedim erken hamileligimi soylemiyim inanirmisiniz kapiyi acar açmaz tembihlemisler gibi her gören sen hamile misin yok kesin hamilesin diye usteledi güya akillilik edip saklicaktimkirpiklerden anliyorlarmis benzim hamilelik benziymis (onu hala anlamis değilim ) birde nefesim 2 canli nefesiymis
Bn ce de bunları duydukları çok mutlu oldmŞuan çok olmasada göbeğim var nezaman istersem dışarı çıkıyorum ve kesinlikle hamileleri engelliyen bir durum yok sadece üzerime panço tarzı şeyler alıyorum ve dediğim gibi herkes aynı düşünmek zorunda değil bu benim şahsi düşüncem
Ya daha erken die ya oyüzden çıkmaz dieBi test alsan?
Bunun için erken gebelik testi var.Ya daha erken die ya oyüzden çıkmaz die
Hm cnm bunu farkeder beş gün olcak sence cikarmikiBunun için erken gebelik testi var.
İlişkiden mi beş gün, reglin mi beş gün gecikti?Hm cnm bunu farkeder beş gün olcak sence cikarmiki
Ilıskidn besgin aslında da biz eee gittik tedavi etti ve önceki hastalarında tedavinin bitti gün hemen aksami kalmışlar ve bnm beş gün oldu işte oyuzdnİlişkiden mi beş gün, reglin mi beş gün gecikti?
Şuan çok olmasada göbeğim var nezaman istersem dışarı çıkıyorum ve kesinlikle hamileleri engelliyen bir durum yok sadece üzerime panço tarzı şeyler alıyorum ve dediğim gibi herkes aynı düşünmek zorunda değil bu benim şahsi düşüncem
O nasıl oldu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?