Kızlar sizce bir bayanin hamile oldunu yüzünden nasl anlayabilirsiniz

Bende tam tersi kirpiklerim daha bi ayrik oldu sanki :) Bir bayanda hamilemisiniZz demisti evet nerden anladiniz dedigimde kirpikleriniz dik dik ve ayrik demisti :) ne kadar dogru yalan bilmiyorum.

Yadirgamak icin degil merak ettigim icin sordum sadece.

Sanırım daha yumuşak kelimeler kullanmalıyım sert bir şekilde söylemek istemedim yani haklı olarak merak edebilirsiniz ben herkese anlayışlı bir şekilde yaklaşıyorum eğer kırdıysam özürdilerim açıklayıcı olmak için o şekilde anlatmaya çalışmıştım

Yoo rica ederim kirilmadim.

Arkadaşım 13 haftalık hamileyken tlf da konuştuğumuz da belirtileri oğlan gibiydi.sonra yüz yüze görüştük kıza yanın da diyemedim sonra tlf da dedim. Cnm senin kızın olacak gibi yüzün de ayrı bi hal var yanlış anlama da çikinlik çökmüş dedim 4 hafta sonra öğrendi kızı olacak inş ☺ ben de oğlum dayken gören yüzün ay gibi parlamış diyordu.

Bitkin oluyo kimisi,gözler baygın filan öyle anlaşılabilir. Mesela ben ölü balık gibiyim bu aralar

AY CNM BN YA ÇOK SAOL

Benim komşum anladi hamile misin dedi bende yok ne alakası var dedim 1 hafta sonra test yaptım hamileymisim yuzumden nasıl anladı bilmiyorum :)

En güzelini yapıyorsunuz .hamleyken karnınızı nekadar az erkek görse dogumunuz oksfar kolay olur. Allah kolaylık versin.Tamamına erfitsin.

Amin inşallah çok sağolun Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Üç kişide bana gözlerinin altı çökmüş birde gözlerinin beyazlığı artmış senin erkek çocuğun olacak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…