Hm keşke banda solesenBilmem kac kisiye hamilesin dediysem dogru cikti.
Yadirgamak icin degil merak ettigim icin sordum sadece.
Hm anldm bn nasıl olcm acebaBende tam tersi kirpiklerim daha bi ayrik oldu sanki :) Bir bayanda hamilemisiniZz demisti evet nerden anladiniz dedigimde kirpikleriniz dik dik ve ayrik demisti :) ne kadar dogru yalan bilmiyorum.
Sanırım daha yumuşak kelimeler kullanmalıyım sert bir şekilde söylemek istemedim yani haklı olarak merak edebilirsiniz ben herkese anlayışlı bir şekilde yaklaşıyorum eğer kırdıysam özürdilerim açıklayıcı olmak için o şekilde anlatmaya çalışmıştım
Biliyorum işte oda mümkün olmadı için yapacak bişi yokYahu gormeden nasil soyleyeyim
En güzelini yapıyorsunuz .hamleyken karnınızı nekadar az erkek görse dogumunuz oksfar kolay olur. Allah kolaylık versin.Tamamına erfitsin.Benim düşüncem bu canım yani edepten dolayı zaten bilmesi gerekenler biliyo
AY CNM BN YA ÇOK SAOLArkadaşım 13 haftalık hamileyken tlf da konuştuğumuz da belirtileri oğlan gibiydi.sonra yüz yüze görüştük kıza yanın da diyemedim sonra tlf da dedim. Cnm senin kızın olacak gibi yüzün de ayrı bi hal var yanlış anlama da çikinlik çökmüş dedim 4 hafta sonra öğrendi kızı olacak inş ☺ ben de oğlum dayken gören yüzün ay gibi parlamış diyordu.
Bitkin oluyo kimisi,gözler baygın filan öyle anlaşılabilir. Mesela ben ölü balık gibiyim bu aralar
Yüzü lekelenmisise anlasilir benim cunku hamile oldugumu coguoyle anladi test yaptim hamileymisimKızlar bunu merak ediyorum aceba bunu bilenler varmi bi bayanin hamile olduğunu yüzün den nasıl anlarsınız bilen varmi aceba lütfen yardımcı olun
E cnm eskiden nasıl anliyolardi sanki bu şekilde sanki eskiden test mi vardıLaf olsun torba dolsun. Yüze bakarak gebelik anlaşılır mı ayol
Hm saol cnm bnmYüzü lekelenmisise anlasilir benim cunku hamile oldugumu coguoyle anladi test yaptim hamileymisim
Demekki anlaşılabilirmis cnm saolBenim komşum anladi hamile misin dedi bende yok ne alakası var dedim 1 hafta sonra test yaptım hamileymisim yuzumden nasıl anladı bilmiyorum :)
En güzelini yapıyorsunuz .hamleyken karnınızı nekadar az erkek görse dogumunuz oksfar kolay olur. Allah kolaylık versin.Tamamına erfitsin.
Adet.gecikmesiyle olmasın o.veya.mide.bulantısı vs..E cnm eskiden nasıl anliyolardi sanki bu şekilde sanki eskiden test mi vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?