ailesine kredi çekmiş , bir arkadaşına parayı kaptırmış,sonra bunlar azmış gibi gitti salak gibi kendine krediyle araba aldı.aylık 2000 maaşı var 700 tl kredi ödüyor,lojman hakkımız var ben çalışamasam bile 1300 ile geçinebilriiz diye düşünüyorum ama beni en çok sabah farkı akşam farklı olması canımı sıkıyor , sanki karşısında iplemediği biri varmış gibi konuşuyor zoraki,bende çok ilgi güzel söz duymak isten biriyim kabullenmeye çalışıyorum ama olmuyor çok canım moralim bolzuyor hatta oda napabilirim böyleyim işte diyor napcam bilmiyorum(
ailesine kredi çekmiş , bir arkadaşına parayı kaptırmış,sonra bunlar azmış gibi gitti salak gibi kendine krediyle araba aldı.aylık 2000 maaşı var 700 tl kredi ödüyor,lojman hakkımız var ben çalışamasam bile 1300 ile geçinebilriiz diye düşünüyorum ama beni en çok sabah farkı akşam farklı olması canımı sıkıyor , sanki karşısında iplemediği biri varmış gibi konuşuyor zoraki,bende çok ilgi güzel söz duymak isten biriyim kabullenmeye çalışıyorum ama olmuyor çok canım moralim bolzuyor hatta oda napabilirim böyleyim işte diyor napcam bilmiyorum(
yok kimse olmuyor biliyorum olsa keşkede müsait değilim derimYaninda biri oluyor aksamlari iste gayet acik. Ama 60bin nedir:s
Evli olabilir mi?
Bir süre ayrı kalsan iyi olur..Sadece borcu harcı değil mesele..... Dengesiz ve ilgisiz biri... Evli olmadığına eminmisin ? Kusura bakma ilk aklıma geleni yazıyorum.... Sen ne kadar tanıyorsun bu adamı ??
yok rahat işi yorgun değilim canım istemiyor bişey yapmak zaten aşklık konuşmayı geçtim ama insan içten konuşuruz evet hayır gibi kısa ve baştan salma cevaplar vermezki ben onun sevgilisiyim ve uzaktayız zaten birbirimizden sevgisini böyle göstermemeli bence evet oda var bu borç 3 yılda bitmez .kesin evleneceğimizde belli değil planlar kuruyoruz ama 3 yıl borcun bitmesini bekleyeyim diyorum yaş 31 olcak oda önemli değil beklerim ama 3 ylınn sonunda olmazsa çok üzülrüm ağlarım başka gelen kısmetlerime bakayım diyorum ama olmuyor yapamıyoruz ben onu sevyorum diyorum napcam bilmiyorumErkek arkadaşın akşamları yorgun olabilir, illa günün
her saatinde aşk meşk konuşulmak zorunda değilsinizya.
Ama borç işi kötü.
Adamın o kadar cok borcu varken bu kadar rahatsa,
bugün buldum bugün yerim yarına Allah kerim düşüncesinde belliki.
Zaten bu borclar varken dügün masraflarını nasıl yapacaksinız.
İşin baya zor.
Evli olabilir mi?
Evli olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?