kızlar sizce böyle bir adamla evlenilirmi yardım lütfen :((((

• Konu Sahibi Konu Sahibi x34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Görüyoruz borcu harcı olanla evlenenler sonra kafasını duvardan duvara vuruyor.Bile bile de lades denmez ki !..

evet oda var. tabi kısmet işi bunlar belki karşıma daha iyileri çıkcak ama ben dediğim gibi çok seven aşık olan briyim ve aşığım onun hayatımda olmadığını düşününce canım yanıyor ararken mesaj atarken bile kalbim fırlıyorum onunla kuru ekmeğe razıyım diyen türk filmlerindeki gibi bi kızım işte herkes gerçekci ol öyle olmuyor diyor ama ben hakkaten sadece onun yanında olmak istiyorum hiçbirşey istemiyorum

İlgilenmiyorsa iki sebebi vardır: Ya geçmişinde kazık yemiştir seni şımartmak istemiyordur. Ya da karakter olarak dengesizdir anı anını tutmuyordur. Borcunu falan bir tarafa bırakıyorum da, seni gerçekten seviyor mu sen bundan emin değilsin bence. Bir süre için çok seven taraf olmaktan vazgeçmen gerekiyor. En azından öyleymiş gibi yapman lazım. Şu adamı bir kendi haline bırak, ilgilenme falan. Uzaktaymışsınız zaten özlem falan olur. Bak bakalım nasıl davranıyor, seni özlüyor mu, seni kaybetmekten korkuyor mu... Başka türlü bu ilişkiyi sen sürüklemek zorunda kalırsın. Adam için de bu ilişkinin ne heyecanı kalır bir süre sonra bilmem.

Yok İnsan Neyse Odur Akıllanmaz Ben Olsam Ayrılmıştım Çoktan Duygularıma Yenilmem Ben Hiç Hep Mantıksal Yaklaşırım. Deli Gibi Sevsemde Çok Kolay Vazgeçebiliyorum.Bide Şu Var Adam Çok Rahat Bi Kere Bu Kafayla Bi 60 Bin Borç Daha Eder Bu

senin bence kafan karışık...bence bir müddet ara verin ilişkinizi de ...
artık sen bu adamı tanımış etmişsin huyunu husunu öğrenmişsin...bu duruma verilecek son cevap
YA BU DEVEYİ GÜDECEN,YA DA BU DİYARDAN GİDECEN....
sen ne deveyi güderim nede bu diyardan giderim diyorsun ne yaptığın belli değil...karmaşık

evet ne onla ne onsuz diyorum aşkla mantık arasında kaldım(

keşke sizin gibi olsam evet bi kere daha düşüneyim...

Bence sen beklentilerini bu kadar yuksek tuttugun surece kimseyle mutlu olamazsin.
Sabah ariyorsun, aksam ariyorsun, belki gun icinde baska saatlerde de ariyorsun ve hep cok ilgi bekliyorsun. Adam zaten sana gun icinde duymak istediklerini soyluyor, mutlu ediyor ama yok, ne zaman ararsan ara ayni kivam olsun diye bekliyorsun. Adam karakterimde yok, ustune yorgunum diyor, hala ustune gidiyorsun. Yok isi yorucu degil, yok dengesiz de ondan diye bir dolu laf etmissin Acikca fikrimi soyluyorum, olmaz bence. Ne bununla olur, ne de baskasiyla olur. Ben de kadin oldugum halde beni de bayardi birinin surekli benden birseyler beklemesi, maddi ya da manevi. Insanlari bu kadar sIkmadan ilerletin iliskinizi.

Ben de bircok arkadasa katiliyorum borc ve rahatlik konusunda. Farkettiysen bircok kisi buna takilmis, ilgi meselesini onemsememis. O borc nasil odenecek, evlensen nasil evleneceksin, nasil ev kuracaksin, bunlar var daha. Kizma da, sen ortada boyle bir sorun varken bos konularla ugrasiyorsun gibi geldi bana.

şimdilik evlenmekte acele etme derim. aileleriniz tanışıyor mu?

Zaten kim ne derse desin, en geç evlenince çıkar o
pembe gözlükler.
Yalnız inşallah o zaman gri bir hayat çıkmaz karşına.
Anladın sen onu.

borç bencede çok sorun değil...adam zaten 2000 lira alıyormuş...bunun 700 ünü krediye ödüyormuş...geriye kalıyor 1300
zaten x34 de çalışıyor yada çalışmayı düşünüyor sanırım 1000 lirada o olsa 2300 kira ödemicekler lojman veriliyor zaten..
eee daha ne? 2300 kolaylıkla yeter de artar bi karı kocaya maddiyat sorun değil sağlık yerinde olduktan sonraaa

dengesiz evet . ağırlık çökünce tuvalate bile gitmemek için oyalanıyorum diyor düşünün,eminin ben aramayınca yada soğuk konuşunca hemen gönlümü almaya çalışıyor,evet ama dediğiniz mantıklı o biraz pışpışlasın beni

bir de zaten 3 yıl sonra bitiyormuş borç 3 yılda sıksınlar dişlerini...he adam sorumsuz habire borç yapan para tutmayan bi tipse orasını bilemem tabi

Öde sen elalemin borçlarını,birlikte yapsaydınız borcu amenna diyecektim.

ben onun ailesini tanıyorum o değil .bana kalsa hemen evlenmek istiyorum onunla uzağız çünkü birbirimize çok nadir yüz yüze görüşebiliyoruz hiç eşyada filan gözüm yok

üç dört ayda bir görüştüğün bir insanı ne kadar zamandır tanıyorsun da evlenmek için kararını verdin? anlayamıyorum, kendinizi ateşe atmaya ne kadar meraklısınız.

ben 7 -24 akşamları da aşk sözcükleri söylesin demiyorum ki akşamları benimle konuşmuyor bile diyorum doğru düzgün insna sevdiğiyle konuşmaktan üşenirmi ağzından zorla laf çıkarmı havadan sudan konuşcaz onuda yapmıyor.borç konusuna gelince ben iinanın hiç düğün eşya hiçbirşey de gözüm yok nikahımız kıyılsın tek zaten lojnman hakkımız var ödeme dışında elimize 1300 maaş kalıyor evlensek onunlada geçinebilirz gibi geliyor iki gönül bir olunca hesabı ama oda bunu kabul etmiyor tabi herşey usulüne göre olcak diyor

Bence hemen evlenmeye bakın hem seviyorsunuz borçları da el birliği ile daha kolay ödemiş olursunuz

Bence hemen evlenmeye bakın hem seviyorsunuz borçları da el birliği ile daha kolay ödemiş olursunuz

bende öyle diyorum ama o olmaz diyor ben senin kapına elim boş gelemem diyor herşey olmalı diyor dediğim gibi 3 yıl var borçların bitmesine dyor 3 yıla kim öle kim kala gibide düşünüyor insan

ortak borç değil düğün çeyiz borcu değil, evlenip başkasının yaptığı borcu mu ödesin bir de??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…