Görüyoruz borcu harcı olanla evlenenler sonra kafasını duvardan duvara vuruyor.Bile bile de lades denmez ki !..
ailesine kredi çekmiş , bir arkadaşına parayı kaptırmış,sonra bunlar azmış gibi gitti salak gibi kendine krediyle araba aldı.aylık 2000 maaşı var 700 tl kredi ödüyor,lojman hakkımız var ben çalışamasam bile 1300 ile geçinebilriiz diye düşünüyorum ama beni en çok sabah farkı akşam farklı olması canımı sıkıyor , sanki karşısında iplemediği biri varmış gibi konuşuyor zoraki,bende çok ilgi güzel söz duymak isten biriyim kabullenmeye çalışıyorum ama olmuyor çok canım moralim bolzuyor hatta oda napabilirim böyleyim işte diyor napcam bilmiyorum(
ya ozman ben hayatında olurum veya akıllanır diye düşünüyorum evet bir bakıyorsnuz en güzel şiirler yazıyor bana bi bakıyorsun evet demeye bile üşeniyor ama seviyor biliyorum hissediyorum.
birde 60 000 borcu var diye düşün diyorsunuz ama siz olsanız naparsanız aşık olduğunuz birini 60 000 var diye bırakırmısınız tamam mantıkda gerek ama aşk daha ağır basmazmı
senin bence kafan karışık...bence bir müddet ara verin ilişkinizi de ...evet haklısın çok.ama sorun şu ben böyle mutsuz oluyorum kendinizi benim yerime koyun sevgiliniz uzakta yüzyüze nadir görüşüyorsunuz ve sevgiliniz her akşam sanki siz dış kapının mandalıymuş gibi sorduğunuz sorulara hıhı yok evet gibi soğuk cevaplar veriyor insanın zoruna gidiyor ,sabahda napayım yavrum kabullen artık diyo ki akşamları konuşcağımız 5 kelime .birde 60 000 borcu var diye düşün diyorsunuz ama siz olsanız naparsanız aşık olduğunuz birini 60 000 var diye bırakırmısınız tamam mantıkda gerek ama aşk daha ağır basmazmı
evet ne onla ne onsuz diyorum aşkla mantık arasında kaldımsenin bence kafan karışık...bence bir müddet ara verin ilişkinizi de ...
artık sen bu adamı tanımış etmişsin huyunu husunu öğrenmişsin...bu duruma verilecek son cevap
YA BU DEVEYİ GÜDECEN,YA DA BU DİYARDAN GİDECEN....
sen ne deveyi güderim nede bu diyardan giderim diyorsun ne yaptığın belli değil...karmaşık
keşke sizin gibi olsam evet bi kere daha düşüneyim...Yok İnsan Neyse Odur AkıllanmazBen Olsam Ayrılmıştım Çoktan Duygularıma Yenilmem Ben Hiç Hep Mantıksal Yaklaşırım. Deli Gibi Sevsemde Çok Kolay Vazgeçebiliyorum.Bide Şu Var Adam Çok Rahat Bi Kere Bu Kafayla Bi 60 Bin Borç Daha Eder Bu
evet oda var. tabi kısmet işi bunlar belki karşıma daha iyileri çıkcak ama ben dediğim gibi çok seven aşık olan briyim ve aşığım onun hayatımda olmadığını düşününce canım yanıyor ararken mesaj atarken bile kalbim fırlıyorum onunla kuru ekmeğe razıyım diyen türk filmlerindeki gibi bi kızım işte herkes gerçekci ol öyle olmuyor diyor ama ben hakkaten sadece onun yanında olmak istiyorum hiçbirşey istemiyorum
İlgilenmiyorsa iki sebebi vardır: Ya geçmişinde kazık yemiştir seni şımartmak istemiyordur. Ya da karakter olarak dengesizdir anı anını tutmuyordur. Borcunu falan bir tarafa bırakıyorum da, seni gerçekten seviyor mu sen bundan emin değilsin bence. Bir süre için çok seven taraf olmaktan vazgeçmen gerekiyor. En azından öyleymiş gibi yapman lazım. Şu adamı bir kendi haline bırak, ilgilenme falan. Uzaktaymışsınız zaten özlem falan olur. Bak bakalım nasıl davranıyor, seni özlüyor mu, seni kaybetmekten korkuyor mu... Başka türlü bu ilişkiyi sen sürüklemek zorunda kalırsın. Adam için de bu ilişkinin ne heyecanı kalır bir süre sonra bilmem.
yok okadar değil hepsi üst üste geldi sadece .bir de zaten 3 yıl sonra bitiyormuş borç 3 yılda sıksınlar dişlerini...he adam sorumsuz habire borç yapan para tutmayan bi tipse orasını bilemem tabi
şimdilik evlenmekte acele etme derim. aileleriniz tanışıyor mu?
ben onun ailesini tanıyorum o değil .bana kalsa hemen evlenmek istiyorum onunla uzağız çünkü birbirimize çok nadir yüz yüze görüşebiliyoruz hiç eşyada filan gözüm yok
Bence sen beklentilerini bu kadar yuksek tuttugun surece kimseyle mutlu olamazsin.
Sabah ariyorsun, aksam ariyorsun, belki gun icinde baska saatlerde de ariyorsun ve hep cok ilgi bekliyorsun. Adam zaten sana gun icinde duymak istediklerini soyluyor, mutlu ediyor ama yok, ne zaman ararsan ara ayni kivam olsun diye bekliyorsun. Adam karakterimde yok, ustune yorgunum diyor, hala ustune gidiyorsun. Yok isi yorucu degil, yok dengesiz de ondan diye bir dolu laf etmissinAcikca fikrimi soyluyorum, olmaz bence. Ne bununla olur, ne de baskasiyla olur. Ben de kadin oldugum halde beni de bayardi birinin surekli benden birseyler beklemesi, maddi ya da manevi. Insanlari bu kadar sIkmadan ilerletin iliskinizi.
Ben de bircok arkadasa katiliyorum borc ve rahatlik konusunda. Farkettiysen bircok kisi buna takilmis, ilgi meselesini onemsememis. O borc nasil odenecek, evlensen nasil evleneceksin, nasil ev kuracaksin, bunlar var daha. Kizma da, sen ortada boyle bir sorun varken bos konularla ugrasiyorsun gibi geldi bana.
Bence hemen evlenmeye bakın hem seviyorsunuz borçları da el birliği ile daha kolay ödemiş olursunuz
Bence hemen evlenmeye bakın hem seviyorsunuz borçları da el birliği ile daha kolay ödemiş olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?