evli olabilir mi?
Açıkcası benim de ilk aklıma gelen bu oldu.
ılk okudugumda aksamları ılgısı azalıyor dıye benımde aklımdan bu gectı:26:
peki ilk zamanlarda böylemiydi yoksa sonradan mı böyle oldu?
yok rahat işi yorgun değilim canım istemiyor bişey yapmak zaten aşklık konuşmayı geçtim ama insan içten konuşuruz evet hayır gibi kısa ve baştan salma cevaplar vermezki ben onun sevgilisiyim ve uzaktayız zaten birbirimizden sevgisini böyle göstermemeli bence evet oda var bu borç 3 yılda bitmez .kesin evleneceğimizde belli değil planlar kuruyoruz ama 3 yıl borcun bitmesini bekleyeyim diyorum yaş 31 olcak oda önemli değil beklerim ama 3 ylınn sonunda olmazsa çok üzülrüm ağlarım başka gelen kısmetlerime bakayım diyorum ama olmuyor yapamıyoruz ben onu sevyorum diyorum napcam bilmiyorum
bekar gece gündüz arıyorum aileisni arkadaşlarını akrabalarını tanıyorum tanıştrdı hepsiyle beni.en büyük sorunu ben benim ilgi manyağı onunda ilgisiz manyağı olması sorun olarak görüyorum ortak nokta bulamıyoruz
ailesine kredi çekmiş , bir arkadaşına parayı kaptırmış,sonra bunlar azmış gibi gitti salak gibi kendine krediyle araba aldı.aylık 2000 maaşı var 700 tl kredi ödüyor,lojman hakkımız var ben çalışamasam bile 1300 ile geçinebilriiz diye düşünüyorum ama beni en çok sabah farkı akşam farklı olması canımı sıkıyor , sanki karşısında iplemediği biri varmış gibi konuşuyor zoraki,bende çok ilgi güzel söz duymak isten biriyim kabullenmeye çalışıyorum ama olmuyor çok canım moralim bolzuyor hatta oda napabilirim böyleyim işte diyor napcam bilmiyorum(
sonradan ama hayatında biri yok dediğim gibi 7 24 arıyorum
evet bizde çok uzağız çok nadir görüşebiliyorız yüz yüze .haklısınşuan anlattığın şeylere göre ayrınılcak bi pozisyon yok canım rahat ol o konu da...ama şuna emin ol bi insanın kendini sadece telefon aracılığıyla ifade etmesi çok zor...anlattığın şeylerin nedenini anlayabilmen için daha çok birlikte vakit geçirmeniz gerekir yani onu tanıman gerekir...şimdi ilişkiler çoğunla sanal ortamda ya da tel.yoluyla idare ediliyor...bu şekilde bi insanı tanıyabilmen çok zor bence...
mesela ben 3 yıl nişanlı kaldım.severek nişanlandım o ankarada ben ist.teydim sadece tel.la görüşebiliyoduk çok nadirdi bir arya gelmemiz ben de ayrılmayı çok düşündüm oda...ama sonuç itibariyle evlendik 3 yıllık da avliyim şuan iyi ki de evlenmişim diyorum..genelde nşanlılık ballandıra ballandıra anlatılır ya yok anam ben evliyken daha mutlu oldum adamı bi başka sevdim yani tanıdıkça...o da aynışekilde olduğunu söyleerr...
sana diyeceğim kendini tel de ifade edemeyebilir belki sevmiyordur da tel.de konuşmayı ...dert edilcek bişey değil bu konuşarak (yüzyüze) halledilebilir canım mutluluklar dilerimmm
yok o lafın gelişi yani ansızın arıyorum beni aldatıyormu diye ama yalnz hep7 24 arama. Bayarsın adamı.
yok ben hayatında biri olabileceğini kastetmedim zaten...şimdi erkeklerde şöyle bi psikoloji var...bi kızı elde edinceye kadar romanntik duygusal aşk adamı modunda takılır...sonradan ama hayatında biri yok dediğim gibi 7 24 arıyorum
yok ben hayatında biri olabileceğini kastetmedim zaten...şimdi erkeklerde şöyle bi psikoloji var...bi kızı elde edinceye kadar romanntik duygusal aşk adamı modunda takılır...
ne zaman baktı ki kız istediği ayara geldi iş ciddie bindi bensiz yapamaz moduna girip böyle rahat takılıyorlar...çantada keklik görüyorlar yani... ilgizsizliği rahatlığı bundan da kaynaklanabilir canım...
ya ozman ben hayatında olurum veya akıllanır diye düşünüyorum evet bir bakıyorsnuz en güzel şiirler yazıyor bana bi bakıyorsun evet demeye bile üşeniyor ama seviyor biliyorum hissediyorum.Senin Sevdiğceğinde İş Yok Güzelim,Bugün 60 Bin Borç Etti Ödedi Bi şekil Peki Ya Sonra?
Yine Yapmayacağı Ne Malum,Onda Bu Salaklık Varken,Ayrıca Adam Tuhaf Sabahı Başka Akşamı BaşkaVer Yolu Gitsin Yakma Kendini
Çok zor iyi düşünüp taşınman lazım bu kadar borç var aşırı rahat huzur olacak mı beklediğin ilgiyi göremeyeceksin üzüleceksin ki aynı evin içine girdinmi tanırsın derler.
Birde sen ne kadar dürüstsün ki bu adamdan dürüst olmasını bekliyorsun ? Anladın sen demek istediğimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?