kızlar sizce böyle bir adamla evlenilirmi yardım lütfen :((((

• Konu Sahibi Konu Sahibi x34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Açıkcası benim de ilk aklıma gelen bu oldu.

bekar gece gündüz arıyorum aileisni arkadaşlarını akrabalarını tanıyorum tanıştrdı hepsiyle beni.maddiyat halledilebilir diye düşünüyorum ama zıtolan benim ilgi delisi olmam onunda tam tersi keyfi gelince çok nadir güzel şeyler söylemsi ortak nokta bulamıyoruz

ılk okudugumda aksamları ılgısı azalıyor dıye benımde aklımdan bu gectı:26:

bekar gece gündüz arıyorum aileisni arkadaşlarını akrabalarını tanıyorum tanıştrdı hepsiyle beni.en büyük sorunu ben benim ilgi manyağı onunda ilgisiz manyağı olması sorun olarak görüyorum ortak nokta bulamıyoruz

bir ömür böyle zor gibi...sevgini şimdilik bir kenara bırak onunla ilgili seni mutlu eden ve mutsuz eden şeyleri listele bakalım hangisi fazla...sonra sevgini ekle...sevgin olumsuzlukları bir ömür taşıyabilir mi???sen taşıyabilir misin???

ILGISIZ ERKEK KADINA KAFAYI YEDIRTIR BE GULUM EVLENINCE DAHA KOTU GEBERTESIN GELIR AYNI EVIN ICINDE SAATLERCE SENINLE ILGILENMEMESI FELAN COK SINIR BOZUCU BISEY

Sen borçtan çok, güzel aşk sòzlerine takmışsın ama evlendikten sonra
hiç bir romantiklik borclari kapatmiyor.
O zaman gecim sıkıntısı başlarsa, seni seviyorumlar bile
moralini düzeltmez.
Demem oki, sevgi saygı tamam ama senin şu an kendine sorman
gereken bu kadar cok borcu olan birisiyle evlenilirmi olmali.

canim ben ce iyi düsün, evlenince onun borcu senin de borcun olacak... borcunu ödeyebilmesi icin ugrasmiyor mu pek?

evet bizde çok uzağız çok nadir görüşebiliyorız yüz yüze .haklısın (

Çok zor iyi düşünüp taşınman lazım bu kadar borç var aşırı rahat huzur olacak mı beklediğin ilgiyi göremeyeceksin üzüleceksin ki aynı evin içine girdinmi tanırsın derler.

Birde sen ne kadar dürüstsün ki bu adamdan dürüst olmasını bekliyorsun ? Anladın sen demek istediğimi.

sonradan ama hayatında biri yok dediğim gibi 7 24 arıyorum
yok ben hayatında biri olabileceğini kastetmedim zaten...şimdi erkeklerde şöyle bi psikoloji var...bi kızı elde edinceye kadar romanntik duygusal aşk adamı modunda takılır...
ne zaman baktı ki kız istediği ayara geldi iş ciddie bindi bensiz yapamaz moduna girip böyle rahat takılıyorlar...çantada keklik görüyorlar yani... ilgizsizliği rahatlığı bundan da kaynaklanabilir canım...

Senin Sevdiğceğinde İş Yok Güzelim,Bugün 60 Bin Borç Etti Ödedi Bi şekil Peki Ya Sonra?

Yine Yapmayacağı Ne Malum,Onda Bu Salaklık Varken,Ayrıca Adam Tuhaf Sabahı Başka Akşamı Başka Ver Yolu Gitsin Yakma Kendini

evet haklısın çok.ama sorun şu ben böyle mutsuz oluyorum kendinizi benim yerime koyun sevgiliniz uzakta yüzyüze nadir görüşüyorsunuz ve sevgiliniz her akşam sanki siz dış kapının mandalıymuş gibi sorduğunuz sorulara hıhı yok evet gibi soğuk cevaplar veriyor insanın zoruna gidiyor ,sabahda napayım yavrum kabullen artık diyo ki akşamları konuşcağımız 5 kelime .birde 60 000 borcu var diye düşün diyorsunuz ama siz olsanız naparsanız aşık olduğunuz birini 60 000 var diye bırakırmısınız tamam mantıkda gerek ama aşk daha ağır basmazmı

ya ozman ben hayatında olurum veya akıllanır diye düşünüyorum evet bir bakıyorsnuz en güzel şiirler yazıyor bana bi bakıyorsun evet demeye bile üşeniyor ama seviyor biliyorum hissediyorum.
birde 60 000 borcu var diye düşün diyorsunuz ama siz olsanız naparsanız aşık olduğunuz birini 60 000 var diye bırakırmısınız tamam mantıkda gerek ama aşk daha ağır basmazmı

ne demek istediniz anlamadım açık konuşurmusunuz !!!

Görüyoruz borcu harcı olanla evlenenler sonra kafasını duvardan duvara vuruyor.Bile bile de lades denmez ki !..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…