• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sizce bu kız ne istiyor

Yazık kıza bi bilse böyle ele güne anlattığını sevmezdi bile arkadaşınızı

Bu kiz seks istiyor.normal acaba erkek arkadaşı kızdan ne istiyor?

Fotoğraf meselesi hariç normal fakat adam gelip detaylarıyla nasıl anlatıyor bunları sana ? Yada o adam sen misin ? Olmuyor böyle az daha zekice kurgulanması gerekirdi .. hee sen erkek ,arkadaşın erkek ,öyle olur bak ! Yalniz kk kadınları yemez :)

Merhabalar kizlar gecen ay kız kardeşim evlendi ve dün bana bir soru sordu ama tam cevap veremedim kendisine çünkü evli değilim:/
Sorusunu söyleyeyim sizlerden bilen tecrübe eden varsa bana yardımcı olabilir mi ?
Adetten 4 gün önce eşi ile ilişki yaşamış eşi geri çekilme yöntemi ile koruma yapmış. Hamilelik şuan istemiyor o yüzden biraz tedirgin olmuş . Simdi de adet gördü ama acaba sperm yerleşip daha sonra olabilir mi diye sordu. Bende adet görmüşsün kızım nasıl olacak o dedim ve de yumurtlama dönemin degil imkanı yok dedim ? Doğru mu demisim ??
Ne hikmetse başkalarının cinsel hayatlarından hep haberdarsınız ve onların ağzından konu açıyorsunuz.

baktım eski konularına erkek kardeşinmiş. utanmıyor mu seninle böyle şeyleri konuşmaya:işsiz:

Back
X