kızlar sizce bu ne anlama geliyor?

cimcime1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
1.307
9
88
Merhaba küçük hanımlar ve ablalarım,
hemen konuya gireyim dün ailemle bir düğüne gittim ve erkek arkadaşım önce hiç ses etmedi hani düğün meselesi olunca kıskanırdı şaşırdım tepkisizliğine içimden bunu geçirirken birden bana:) dedi ki: ya ama sen şimdi çok güzel olmuşsundur ordaki teyzeler oğluna bakıyolardır seni kıskandım yaa dedi ve üzgün surat koydu. Bende kıyamam sana aşkım benim benim yarim sevdiğim sensin bakan teyzeler boşuna bakar benim sevdiğim var gözüm ondan başkasını görmez ki dedim ve seni çok seviyorum için rahat olsun hayatım dedim.öpücük gönderdim tabi bu mesajda kızlar. sonra o bana dedi ki:aşkım ben ne kaygılanırım ne de kıskanırım( kesinlikle çok aşırı kıskanç ve sürekli şüpheci biridir kendisi) ben sana açık ve net söylemiştim daha öncesinde de ve yine söylüyorum senin bana yapacağın yanlış ters bir durum bize yanlış bir durum yaparsan gittiğin ortamlarda bitersin bunu biliyorsun bu yüzden senin için rahat olsun bebeğim dedi bana ve gülmüş sonra bende benim içi rahat ben sana burda yanlış birşey yapmıyorum ki sen kıskanıyorum dediğin için içi rahat olsun bitanem diye seni sevdiğimi belirttim her zaman oldu gibi dedim ve sen bana inanıyormusun bu konuda dedim oda inanıyorum tabiki ama istediğini yapmakta özgürsün ama sonuçlarınada katlanmak kaydıyla ben seni kıskanmıyorum kısıtlamıyorumda aşkım dedi( acaip kısıtlayan ve dediğim gibi çok aşırı kıskanç bir insandır kendisi) bende bu mesajının üstüne hiçbirşey demedim sonra konuşmamız devam etti ama bu konu üzerine değil kızlar neden böyle demiş olabilir bu ne anlama geliyor sanki umurumda değilsin der gibi hissettim yaaa ne olur bana yardım edermisiniz düşüncelerinize çok ihtiyacım var

Son düzenleme:

Aynen öyle demek istemiş.

Bence gözünü korkutsa iyi resmen tehdit etmiş. :S Kendinden çok emin, onun gözünde bir yanlış yasan kimbilir ne olacak. Bitersin falan ne demek? Hiç hoş şeyler değil bunlar. Güveniyorum ama bir şey olursa bittin, bu çok saçma bir düşünce şekli.

ya ben birkere ona yalan söylemiştim oda çok içerlemişti hatta aramız baya bozuldu ben ayrılıcak diye ağlarken o seni sevdiğimden bize bir şans veriyorum demişti bana üzerinden 1 yılı aşkın zaman geçti canım ve ondan sonra beni daha fazla kıskanmaya ve kısıtlamaya başlamıştı öyleyken birden böyle olması bana tuaf geldi bu beni kıskanıyor anlamına geliyormu yoksa umurumda değilsin mi demek oluyor beni kıskanması hoşuma gidiyor tabi aşırıya kaçmadığı sürece ama dün kıskanıyorum derken ardından o yazdıklarımı söyledi anlayamadım bende

Son düzenleme:
en tehlikeli tipler bence böyleleri..
eger ayrilirsan diyelim, seni cümle aleme rezil edecek kadar gözü kör olan tiplerdir..
burdan bir arkadasim böyle bisey yasadi, cocuk acayip üstüne titreyen,
asiri seven biriydi, kizin ona yanlisi olunca, burdaki herkese rezil etti kizi..
cok asagilkca biseydi yaptigi..
dikkat et canim bence..

Son düzenleme:
Elbette herkes az çok kıskanır sevdiğini. Benim kafamı karıştıran "bittin, sonuçlarına katlanırsın" falan demesi. Bunları dediği için şöyle düşündüm ben, ona göre olan bir yanlışında sana zarar verecekmiş gibi. Bunu da belirtiyor ki sen kork diye. Yani anlaşılan aşırı derecede kıskanıyor. O yüzden böyle saçmalamış bence. Umarım ciddi değildir.

kıyamam canım arkadaşına üzüldüm yaaa çok şükür 1,5 yılı geçti böyle birşeyle karışılaşmadım Allahım yardımcısı olsun bu duruma düşenlerin yaaaa korktum canım şimdi ama sanmıyorum beni rezil edicek birşey yapacağını yaa ama düşüncen için yinede teşekkür ederim tatlım

springtime inan korktum şuan bi önceki arkadaşta böyle söylemiş yaa çok sinirli canım yaa ve evet benim gözümü bikere hata yaptım diye hep ozamandan bu zaman korkutmaya çalışıyor ama şuna inanıyorum ki bana zarar vermez bazen öyle sinirleniyor ki taş diyebilirim ama yinede kıyamıyor bana öfkesi geçince yani kıskanmıyorum derken orda o söylediğiyle kıskanıyor ama evet bazen böyle saçmalıyor bana göz dağı vermeye çalışıyor yaaa

resmen tehdit etmiş seni canım. daha önce yaşadıklarınızdan dolayı bir hatanı daha yakalarsam bu sefer bitiririm seni diyerek de anlatmış canım

okurken ilişkinizin sonunu düşündüm nedense...

kızma bana ama böyle bir adamla ilerde çok başın ağrır

resmen seni psikolojik baskı altında tutuyor canım.

sen her an yanlış yaptım mı acaba diye kendini sorguya çekmeye başlarsın ve

dolayısıyla bi süre sonra bu ilişki seni yorar....

resmen tehdit etmiş seni canım. daha önce yaşadıklarınızdan dolayı bir hatanı daha yakalarsam bu sefer bitiririm seni diyerek de anlatmış canım

minnicikim yaa geçti elbet insanların hataları olur hatasız kul olmaz o Allah a mahsustur fakat çok takıntılı işte kendisi ve dediğim gibi çok kıskanç biri.geçmişte olan bir kere hata yaptım ona oda yalan söylemiştim sebepte eski msn adresimle alışveriş sitesine üye olmamdı sorun üye olmamda değil eski msn adrsimi açmam ve ona söylememem sorun buydu hani unutuldu baya zaman geçti üstünden 1yılı geçti çok oldu ama işte bana böyle demesi beni üzdü açıkçası bana inanıyorum dedi soruma karşılık ama bence inanmıyor

canım yaaaaaaaaaaaa inan varya beni anlatmışsın hep böyle diken üzerindeyim buna çok üzülüyorum ona bize yanlış yapmadığımı dile getiriyorum ama o ara ara böyle yapıyor işte ve dün kıskanıyorum demesinin ardından farklı bir tutum geldi.evet bazen ne oluyor biliyor musun yanlış bişey yapmıyorum o hemen kızıyor bende acaba yanlış birşey mi yaptım diye düşünmeye başlıyorum yaa onu çok seviyorumm yaaaaaa bunu çok iyi biliyorr ama niye böyle

tek söyleyeceğim şey

arkana bakmadan kaç o adamdan,ayrılman senin psikolojin açısından en hayırlısı tatlım.

tek söyleyeceğim şey

arkana bakmadan kaç o adamdan,ayrılman senin psikolojin açısından en hayırlısı tatlım.

canım yaa düşüncen için benim iyiliğimi düşündüğün için çok teşekkür ederim ama onu böyle çok severken oda beni severken nasıl yaparım bunu

Bana kalırsa takıntılı biri. Pek sağlıklı olduğunu düşünmüyorum sevgilinizin. Bu tür insanlar gerçekten hayatınızda büyük sorunlara sebep olabilir. Anlaşmazlığın sebebide bir msn adresi mi yani? Ne o öyle, her adımınızda haber mi vereceksiniz? Üzmek, kırmak istemem ama böyle sevgi olmaz.

evet canım takıntılı biri hatamdan dolayı bu dahada arttı onda evet canım eski msn adrsimi açınca farklı şeyler düşünmüş ve ona girmedim demiştim en çokta koyan bu olmuş girdiğimi gözüyle gördüğü halde girmedim diye inkar etmiştim korkumdan çünkü herşeye kızıyordu kısıtlıyordu kıskanıyordu bende bi sorun çıkmasın diye söylemedin girmiştim ama ben onu çok seviyorum springtime ama böyle de nereye kadar gideriz bilmiyorum çok sabırlıyımdır anlayışlıyımdır kolay sinirlenmem ben hemen yumuşarım hatası olana bile dayanamam ama içime atıp sonradan patlamamdan ben bile korkuyorum umarım böyle olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…