- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi cimcime1991
-
Aba altından sopa göstermiş.
Bence gözünü korkutsa iyi resmen tehdit etmiş. :S Kendinden çok emin, onun gözünde bir yanlış yasan kimbilir ne olacak. Bitersin falan ne demek? Hiç hoş şeyler değil bunlar. Güveniyorum ama bir şey olursa bittin, bu çok saçma bir düşünce şekli.
Bence gözünü korkutsa iyi resmen tehdit etmiş. :S Kendinden çok emin, onun gözünde bir yanlış yasan kimbilir ne olacak. Bitersin falan ne demek? Hiç hoş şeyler değil bunlar. Güveniyorum ama bir şey olursa bittin, bu çok saçma bir düşünce şekli.
Aynen öyle demek istemiş.
en tehlikeli tipler bence böyleleri..
eger ayrilirsan diyelim, seni cümle aleme rezil edecek kadar gözü kör olan tiplerdir..
burdan bir arkadasim böyle bisey yasadi, cocuk acayip üstüne titreyen,
asiri seven biriydi, kizin ona yanlisi olunca, burdaki herkese rezil etti kizi..
cok asagilkca biseydi yaptigi..
dikkat et canim bence..
Elbette herkes az çok kıskanır sevdiğini. Benim kafamı karıştıran "bittin, sonuçlarına katlanırsın" falan demesi. Bunları dediği için şöyle düşündüm ben, ona göre olan bir yanlışında sana zarar verecekmiş gibi. Bunu da belirtiyor ki sen kork diye. Yani anlaşılan aşırı derecede kıskanıyor. O yüzden böyle saçmalamış bence. Umarım ciddi değildir.
resmen tehdit etmiş seni canım. daha önce yaşadıklarınızdan dolayı bir hatanı daha yakalarsam bu sefer bitiririm seni diyerek de anlatmış canım
okurken ilişkinizin sonunu düşündüm nedense...
kızma bana ama böyle bir adamla ilerde çok başın ağrır
resmen seni psikolojik baskı altında tutuyor canım.
sen her an yanlış yaptım mı acaba diye kendini sorguya çekmeye başlarsın ve
dolayısıyla bi süre sonra bu ilişki seni yorar....
canım yaaaaaaaaaaaainan varya beni anlatmışsın hep böyle diken üzerindeyim buna çok üzülüyorum ona bize yanlış yapmadığımı dile getiriyorum ama o ara ara böyle yapıyor işte ve dün kıskanıyorum demesinin ardından farklı bir tutum geldi.evet bazen ne oluyor biliyor musun yanlış bişey yapmıyorum o hemen kızıyor bende acaba yanlış birşey mi yaptım diye düşünmeye başlıyorum yaa onu çok seviyorumm yaaaaaa bunu çok iyi biliyorr ama niye böyle
tek söyleyeceğim şey
arkana bakmadan kaç o adamdan,ayrılman senin psikolojin açısından en hayırlısı tatlım.
Bana kalırsa takıntılı biri. Pek sağlıklı olduğunu düşünmüyorum sevgilinizin. Bu tür insanlar gerçekten hayatınızda büyük sorunlara sebep olabilir. Anlaşmazlığın sebebide bir msn adresi mi yani? Ne o öyle, her adımınızda haber mi vereceksiniz? Üzmek, kırmak istemem ama böyle sevgi olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?