Valla aynı şeyi eşime sürekli söylüyorum ya bir kızımız olsa aynı şeyi onun için ister misin.Damadın misafir gibi en fazla bir iki saat durup gitse hoşuna gider mi diyorum cevap yok.Cevabı bellide cesareti yok.Ya ben onu geçtim gelmiyosa gelmesinde benden ne istiyorlar.Abisini yalnız çağırsın ama yok bizi beraber çağırıyor istisnasız her defasında.Kardeşini davet edebilir bunda birşey yok ama
asıl sorun eşinizle olan kısımda .
Nasıl ki o kendi ailesinde sizinle kalıyorsa senin anne-baban da artık onun anne-babası sayılır. Bu nedenle ailelerimizde kalmalıyız demelisin.
Neresi ayıp? Sanki anne-baba evine adam atıyorsun. Kocan o senin.Eşin. Böyle saçma düşünce olamaz.
İlerde kızınız olursa aynı şeyi damat yaparsa nasıl karşılar eşiniz.?
Sen de onları onların silahıyla vur.Valla aynı şeyi eşime sürekli söylüyorum ya bir kızımız olsa aynı şeyi onun için ister misin.Damadın misafir gibi en fazla bir iki saat durup gitse hoşuna gider mi diyorum cevap yok.Cevabı bellide cesareti yok.Ya ben onu geçtim gelmiyosa gelmesinde benden ne istiyorlar.Abisini yalnız çağırsın ama yok bizi beraber çağırıyor istisnasız her defasında.
Merhaba kızlar
Daha öncede konu açmıştım kısaca yine hatırlatayım:biz eşimle farklı bir memlekette görev yapıyoruz ikimizin ailesi de aynı şehirde olduğundan tüm tatillerimiz problemli geçiyor.Allahtan eşim memur olduğu için benim gibi iki ay tatili yok,yoksa kısmını hayal bile edemiyorum.Eşimin ailesi hiçbir şekilde eşimin annemlerde kalmasını istemiyorlar(ayıpmış!) eşimde zamanla kabullendi bu durumu, ne desem fayda etmiyor.Bu nedenle bende gittiğimizde kv de bir iki geceden fazla kalmıyorum.Asıl konuya gelecek olursam bir görümcem var yaşıt sayılırız evli.Ya her gidişimizde bizde kalın diye söylüyor. Hayır nezaketen değil, bayağı ısrar ediyor.Eee haliyle annemde kalmaya müsaade etmedikleri için bende kabul etmiyorum. fakat ben annemlere geçince beyefendi koşa koşa kardeşine gidip orda kalıyor.Ya inanın her defasında aynı şey,üstelik ben güzellikle söylemiştim kendisine, kusura bakma bu bu sebeplerle sizde kalamam diye. yani durumu bilmiyor değil.sizce gerçekten iyi niyetinden mi davet ediyor yoksa biraz yüzsüzlüğünden mi?
Tatlım ben kıza gelemem diyorum zaten işin garip kısmı da bu zaten anlamaması!Sen de onları onların silahıyla vur.
ayıp! olur bir daha davet etme de.
Ya yok inan lafta davet etmiyor yüzsüzlüğünden sinir etmek için.Tabiki kalıyor şekerim ama onada bir kılıf uydurmuşlar enişte beyin ailesi başka memlekette diye kalıyormuş.Bence ya laftan anlamaya kapasitesi yetmiyor ya da senin gelmeyeceğini biliyor ama abisi gelecek sonunda diye sözde seni de davet ediyor.
Görümcenin eşi kalıyor mu senin kv'de ben asıl bunu merak ettim?
Sorma ya nikahlı kocam ama bi gece kalamadık annemlerdenesi ayıpmış pardon. duyanda eve erkek atıyorsunuz sanır.
eşiniz yahu.
Sorma ya nikahlı kocam ama bi gece kalamadık annemlerde
Tatlım şöyle anlatayım onlar benim yarı annemde yarı kendilerinde kalmamı istiyorlar,eşimin bizde kalmasını hiç istemiyorlar anlatabildimmianlamadım
sımdı sız esınızle tatılı yarımı gecırıyorsunuz?
ya da esınız aılenızdemı kalmıyor ?
ya da sızınde aılenızde kalmanıza mı musade etmıyorlar?
ılk soru hayır, diğeri eve sonuncuda hayır ise
gorumce sızı 1 gecelıgıne mısafır etmek ıstıyor olabılır sonra gene gıdersınız aılenıze anlamadım nerelı bunlar?
kalmıyor mu pekı?Tatlım şöyle anlatayım onlar benim yarı annemde yarı kendilerinde kalmamı istiyorlar,eşimin bizde kalmasını hiç istemiyorlar anlatabildimmi
kalmıyor mu pekı?
bu durumda gorumcene ben kotu nıyetlı dıyemem aynı sey degıl cunku
sorunun gorumceyle degıl esınle bence
sonucta aılesı cahıl olabılır ama esını kım tutabılır kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?