- 22 Ağustos 2014
- 3.855
- 2.413
- 408
Bide benm yermde olsan kafayı yerdin! Arkdsı bzm dugunde altın taktı o yuzden o da mecbur altın takıcak bende gt annenden iste dedm orda kalırken bna ihtycı yktu soncta beklemedym ya patlıcam yani az kaldı yazarım buraya delrdim bosanıyorum die
Asgari ucret 1300 cnm 2bin gecinmesini bilen için cok iyi bi para bunun ekstraları da oluyo tabi. Herkes memur olamıyo malum o surekli borc oduyo ben nereye kadar dayanırım blmiyorum calışırken benm gelirim aylık en az 4bin liraydı smdi calışamıyorum da bakalım gttgi yre kadar
Bosanmak su an için mumkun deil hem dha 1 yıl dolmadı hem ne blm yuva yıkmak kolay henuz yeni evlyz eşim adapte olamamış olablr ii yonlerini tutmyaa caalşyorum artk hayrlısı diyorm
Ne var kafa yapımda? Ben burda size bosaanayım mı diye sormadm ki cözüm istedm bekaara karı bosaması kolay derler daha 4 aylık evlym ben derdmi paylaştm ne yapablrm onu sordum cok acımaszca yaklaşıyosun ve baska sorunun varsa yorum yapmak zorunda değilsin 1 yıl dolmadı cunku anlaşmalı bosanmak için 1 yıl dolması gerekyo birz arastr oyle tartısalım okYahu bu nasıl kafa yapısı 1 yıl olsa ne olucak yok adapte olamamışmış boşuna konu açmışsın
Herkse tek tek anlatamıcam soranlara cvp verdm yeternce onerin için tskAdamin maasi 2 bin bile degil 2bine yakın diyorsun. Evet asgari ucret az ama 2binde cok degil 1.000tlsi zaten borca gidiyormus geriye 1.000tl bile kalmiyor onunla ay sonu getirmek bile zor bir is olur sana ne verecek Allah aşkına? Borc bitince vermezse soylenirsinde su durumda adam para icinde yuzupte koklatmiyo degil yani.
Nebileyim benim böyle saçma bir kocam olmadığından bu tarz seyleri bilmiyorum aman banane her ay 50 tl ile geçin o zamanNe var kafa yapımda? Ben burda size bosaanayım mı diye sormadm ki cözüm istedm bekaara karı bosaması kolay derler daha 4 aylık evlym ben derdmi paylaştm ne yapablrm onu sordum cok acımaszca yaklaşıyosun ve baska sorunun varsa yorum yapmak zorunda değilsin 1 yıl dolmadı cunku anlaşmalı bosanmak için 1 yıl dolması gerekyo birz arastr oyle tartısalım ok
Saçmalık değil bu sadece 2 yabancı insan bi anda aynı eve konuldu ve alışmamız lazım en azından bi süre daha idare edeblrm bu surecte neler yaapablrm tarzında çözüm istedm derdmi paylaşmak istedm sanki herkes evliliğin ilk yıllarında harikaymiş gbi konşmaya grrek yok o zaman tsk ederm ii gclrNebileyim benim böyle saçma bir kocam olmadığından bu tarz seyleri bilmiyorum aman banane her ay 50 tl ile geçin o zaman
Saçmalık değil bu sadece 2 yabancı insan bi anda aynı eve konuldu ve alışmamız lazım en azından bi süre daha idare edeblrm bu surecte neler yaapablrm tarzında çözüm istedm derdmi paylaşmak istedm sanki herkes evliliğin ilk yıllarında harikaymiş gbi konşmaya grrek yok o zaman tsk ederm ii gclr
Canım bak benim gibi olmuşsun.kimya Müh yim ben. Çok iyi maaşlarla çalıştım.ailemin durumu da fena değil.eşimle tanıştırıldığımız yıl işten çıktım kpss çalışmak için.2010 da. Eşim de elektronik Müh. Şef. O zaman normal mühendisti.eve girmişti ev kredisi vardı.
Nişanlıkyen gezeriz kahve içmeye sinemaya eğlenmeye vs. Çok eğleniriz dedi.kandım.evlendik işler değişti. Her isteğini almaya alışkındım cebimde hep param olurdu. Hiç para vermedi yok dedi.markete götürürken ağlatırdı ki bişey istemeyeyim diye. Ya bi kahve nedir bi kahveye götür derdim.çalışırsan gideriz derdi.sabah elektrik sayacına bakardı klima çok açtım mı diye.hergün ağlıyordum hamile halimle ( hemen hamile kaldım. ) .anneme hergün ağladım boşanmak istiyorum diye.annem de " kızım çocuktan sonra değişir.erkekler bazen bunalıma girer evlenince hele bide eşi hamileyse bunalıma girermiş
Sonra eşim şaka gibi değişti çocuklardan sonra. Aile olmayı tattı bizi mutlu etmek için çıldırıyor. İstemediğim halde para veriyor sürekli.haftada en az 1 yemeğe götürür.sen kaliteli giymeye alışkın herşeyin en güzelini giy diyor.ben 1 istediysem marketidoldurup getiriyor.kızar sıcakta oturma klimanı aç diye.
Anlatmak istediğim : annemin bi lafı var.kızım herşeyini bana anlat bazı arkadaşların yanlış yönlendirir gaza getirir.boşa bırak diye..karanlık olmadan aydınlık olmaz sen kocana güzel davran der.evlilik depresyonundan kurtuldu çok iyi çok şükür.çocuklarının eksikkerini benden çok düşünür. Çocuk olduğunda tam bir aile olup kenetleniliyor
Burda gaza mi getiriliyor yani ? Sanmıyorum. Zaten sorun büyük olmasa buraya konu acmazdi, insanlar da yorum yapamazdi. Zaten yorum beklediği için açmış. Siz sanslisiniz Allah daim etsin. Ama genelde oyle olmuyor o işler.
H heraa2035 bu arkadasinki bence cok nadir bir durum. Çoğunlukta böyle olmaz ki. Hatta daha kötü olur. Düzelir diye çocuk yapılmaz... Sonra çocukla ortada kaliverirsin. Burda hergün okuyoruz.
Önceligini kpssye vererek çok iyi yapıyorsun. Bosanmak istiyorsan bekleme derim genelde ama zaten sınava iki ay var beklesen de olur dayanamayacak durumda degilsen. Ders bile calisamiyorsan ayri mesele tabi. O zamana kadar korunup, sonra ne yapacağına karar verebilirsin.
Nebileyim benim böyle saçma bir kocam olmadığından bu tarz seyleri bilmiyorum aman banane her ay 50 tl ile geçin o zaman
Adam üç kuruş para alıyormuş sen ise evde yayıyorsun
calısıp kpss hazırlanan hiç mi yok sanki ?
Borcları varmıs 1000 tl borclara gıdıyormus adam 2000 yakın alıyormus buda herhalde 1800 demektırYani o ayri bir konu. Calisabilir de isterse ama kocanin davranisi tuhaf. Ev kendilerine ait galiba, kira vermeyince o maasla iki kisi gecinebilir. Cok zor durumda degiller.
Borcları varmıs 1000 tl borclara gıdıyormus adam 2000 yakın alıyormus buda herhalde 1800 demektır
Sıgara fılan ıcıyolarsa gıttı bıttı para
bende bu zihniyeti anlamam. sizi kastetmiyorum.Borcları varmıs 1000 tl borclara gıdıyormus adam 2000 yakın alıyormus buda herhalde 1800 demektır
Sıgara fılan ıcıyolarsa gıttı bıttı para
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?