Kızlar sizce calışmayan eşine kocası ne kadar para vermeli?

Evet çektim eşimden ama bu kadar değildi canim bende çektirdim adapte olmak 2 kişiliktir bu adam bencillik yapiyor kendini düşünüyor sende kendini düşün bence onu değil eğlen gez toz yemek verme yapma evde bişey yok ne yapayım dersin sordugunda

Adamin maasi 2 bin bile degil 2bine yakın diyorsun. Evet asgari ucret az ama 2binde cok degil 1.000tlsi zaten borca gidiyormus geriye 1.000tl bile kalmiyor onunla ay sonu getirmek bile zor bir is olur sana ne verecek Allah aşkına? Borc bitince vermezse soylenirsinde su durumda adam para icinde yuzupte koklatmiyo degil yani.

Bosanmak su an için mumkun deil hem dha 1 yıl dolmadı hem ne blm yuva yıkmak kolay henuz yeni evlyz eşim adapte olamamış olablr ii yonlerini tutmyaa caalşyorum artk hayrlısı diyorm

Eşin en başından borcunu saklamamalıydı.Söylese farklı davranırdın belki.Ayrılmak istemiyorsan kpss sınavından sonra bir işe gir kendi ihtiyaçlarını kendin karşıla. Annenlere de yük olmayın artık.Tek maaşla olacak iş değil .Adamın eline bir şey kalmıyor ama sen 150 TL lik yemek istiyorsun.Daha ekonomik yerlere gidebilirsiniz.Bu arada eşin ev geçindirmekten anlamıyor 50 lira ile bir ay geçermiymiş.Çocuğa bile daha fazla para veriyoruz.Hazıra alışmış ailenden alırsın diyemi bekliyor.Eğer öyleyse hiç oyalanma ayrıl derim.

Ya ayağınızı yorganınıza göre uzatacaksınız ya da sende elini taşın altına koyacaksın.Yapamam diyorsanda kestirmeden ayrılacaksın.

eşiniz çalışıyor değil mi doğru anladım.
e ne diye pazar alışverişinizi aileniz yapıyor ki...
işsiz olsa anlarım da, çalışan insan için yapılmaz ki.
üstelik çalışıp o parayı napıyor,
almasınlar, söyleyin. evde yiyecek birşey bulamadığında, verir parasını alır mecbur.

Yahu bu nasıl kafa yapısı 1 yıl olsa ne olucak yok adapte olamamışmış boşuna konu açmışsın
Ne var kafa yapımda? Ben burda size bosaanayım mı diye sormadm ki cözüm istedm bekaara karı bosaması kolay derler daha 4 aylık evlym ben derdmi paylaştm ne yapablrm onu sordum cok acımaszca yaklaşıyosun ve baska sorunun varsa yorum yapmak zorunda değilsin 1 yıl dolmadı cunku anlaşmalı bosanmak için 1 yıl dolması gerekyo birz arastr oyle tartısalım ok

Herkse tek tek anlatamıcam soranlara cvp verdm yeternce onerin için tsk

Nebileyim benim böyle saçma bir kocam olmadığından bu tarz seyleri bilmiyorum aman banane her ay 50 tl ile geçin o zaman

Nebileyim benim böyle saçma bir kocam olmadığından bu tarz seyleri bilmiyorum aman banane her ay 50 tl ile geçin o zaman
Saçmalık değil bu sadece 2 yabancı insan bi anda aynı eve konuldu ve alışmamız lazım en azından bi süre daha idare edeblrm bu surecte neler yaapablrm tarzında çözüm istedm derdmi paylaşmak istedm sanki herkes evliliğin ilk yıllarında harikaymiş gbi konşmaya grrek yok o zaman tsk ederm ii gclr

Canim uzgunum ama probleminiz adaptasyon degil. Esinin kisiligi oturmamis ve oturmasinin 20 sene surme ihtimali de var hic oturmama ihtimali de var. Sen bir omru feda etmeye razi misin? Insan kolay degisebilen bir canli degil. Bosan lafi guzel degil ama buradan bakinca gercekten sevimli gorunmuyor tablo. Eline bir kagit kalem alip evliliginle ilgili icine sinen ve sinmeyen her seyi bir liste yapmani ve gelecek 5 sene icin gerceklestirilebilir planlar yapmani, eger durum olumlu gorunmuyorsa evli kalma kararini bir gozden gecirmeni tavsiye ederim.

Biz durumu ek kartla çözdük. Her iki taraf da harcamayı bildikten sonra problem olmuyor. Maddiyat evlilik bitirir. Eşin az kazanması değil demek istediğim. Eğerki bu para mevzusu çözülmez ise dilinin yanması yakındır.
Kadının ekonomik özgürlüğü çok önemli arkadaşım. Sen kendin kazanıp onun eline bakmak zorunda kalmazsan o da kendini bir halt zannetmez. Umarım kpssden en yakın zamanda olumlu sonuçlar alırsın.

Burda gaza mi getiriliyor yani ? Sanmıyorum. Zaten sorun büyük olmasa buraya konu acmazdi, insanlar da yorum yapamazdi. Zaten yorum beklediği için açmış. Siz sanslisiniz Allah daim etsin. Ama genelde oyle olmuyor o işler.

H heraa2035 bu arkadasinki bence cok nadir bir durum. Çoğunlukta böyle olmaz ki. Hatta daha kötü olur. Düzelir diye çocuk yapılmaz... Sonra çocukla ortada kaliverirsin. Burda hergün okuyoruz.

Önceligini kpssye vererek çok iyi yapıyorsun. Bosanmak istiyorsan bekleme derim genelde ama zaten sınava iki ay var beklesen de olur dayanamayacak durumda degilsen. Ders bile calisamiyorsan ayri mesele tabi. O zamana kadar korunup, sonra ne yapacağına karar verebilirsin.

B benmatmazel evlilik depresyonuna deginmis. Dogrudur, olabilir ama evlilik oncesinde de sorunlar var. Kredi borcunu saklayan bir kisiye guvenilmez. Etrafimizda bir suru cift var. Ben bugune kadar sadece bir defa benmatmazelin dedigi gibi biriyle tanistim. Hamile karisini doverek bebegin olumune sebep olmustu. O olaydan sonra adam melege donustu. Tekrar cocuklari oldu. Muhtesem bir koca ve baba oldu.Eski gunleri hatirlayinca kari koca ikisinin de gozu dolar. Boyle ornek cok az maalesef. Genelde sorunlu evliligin ustune cocuk yapinca her sey daha karmasik bir hal aliyor. Konu sahibi bosamak istemiyormus zaten bekleyip gorecek artik.

Adam üç kuruş para alıyormuş sen ise evde yayıyorsun
calısıp kpss hazırlanan hiç mi yok sanki ?

Eskiden erkekler kadinlari eziyordu falan ama en azindan ev ihtiyaclarini kaynanaya kayinbabaya kilitlemiyordu. Otlakci erkek ve ailesi konusu gormekten gina geldi artik. 10 sene sonra burma bilezik de ister bunlar...

Yani o ayri bir konu. Calisabilir de isterse ama kocanin davranisi tuhaf. Ev kendilerine ait galiba, kira vermeyince o maasla iki kisi gecinebilir. Cok zor durumda degiller.
Adam üç kuruş para alıyormuş sen ise evde yayıyorsun
calısıp kpss hazırlanan hiç mi yok sanki ?

Yani o ayri bir konu. Calisabilir de isterse ama kocanin davranisi tuhaf. Ev kendilerine ait galiba, kira vermeyince o maasla iki kisi gecinebilir. Cok zor durumda degiller.
Borcları varmıs 1000 tl borclara gıdıyormus adam 2000 yakın alıyormus buda herhalde 1800 demektır
Sıgara fılan ıcıyolarsa gıttı bıttı para

Zor ama idare edilemez degil. Sigara zararli zaten ben olsam firsattan istifade birakirdim. Alisverisi kontoru de kayinlara yukluyorsa kalan parayi ne yapiyor zaten adam?
Borcları varmıs 1000 tl borclara gıdıyormus adam 2000 yakın alıyormus buda herhalde 1800 demektır

bende bu zihniyeti anlamam. sizi kastetmiyorum.
yemeğe ekmek bulamazlar ama gider o zıkkıma parasını verir alır, içerler. ne yer ne içerim, düşünmez tabi, bakanı var nasılsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…