Kızlar sizce calışmayan eşine kocası ne kadar para vermeli?

Ben konudan baya koptum sanırım. Konunun başında eve market ya da pazar alışverişi bile yapmayan bir adam boş bir buzdolabı canlanmıştı gözümde. Ama şimdi iş kıyafete kuaföre gitmiş tam anlamadım durum ne. Ama şunu söylemek istiyorum 2 bin lira ev geçindirmek için çok düşük bir maaş. Siz de zamanında çalışmış bir insansınız. 4 bin alıyormuşsunuz. Bir de ailenizle yaşarken bu parayı alıyormuşsunuz. 2 bin lira ile size ayrı bir evde bu standartı sağlayabileceğinin garantisini vermesi saçma sizin buna inanmanız da öyle. Sonuçta hiç paranın idaresini bilmeyen bir insan değilsiniz. Siz 4 bin alırken atıyorum her ay kenara 3 bin ayırabiliyor muydunuz? Ailenizle kalırken kira falan vermiyorsunuz sonuçta, faturadır falan. Tamam asgari ücret 1300 de açlık sınırı da öyle.

Daha şimdiden böyleyseniz ilerisini düşünmek dahi kötü düşün taşın derim onsuz hayat seni daha iyi yerlere getirir inan buna

Ben ailemle kalmadım ki benm durumum cok karısık ben uzun zaman hatta cok uzun zaman ayrı kaldım yalnız yasadım masraflarım da baya oluyodu ki fatura vs diye. Ben sorulanlara cvp verdgm için durumlar karıstı umarım acıklayablmşmdr

ben de. sonra kadınlar bekarken babasının evlenince kocasının malı oluyor. hayatı boyunca birinin bir seyi oluyorsun, ama hicbir zaman bir birey olamıyorsun. yazık

evlenmeden önce kocası çalışmazsan sana para vermem mi demiş, mesajları okusaydınız adamın yalan söylediğini anlardınız. ben de kadının çalışması gerektiğini düşünüyorum ama çalışmıyorsa da ayda 50 tl vererek süründürmek de bir eşe yakışır mı, eve bir pazar parası bırakmayıp kayınvalidesinin ev ihtiyaçlarını gidermesine göz yumması asalak gibi. bunun çalışmakla ne ilgisi var.

Ben cok kızdm cnm ya sorma beni kandrdn dedm boş boş vaadlerde bulundun dedm bu arada oturdgmz ev benm yani babamında bana aldı sonucta ama cok sukur iş buldum cok tskler desteklerinz için

Esinin geliri iyi mi? Var da mi yapmıyor yoksa yok da ondanmi yapmiyor?
İyi ama borcları varmış onları oduyomuş eylulde biri bitcrk borcun inş ordan verir para soyledm zaten eylul son ay dedm vermezsen yolları ayırcam dedm bekleyip gorcez nolcgını bnde merake dyorum

İyi ama borcları varmış onları oduyomuş eylulde biri bitcrk borcun inş ordan verir para soyledm zaten eylul son ay dedm vermezsen yolları ayırcam dedm bekleyip gorcez nolcgını bnde merake dyorum
Ilginc. Varsa vermiyosa problem tabi. Ama yokta vermiyosa y
Olmayan seyi veremez tabi

ben 22 sayfayı okumadım, ben tamamen baska birinin mesajına cevap verdim. alıntı yaptıgım mesajı okusaydınız ne demek istedigimi anlardınız.

Eşinizin maaşı 2000 civarı ama 1000 lirası borca gidiyor geriye kalıyor 1000 lira onun bir kısmıyla da faturaları ödüyor .Eline ne kalıyor?

Eviniz kira değil aileniz zor durumdasınız diye yardım ediyor sizin kpss sınavına iki ayınız kaldığı için çalışmak istemiyorsunuz.

Bu arada arkadaşıma takacağım diye sizden altın istiyor.

Şu durumda önceliğim KPSS olurdu.Zaten 2 ay kalmış onuda sinir stresle geçirmezdim.Ailem bana bakardı bende rahatça dersime çalışırdım.O da ne hali varsa görsün.Altın falanda vermezdim.Elinde para yok kıt kanaat geçiniyorsunuz arkadaşına niye altın takıyor?Önce karnını doyursun.

Herkes diyeceğini demiş zaten bana laf kalmamış ben de şunu diyorum sana. Sen şimdi onu bunu bırakta kpss ye odaklan görüyorsun adamın karakterini. kendi paranı kazanman gerek kpss yi kazanamasan bile gir bi işe çalış.

tabi altını vermeyeceksin gerekirse annene ver saklasın
hem para vermesin hem evin ihtiyacını görmesin kontür almasın
varmı böyle beleşlik başlarım bu adamın kocalığına
annen eve pazar görmesin baban kontür almasın
iyi alışmış adamla kavga ettin o gitti anasına orda kalsaymış ya
niye gelmiş eve sinirimden deliriyorum şu an

Bide benm yermde olsan kafayı yerdin! Arkdsı bzm dugunde altın taktı o yuzden o da mecbur altın takıcak bende gt annenden iste dedm orda kalırken bna ihtycı yktu soncta beklemedym ya patlıcam yani az kaldı yazarım buraya delrdim bosanıyorum die

Ilk işin boşanmak olmalı ise girmek kolay

Bosanmak su an için mumkun deil hem dha 1 yıl dolmadı hem ne blm yuva yıkmak kolay henuz yeni evlyz eşim adapte olamamış olablr ii yonlerini tutmyaa caalşyorum artk hayrlısı diyorm
Yahu bu nasıl kafa yapısı 1 yıl olsa ne olucak yok adapte olamamışmış boşuna konu açmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…