Kızlar sizce calışmayan eşine kocası ne kadar para vermeli?

Büyük ihtimalle çalışsan senin paranı da alır bu adam. Ailen neden besliyor ki senin kocanı. Annen pazar alışverişinizi yapmasın.Sen onun verdiği para kadar al evinize. Onları da gündüz sen ye iç.

Büyük ihtimalle çalışsan senin paranı da alır bu adam. Ailen neden besliyor ki senin kocanı. Annen pazar alışverişinizi yapmasın.Sen onun verdiği para kadar al evinize. Onları da gündüz sen ye iç.
Parayı alsa gene iyi butun evin yuku bende olur o zmn emnm yok kart var yok borc var diye kendi maaşını oraya harcar benmki de ev masrfına gder

Allah yardımcın olsun canım sonuna kadar haklısın. İnsallah sınavını kazanırsın. Ama haklısın sana bazı vaatlerde bulunmuş yapmak zorunda. Calısmayabilirsin bu senin hakkın. Harçlık vermesi cok gıcık. Ailene bir sey yaptırma calıssın kendi getirsin hayret bir sey bi de kalan altınlara göz dikmiş.

- pazar alışverişini annene yaptırma, annemin durumu yok bize yardım edemeyecek de. evde yiyecek bir şey kalmasın kendi gitsin alsın ne alınacaksa
- kıyafet giyim ayakkabı vs ihtiyaçlarını açık açık söyle evlenmeden önce bu kadar rahattım şimdi hiçbirşey alamıyorum annemlerden para istemekten utanıyorum de.
-kontür de baban almasın faturalı hatta geç, eşin ödesin faturasını her ay. kontürlü telefon mu kaldı ya öğrenci misin.

işe gir sonra da boşan.bu çalışşsan ssenın elıne bakar

Ailenden geçinmeyi bırakmalısın, bırak ki kocan da sorumluluklarını bilsin. Pazarınızı annen yapsın, kontörünü baban alsın, kocan ne yapsın? O bilmiyorsa siz hatırlatacaksınız sorumluluklarını. Erkekleri böyle alıştırmayın ne olur, daha ne kadarlık evlisiniz ki kendi evinizin ihtiyaçlarını ailenize karşılatıyorsunuz, anneni yaptığı pazardan alınanları o adam da yiyor değil mi? Utanıyor mu yerken? Ben olsam ben de para vermem size, ne de olsa siz bir şekilde kişisel ihtiyaçlarınızı, mutfak masraflarını ailenize yüklüyorsunuz. Kocanız akıllı. İyi yere tezgah açmış.

Sorma kardeşim yıllarca hep fatturalı kullandm faturam odenemdgi için kpntorluye gecmek zorunda kaldım hattım iptal oluyodu dusun artk odenmiyodu annemler yapmıyo zaten artk bu dediklerini yaptm giyim vs konusunda e bi sürü kıyafetn varya vs bi sürü sey dedi bida ses etmedm arada laf sokuyorum annesngln yanında falan yeni gelin kıyafetnden belli olur diye ama nerde anlayan allha sükür bnm esyam cok ole ihtycm yok ama olsun:) kadınz bz soncta

ya genel anlamda kadın çalışmadımı çok zor annem emeklı benım bır ara dışardan odedı çalışmadı her aldıgının hesabını verıyordu resmen kıyafete asla ızın vermezdı,kıtap almamıza ... sımdı çalışıyorum laf ederse kendı paramla aldım dıyorum bıtıyor.

maaşı çok azmıs canım ya cok kızıyorum ya maaşlar çok az herşey çok pahalı.işe girersin de inş ne ıstersen alırsın
Asgari ucret 1300 cnm 2bin gecinmesini bilen için cok iyi bi para bunun ekstraları da oluyo tabi. Herkes memur olamıyo malum o surekli borc oduyo ben nereye kadar dayanırım blmiyorum calışırken benm gelirim aylık en az 4bin liraydı smdi calışamıyorum da bakalım gttgi yre kadar

siz evlısınız o çalışıyor sız çalışmıyor dıye tabıkı sana para vermemzlık etmemelı.O zaman evlılıgın ne anlamı var kı.bır suru ıhtıyac oluyor sen ıstemesen bıle vermelı.işim zor canım

Bununla ilgli hem kendsinden hem aailesnden lafta yiyorum calşmadgm için.. o kdr izah ettm sınava kadr zaman vern diye eşime de kızıyorum calışan biriyle evlenseydn diye aama işte olcakla olcege care yok diolar ya tam o moddayım

Olay burda ne kadar para verdiği değil zaten
Evet sorun o değil sorun eşimin davranısları dun bida konştm markete gtti 50 lira sınır koydu ustu senn olsun dedi! 10 lira arttı gulr msn aglar msn aldım ustunu artk nabayım su sınavı bi atlatayım ilk iş hemen bi işe grmek olcak zatn

iyi univ iyi bölüm ne yav banane senin okulun ya da bölümünden bi katkın ya da yararın olmadıktan sonra

--konu sahibi için keşke işiniz hazır olunca evlenseymişsiniz
Siz çalışmayan kadınları beğenmemişsiniz ya o bakımdan "iyi" diye belirttim. Çok da umrumda olan bişey değildir. Ve elbette size ne.
Katkım da yararım da var ama sizin gibiler anlamaz neye yararı olduğunu.. Yorulmayın en iyisi.. İyi forumlar dilerim

Nasıl yanı ailesi laf mı edıyor.hayır ınsan çalışıyorken de bır sey olur işten ayrılıverır işyerı kapanır mesela.hele kı bayanlar için.çocuk var mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…