Evet yukarda da yazmştm bana borcu oldgundn bahsetmedi dugune yakın bi arkadsına kredi cektgni ogrendm yani ben hayatında yokken olan bi borc 1 sene odenmesi lazmEşinizle görücü usulu mü evlendiniz?
Ailesi ondan yaana zaten onun ailesi zerre destek olmadı calış yap diyo annesi zaten kmseden destek cıkmasını bekleyemem ama benm ailem herseyde yanımzdayken onunkilerin susması da beni delirtyoBir akşam eşinizle birlikte gidin ailesinin yanına. Orada açık açık anlatın bütün bunları. Ailesi de haklı görüyorsa oğullarını bir halt olmaz o adamdan.yol yakınken bırakın gitsin.
Bak şimdi içinde bsyler birikmiş dolmuş taşmışsın şimdide tek çarenin ayrılık olduğunu ayrılınca büyük bi yükten kırtulup rahatlayacagını zannediyorsun... Ama unutmaki evliliğin ilk yıllarında herkes bi takım sıkıntılar yaşıyor.. İnsan evine bile alışamiyor.. Benm eşim ilk üç ay yatağına eve falan alışamadı ona keza bende öyleydim.. Sonra zamanla alıltık..Eşin şimdiki eve aşılamadgı için kendisini hala annesinin evine ait görüyor.. Ve bazı eşlerde annesine çok düşkün olur bu da doğal birsey.. Artık ailene yük olmayı birak onlardan gelen birseyi alma isteme.. Harçlık olarak sana versinler en fazla.. Sende eşşne belli etme biriktir.. Bunu eşine söyle artık ailemin bize ğazar alsverisinyapmaları uygun değil bu evin erkeği sensin de. Bunlar senin görevin.. Beni senden baskasına muhtac etme de.. Ona bı sekilde görevini hatırlat.. Bak ayrılınca çok pişman olursun.. Sonra cevrendeki insanları gordukce keske bende hemen pes etmeseydim dersin ama hersey için çok geç olur.. Eşini güzelce karsına al hatta öncede sakince konuşmasını yavsiye et ve ikinizde dertleşin ama gercekten samimi ol ve onu anlamaya calış.. Sık sık seni anliyorum sende haklısın sözcükleri kullanSadece maddi değil eşmle genel anlamda kotuyuz yapıcı olmya calştıgm için affetm zaten 2 gun annesnde kaldı bni bırakıp gtti gecenin bi yarısı evde yalnız bssıma hani diyorum insan nasıl gder bu ozel bi gunde olablrdi 2 hafta once gene bırktı gtti annesne cok duskun zaten ordan cıkmıcak elnden gelse
Tekrar konunuza baktım -4 aylık evliyim -demişsiniz.Cinsel hayatımız pek yok ben ilk baslarda istemiştim bebek ama su an istemiyorum ztn bnde problem var biraz zor tedavi gormden bebk sahbi olmak
evden kovmak bıraz dogru bır davranıs olmamıs sanki !! erkek sonucta sorumsuz bencıl odun felan vs ama eşin canm söyle söyleyim o evden cık babanın evınden gerekırse kıraya gıt annenlerden uzaklaş sen yardm alma kesınlıkle sorumlulugunun farkında varır emın ol kendısını guvende hıssedıyo senın aılen var kıra derdi yok felan cık evden bence sorumlulugunu bılsın saten sıkışınca mecburen toplayacak kendısınıAnnmlere gttim ama bi kere ble araamadı gelmedi konşmadı vs babamın evnde oturuyoruz bu yuzden eşim kendni biraz nasıl desem ezilmş gbi hissedyo sanırım cunku laf soyluyo herkes sen nasıl orda oturursun falan diye bende kavga anında kovdum evden ustume yurudu hakaret etti kovunca da gtti smdi de bahanesi sen beni kovdun diyo bende bana bunları yaptın nabsaydım sarılsa mydm oh ii mi yaptn deseydn diyorum susuyo...
Maddi destek olsunlar demiyorum oğullarına akıl versinler diyorum. Böyle evlilikmi olur.siz onların yanında söyleyin oğlunuz bir evliliğin sorumluluğunu almayı bilmiyor.bu şekilde devam edemem deyin.eşinizle de açıkça konuşun baktınız hala kendini haklı görüyor ayrilin bitsin.Ailesi ondan yaana zaten onun ailesi zerre destek olmadı calış yap diyo annesi zaten kmseden destek cıkmasını bekleyemem ama benm ailem herseyde yanımzdayken onunkilerin susması da beni delirtyo
Saka gibi ya para oldugu gibi bende durur esim benden ister evde eksik olani nerden bilecek kocam iste Kim bilir ne yapiyo parayi cocugun yoksa korun yapma evliligin saglam degil malesef altinlarinida sakla evde hic bulamayacagi bi yere yada annene ver ondan kalsinEşim demek ble istemedgm kişi bana agustos ayı için sadece 50 lira verdi ne pazara girildi ne bsey alındı annem yapıyo ztn pazar alışverişimizi ble yeterki ii olalım die ev kendmzn kiraa derdmz yok faturaları oduyo sadce bana hiç bsey yapmdı bi çorap ble almdı hiç 4 aylık evlym 1 yıl olcak toplamda. Kontorumu ble babam gonderyo su an calşmıyorum kpssye grcem ona odaklanmak istyorum ama uyuyamıyorum her gece sorun dusunmekten. esmle zaten anlaşamıyorum ama ayrılıp sınav oncesi iice mahvolmak istemyorum 2gun küstü annesigiln evine gtti bn 2 gun evde agladım o keyf yaptı ve smdi benden altın istyo arkadsının dugunu varmş ona takcakmş bende sattım hepsni dedm 2 gun ihtycn yoktu bana smdi ihtycn var altın istyosun dye dun yne kavga ettk of nabcam ben?
Boswer her evlilik 3 4 sene sonrami bitmeli seninkide bura kadarmis bu Adam bildigin sorumsuz sakin cocuk yapma cocuk olunca düzelir mantiginada baswurma olan cocuga olurCok istyorum ayrılmayı ama hem 4 aylık evli olmak hem 2 ay sonra sınav olması beni cok caresiz bıraktı. Bunlara kafa yorup ders calışamıyorum iice kotu olmaaktan korkuyorum
Aynen alismis kudurmustan beterdir demisler bunlar vermis de vermisBu asalakla ömür geçmez, senin ihtiyaçlarını madem annen karşılayacak neden evlendiniz, evlilik bu degil, adam beleşe alışmış biran önce muslukları kapatın.Pazar parasımı vermiyo akşam gelince yapma yemek evde malzeme yok demeyi ögrenin, annenizde almasın madem evdesiniz eşin gelmeden gidin annenizde karnınızı doyurun, oda aç kalsınki belki düzelir, düzelmezsede aileniz devreye girsin.
Surekli para yok para yok deyip duruyo soyluyorum kaç kere soyledm en fazla 20 lra bırktı ben onunla pazara nasıl greym limonun kilosu ble 8 lra!
Cnm biraz derin mevzu bende sorun var evlenmden oncede biliodum yani doktorum tedavi gormeden olmayacgnı soyledi vs vs hassas konular o konlara hiç girmesekTekrar konunuza baktım -4 aylık evliyim -demişsiniz.
İlk başlarda çocuk istemiştim nasıl oluyor?
Kusura bakmayın. Sözüm sadece size değil.
Bir sürü konu okuyoruz burada şu hemen bebek sahibi olma olayını bir bırakalım.
Benm aileme yakın değiliz zaten babam ayrı bi yerden yani daha merkezden ev alıverdi ne onun ailesine ne de benm aileme yakın değil aileler de birbirine yakın değil evet dogru olmdı ama ne blm bi anlık bsey isteevden kovmak bıraz dogru bır davranıs olmamıs sanki !! erkek sonucta sorumsuz bencıl odun felan vs ama eşin canm söyle söyleyim o evden cık babanın evınden gerekırse kıraya gıt annenlerden uzaklaş sen yardm alma kesınlıkle sorumlulugunun farkında varır emın ol kendısını guvende hıssedıyo senın aılen var kıra derdi yok felan cık evden bence sorumlulugunu bılsın saten sıkışınca mecburen toplayacak kendısını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?