Kızlar sizce calışmayan eşine kocası ne kadar para vermeli?

Bir akşam eşinizle birlikte gidin ailesinin yanına. Orada açık açık anlatın bütün bunları. Ailesi de haklı görüyorsa oğullarını bir halt olmaz o adamdan.yol yakınken bırakın gitsin.
Ailesi ondan yaana zaten onun ailesi zerre destek olmadı calış yap diyo annesi zaten kmseden destek cıkmasını bekleyemem ama benm ailem herseyde yanımzdayken onunkilerin susması da beni delirtyo

Bak şimdi içinde bsyler birikmiş dolmuş taşmışsın şimdide tek çarenin ayrılık olduğunu ayrılınca büyük bi yükten kırtulup rahatlayacagını zannediyorsun... Ama unutmaki evliliğin ilk yıllarında herkes bi takım sıkıntılar yaşıyor.. İnsan evine bile alışamiyor.. Benm eşim ilk üç ay yatağına eve falan alışamadı ona keza bende öyleydim.. Sonra zamanla alıltık..Eşin şimdiki eve aşılamadgı için kendisini hala annesinin evine ait görüyor.. Ve bazı eşlerde annesine çok düşkün olur bu da doğal birsey.. Artık ailene yük olmayı birak onlardan gelen birseyi alma isteme.. Harçlık olarak sana versinler en fazla.. Sende eşşne belli etme biriktir.. Bunu eşine söyle artık ailemin bize ğazar alsverisinyapmaları uygun değil bu evin erkeği sensin de. Bunlar senin görevin.. Beni senden baskasına muhtac etme de.. Ona bı sekilde görevini hatırlat.. Bak ayrılınca çok pişman olursun.. Sonra cevrendeki insanları gordukce keske bende hemen pes etmeseydim dersin ama hersey için çok geç olur.. Eşini güzelce karsına al hatta öncede sakince konuşmasını yavsiye et ve ikinizde dertleşin ama gercekten samimi ol ve onu anlamaya calış.. Sık sık seni anliyorum sende haklısın sözcükleri kullan

Cinsel hayatımız pek yok ben ilk baslarda istemiştim bebek ama su an istemiyorum ztn bnde problem var biraz zor tedavi gormden bebk sahbi olmak
Tekrar konunuza baktım -4 aylık evliyim -demişsiniz.
İlk başlarda çocuk istemiştim nasıl oluyor?
Kusura bakmayın. Sözüm sadece size değil.
Bir sürü konu okuyoruz burada şu hemen bebek sahibi olma olayını bir bırakalım.

evden kovmak bıraz dogru bır davranıs olmamıs sanki !! erkek sonucta sorumsuz bencıl odun felan vs ama eşin canm söyle söyleyim o evden cık babanın evınden gerekırse kıraya gıt annenlerden uzaklaş sen yardm alma kesınlıkle sorumlulugunun farkında varır emın ol kendısını guvende hıssedıyo senın aılen var kıra derdi yok felan cık evden bence sorumlulugunu bılsın saten sıkışınca mecburen toplayacak kendısını

Eşiniz ailenize güveniyor olabilir. Kpss geçer geçmez atamaları beklerken evde durmayın acil işe girin. Bi de bebek yapmayın bu adamdan lütfen... iş sahibi olmadan bebek düşünmeyin

Ailesi ondan yaana zaten onun ailesi zerre destek olmadı calış yap diyo annesi zaten kmseden destek cıkmasını bekleyemem ama benm ailem herseyde yanımzdayken onunkilerin susması da beni delirtyo
Maddi destek olsunlar demiyorum oğullarına akıl versinler diyorum. Böyle evlilikmi olur.siz onların yanında söyleyin oğlunuz bir evliliğin sorumluluğunu almayı bilmiyor.bu şekilde devam edemem deyin.eşinizle de açıkça konuşun baktınız hala kendini haklı görüyor ayrilin bitsin.

Saka gibi ya para oldugu gibi bende durur esim benden ister evde eksik olani nerden bilecek kocam iste Kim bilir ne yapiyo parayi cocugun yoksa korun yapma evliligin saglam degil malesef altinlarinida sakla evde hic bulamayacagi bi yere yada annene ver ondan kalsin

1 yillik evliyim evlendikten sonra çalışmadım esimden para istemem gerek kalmaz surekli birakir varmi diye sormadan bende biriktiriyorum harcamalarimi karttan yaparim ekstresi gelince öder ama ihtiyaci oldugunda o hesapsiz sormadan verdigi paradan biriktirdigimi cikartip veririm buda hosuna gider. Aksi cok rahatsiz edici olurdu. Seninki evlilik degilki ihtiyaclarini ailen sagliyor sen adama hizmet ediyorsun bosan git annene babana hizmet et. Bu isin 4 ayligi 4 yilligi yok böyle omur gecmezki kendine yazik eder aileni kullandirirsin sadece degmez.

Cok istyorum ayrılmayı ama hem 4 aylık evli olmak hem 2 ay sonra sınav olması beni cok caresiz bıraktı. Bunlara kafa yorup ders calışamıyorum iice kotu olmaaktan korkuyorum
Boswer her evlilik 3 4 sene sonrami bitmeli seninkide bura kadarmis bu Adam bildigin sorumsuz sakin cocuk yapma cocuk olunca düzelir mantiginada baswurma olan cocuga olur

Nasıl olsa yapan anne babası var dıyor belli ki..
Ailenızın yaptıgı hıcbırseyı soylemeyın ve bence eve hıcbır sey aldırmayın. Ailenız sıze versin sız ıhtıyaclarınızı gıderın. Esınız yemek bekledıgındede her gun duzenli yemek yapman için belli bır butceye ıhtıyacın oldugunu soylersınız. Yoksada ne yemek ne temızlık yapmayın. Rahata alışmasın

Aynen alismis kudurmustan beterdir demisler bunlar vermis de vermis

Surekli para yok para yok deyip duruyo soyluyorum kaç kere soyledm en fazla 20 lra bırktı ben onunla pazara nasıl greym limonun kilosu ble 8 lra!

beraber götürsen bi kere markete falan?
ev geçindirmekten haberi yok eşinin.
ama bence kesinlikle annenler yardım etmesin.
gerekirse sen git onlarda ye iç. eve geldiğinde yemek yapma
ya da sürekli makarna yap verdiğin para anca buna yetti dersin.

Sorunlarınızı eşinizle açıkça konuşmanız gerek. Bir süre ikiniz de aile olarak yaşamaya alışmaya çalışın. Eşiniz değişmezse boşanmaktan başka çözüm yok. Bunu kolay kolay kimseye önermem ama bu şekilde hayatınızı sürdüremezsiniz; ikinize de (tabi daha çok size) yazık. Bu arada önceki konularınızı okudum. Lütfen aileye katılacak bir bebeğin hayatınızı olumlu etkileyeceğini düşünerek hareket etmeyin. Seçme şansı olsaydı hiçbir çocuk sorunlu bir ailede büyümeyi istemezdi. Evli kalsanız da boşansanız da tek başınıza her koşulda yaşarsınız ama bir çocuğu olası kötü koşullara mahkum etmeyin.

Cnm biraz derin mevzu bende sorun var evlenmden oncede biliodum yani doktorum tedavi gormeden olmayacgnı soyledi vs vs hassas konular o konlara hiç girmesek

Benm aileme yakın değiliz zaten babam ayrı bi yerden yani daha merkezden ev alıverdi ne onun ailesine ne de benm aileme yakın değil aileler de birbirine yakın değil evet dogru olmdı ama ne blm bi anlık bsey iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…