kızlar sizce doktora gitmelimiyiimm :(

Peki o halde... hakkınızda hayırlısı olsun..

Umarım en kısa zamanda gönlünüze göre bir iş bulur,

Bu sıkıntılı durumdan kurtulursunuz..

ben bazı arkadaşlarıma derdimi Anlatamamadm sanrım ben 1 aydır iş arıyorum ama bulunmuyor tecrübeli istiyorlar su bu oluyor be küçük bir şehirdeym istanbulda degilm ki buluyumm? erkek arkadaşımı beklememin sebebi onun çok tanıdıgının olması ve sözü geçiyor olmasının dayısının ve babasının yardımı ilede bulacak olması ben o gelene kadar zaten iş arıyacagm bulursam da girecegm ama benm sadece onu bekledigm yok sanırım yanlış anlaşıldım ve derdimi anlatamadım

Tatlım illa ki iş bulman gerekmiyor, ilgini çeken herhangi bir hobi edinebilirsin..
Resim yapmayı seviyorsan ücretsiz resim kursları var.
Resim değil müziği sevenlerdenim diyorsan da yine ücretsiz müzik kursları var.
Hem senin için bir hobi olur hemde bu kurslarda arkadaş edinebilirsin

canm bizim buralarda öyle kurslar yok biliyormusu bi bilgisayar var birde ingilizce var ingizlice zaten ücretli o kurs olayı o neden le olmuyor çok bunalıdım bazı arkadaşlar beni anlamıyor ama cok bunalımdaym insanan arkadaşı olmaması o kadar kötü birşey ki bunun harcinde nasıl arkadaş edinecem inan ki bilmiyorum su an içim öyle bir daralıyor kii ..

Bilirim canım, insanın arkadaşının olmaması cidden çok kötü bir şey..
Ama nasıl olmaz ki, nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama her ilde mutlaka olması lazım böyle kursların..

Bir belirsizliği bekliyorsun,bence de sorunun bu.

İş imkanı yok demişsin ama part time satış elemanı bile olabilirsin.
Maksat evden çıkmak,2 tane insan görmek.

canım işkura gitsen. işkurun kurslarında sana parada veriyorlar hem de sertifikan olur. ama yok üniveriste sınavına hazırlanacağım diyorsan kendine çeki düzen verip sıkı bir şekile ders çalışmalısın kararını vermelsiin. adalet meslek bence güzel bir bölüm artık icra memurluğu falan adalet veya hukuk mezunu istiyor. senin gelecekle ilgili planın nedir?

su anda bir boşluktayım sanki gelecegi düşünemüyorum bile bu içimdeki sıkıntı hiç ama hiç gitmiyor

Bir belirsizliği bekliyorsun,bence de sorunun bu.

İş imkanı yok demişsin ama part time satış elemanı bile olabilirsin.
Maksat evden çıkmak,2 tane insan görmek.

haklsınn canm böyle bir iş vardı gittk olmadı yarın bir yerdaha varmış oraya gidecegiz annemle inş. olur ya deyse gercekten kendime birşey yapacagm diye korkar oldum oda degil sabahtab beri içimde bir sıkıntı .. annem gel biraz hava alalım dedi düşüp bayılacaktım elim ayağım tutmadı ..

halk eğitim kurslarına git canım
ya da belediyelerin açtığı çeşit çeşik kurslar var

evdeysen kitap oku
film izle
spor yap

bunlar hayatına renk katar
bu evdeki süreyide kendine tatil olarak gör

Imkanın varsa adalet bolumunu bıtırmenı bıtırmedıysende muhakkak dersaneye gıdıp bıtırmenı onerırımm zaten
Kaldıkı bu sekılde bıtırp bı adalet bakanlına gırmeyı deneyebılırsınnnn
Yada bır kursa fılan gıtmenı oneırım

Bu durumdan kurtulmak senin elinde inan ki. Ben 2 gün fazladan evde dursam ruhum daralıyo:18:
Kendine hobi bul, ona yönelik ücretsiz kurslara yönel, yeni arkadaş çevren olsun

Uzulme canim kucuk yerdesin ondan boyle seyler oluyodur.kiz arkadas edin cekimser olma kucuk yerlerde arkadasliklar daha rahat saglanir hem bu sayede dertlerinden uzaklasirsin

tıbbi sek. okumak istiyorum canm uzaktan

Kazanırsın canım bu sene de gir bak mesleki çok güzel bölümler var moda tasarım ,saç ve güzellik vs. çok da eğlenceli bölümler iş bulma olasılığı da oldukça yüksek çoğumuz hatta hepimiz üstümüze başımıza elbisemize süsümüze oldukça önem gösteriyoruz. Bu yüzden bu bölümler de okuyanlar şanslı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…