zaten merkezimde degil canm merak etme sen iyi güzel diyorsun da ben küçük bir ilçedeyim iş yok su anda yok 1 kaç tane bulduk ondada deneyimli istediler ha deyince bulunmuyor büyük sehirde degilm ben tatlım anlatabildm mi ?
Tatlım illa ki iş bulman gerekmiyor, ilgini çeken herhangi bir hobi edinebilirsin..
Resim yapmayı seviyorsan ücretsiz resim kursları var.
Resim değil müziği sevenlerdenim diyorsan da yine ücretsiz müzik kursları var.
Hem senin için bir hobi olur hemde bu kurslarda arkadaş edinebilirsin
canm bizim buralarda öyle kurslar yok biliyormusu bi bilgisayar var birde ingilizce var ingizlice zaten ücretli o kurs olayı o neden le olmuyor çok bunalıdım bazı arkadaşlar beni anlamıyor ama cok bunalımdaym insanan arkadaşı olmaması o kadar kötü birşey ki bunun harcinde nasıl arkadaş edinecem inan ki bilmiyorum su an içim öyle bir daralıyor kii ..
canm evde kendim çalışıyorum ailem bu sene göndermedi dershaneye
bölümün ne ,hangi bölümde okumak istiyorsun ...
canım işkura gitsen. işkurun kurslarında sana parada veriyorlar hem de sertifikan olur. ama yok üniveriste sınavına hazırlanacağım diyorsan kendine çeki düzen verip sıkı bir şekile ders çalışmalısın kararını vermelsiin. adalet meslek bence güzel bir bölüm artık icra memurluğu falan adalet veya hukuk mezunu istiyor. senin gelecekle ilgili planın nedir?
Bir belirsizliği bekliyorsun,bence de sorunun bu.
İş imkanı yok demişsin ama part time satış elemanı bile olabilirsin.
Maksat evden çıkmak,2 tane insan görmek.
Imkanın varsa adalet bolumunu bıtırmenı bıtırmedıysende muhakkak dersaneye gıdıp bıtırmenı onerırımm zatenmerhaba kızlarr. benim çok büyük bir sorunum var oda asosyallik ve bunalım sanırım ben açık ögretm adalet okuyorum ama nefret ettim bölümden ben başka bir bölüm istiyorum gecen sene dershanaye gidiyordum orada arkadaşlarım vardı çıkıyorduk geziyorduk onlar geliyordu değişiklik oluyordu ..sevgilimd vardı o zamanlar hayatımda tabi o zamanlar yeniydik onunla görüşürdük herşey çok güzeldi taki dershane bitti arkadaşlarımın hepsi bir yöne ayrıldı evlenenler ..başka şehire gidenler .. ünv.gidenler baktım ki çevremde kimse kalmamış malesef .. o yüzen yavaş yavaş bunalmaya başlamısım da haberim yokmuş.. dün erkek arkadaşımla konuştum içimi döktüm neredese hergün evdeyim çok sıkılıyorum bunalıyorum ruh halim çok degişken bile olmaya başladı dedim sabah iyiysem öglen aglıyorum akşam gülüyorum öyleyim dedim oda ne yapsın anlıyorum hiç arkadaşın yok mahinur birazda o yüzden çıksan gezzen senn için de iyi olur ben her zaman yanında olamıyorum su bu konuştuk baya o su anda başka biryerde çalışıyor abisi ile çok borçları var onları ödemek için para biriktiriyorlar dolayısı ile onunlada görüşemiyoruz şubat sonuna gelecegm dedi sonra burdan bir iş bulacak kendisi zaten işi vardı ama bir takım sorunlar çıktı ben geliyim sana da güzel bir iş buluruz vs konuştuk onun çok tanıdık arkadaşları var. olmassa ben seni erkek arkadaşlarımın sevgilisiyle tanıştırırım sen üzülme dayan birz sabret diyerek teselli etti beni oda biliyor kızlar bunalımda olduğumu ama neyseki anlayışlı ama 2 ay nasıl duracagm bilmiyorum açıkcası çok bunalmış durumdayım sabahları kalkmak bile istemiyorum su an yeni kalktım içimde bir sıkıntı bir sıkıntı herşey bomboş sanki .. eski mutluluğum bile yok hayattan zevk alamaz durumdayın düşünün kızlar hep evdesin.. annem desen ne konuşuyoruz ne ediyoruz bugun dayanamadm dedim anne yarın çıkalım da gezelim diye.. artık depresyona girersem ne olacak bilmiyorum ve bu durumun en kötü yanı acısını sevgilimden çıkarmam doktora gitmeyi düşünüyorum psikologa gitsem mi sizce belki onun bir önerileri olabilir kurslara vs gitmeye çalıştım zaten bilgisayar sertifikam var dikiş nakıştan anlamam ingilizcemde var öyle kızlar işte benim nasıl arkadaşlarım olabilir bu durumdan kurtulmam lazm işe giresiye kadar hiç değilse napıyım kızlar bir akıl verin
tıbbi sek. okumak istiyorum canm uzaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?