Kızlar ben 3 hafta önce bi adamla flörtleşiyodum benim yaşım 23 onunki 36 1 hafta sonrasında da yemeğe çıkmıştık sonra evine geçtik bi şeyler içmeye. Sonra beni öpünce ben hiç biriyle birlikte olmadım falan demiştim. Beni eve bıraktıktan sonra ona wpden yazdım teşekkür ettim sonra rica ederim dedi. Sonra bi daha görüşmesek daha iyi olur durumunu bilmiyodum demişti. Ben de sandım ki bakire olduğum için istemiyor herhalde. 3 hafta oldu hala ne numaramı sildi ne de instagramdan sildi hatta dün storylerimi izledi. Ben bununla flörtken linkedin hesabına bakmıştım attığı yorumlara falan baktım. 2 yıl önce bi kadını tebrik etmiş baktım aynı üniversite de falan okumuşlar soyadları da aynı olduğu için ben bunun kardeşi sanmıştım

meğersem değilmiş. Az önce fb hesabına bakıyım dedim 2016 yılında nişanlanmış fotoğraflarını gördüm. İnstagram hesabından da takipleşiyolar ama kadın orda sadece kendi soyadını kullanıyor. Adam bu evine de 5-6 ay önce taşınmış. bi de 1+1 bahçeli bi evde tek yaşıyo gittiğimde hiç kadına ait bi eşya yoktu zaten. Kafam o kadar karıştı ki??? Şimdi ben evli bi adamla mı flörtleştim?? Bunlar evli mi değil mi şimdi onu da anlayamadım. Sizce ne olabilir? kendimi çok kötü hissediyorum://