- 31 Temmuz 2021
- 32
- 19
- 3
- 25
- Konu Sahibi lalilsaa89
Arkadaşlar lütfen doğruyu söyleyin güzelmiyim sizce 1 yıldır hoşlandığım çoçuk bana bakmadı başka bir kızdan hoşlanıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa tuvalete git ne olacak sanki sana müzik aç halay cek demiyoruz dudağını görsek inanacazKusura bakma atamam şuan ev halkı uyudu çektim battaniyeyi
Yaa teşekkür ederimRenkler ve zevkler tartışılmaz ama bence her kadın güzeldir.siz de öyle
Zeka ışık saçıyor, onu söylemeden geçemeyeceğim.Kusura bakma atamam şuan ev halkı uyudu çektim battaniyeyi
Selfie çekilince biri niye uyansın dalga mı geçiyon? Çekilmemenin nedeni ya fake olman ya da suratında makyaj, ışık, açı vs olmadığı için çirkin çıkacağını düşünmen.Sesden uyanırlar ya hani odalarımız yakın kardeşim yatıyor uyanır muyanir
Zerre kadar inanmıyorum ya fotodaki kız olduğuna.poz vermede gerçekten kötüyüm ://
Ah evet, aman şşşş duyup gelmesin sakınSizce bu fotoğraftaki kadın güzelmi diye trans insanların resmini atıp soran bi üye vardı o aklıma geldi güzel diyince de siz onu kadınmı zannettiniz diyordu![]()
Yalandan kim ölmüşki sende ölesinSesden uyanırlar ya hani odalarımız yakın kardeşim yatıyor uyanır muyanir
Aman aman Kk dan ırakAh evet, aman şşşş duyup gelmesin sakın![]()
nolur biri bu konuyu atsın veya nicki söylesin ekdösçdiaisSizce bu fotoğraftaki kadın güzelmi diye trans insanların resmini atıp soran bi üye vardı o aklıma geldi güzel diyince de siz onu kadınmı zannettiniz diyordu![]()
Hehe ondan boy boy poz vermissinpoz vermede gerçekten kötüyüm ://
Guzel degilsin ve hatta sen degilsin bana sorarsan ve bu yaptigin suc. Umarim foto sahibi duyar da sikayet eder. Bu arada gorsel arama yapabilen birisi kizin gorselini aratip bakabilir mi? Ben hic beceremedim gorsel aratmayi da :/
Kimmiş?Noldu korktun mu bebeYim baskasının fotosunu atmak suç muç dedik diye görsellerini kaldırmışsın
Ama artık çokkk geç arattım seni![]()
Google da arattım yani, henüz kim olduğunu bulunamadı lady Dior’unKimmiş?
Yuz kismini aratir misin direkt