- 31 Temmuz 2021
- 32
- 19
- 3
- 25
- Konu Sahibi lalilsaa89
Arkadaşlar lütfen doğruyu söyleyin güzelmiyim sizce 1 yıldır hoşlandığım çoçuk bana bakmadı başka bir kızdan hoşlanıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben aynı bu şekilde gelirim![]()
bu fotolarda ki benim cidden hay atmaz olaydım awKonuyu hatırladım şimdi.
Yoksa bu kişi siz degil de o kız mi?
Fotosunu atsam guzel mı degil mi söyleseniz " diye post vardı " aşırı tepki alınca
Kendinmiş gibi... here
Ne dıyorsun![]()
Yeni resim bekliyoruz alnına benim yazıliKızlar şarjım bitiyor uyucam önemli gelişme olursa çağırın beni bak valla dalılılım
Yeni resim bekliyoruz alnına benim yazıli
Bu resim aynı resim beni tatmin etmedi etmezde
Kusura bakma atamam şuan ev halkı uyudu çektim battaniyeyiNonono
Ya şimdiki resmini paylasacaksan kağıt elinde benim yazarak olabilir mesela eğer makyajın yoksa kağıtla yüzünü kapat sadece dudak gözüksün
Ne alaka foto çekilince ev halkı mı uyanıyor yeme biziii :)))))Kusura bakma atamam şuan ev halkı uyudu çektim battaniyeyi
bu fotolarda ki benim cidden hay atmaz olaydım aw
Renkler ve zevkler tartışılmaz ama bence her kadın güzeldir.Arkadaşlar lütfen doğruyu söyleyin güzelmiyim sizce 1 yıldır hoşlandığım çoçuk bana bakmadı başka bir kızdan hoşlanıyor.
Sesden uyanırlar ya hani odalarımız yakın kardeşim yatıyor uyanır muyanirNe alaka foto çekilince ev halkı mı uyanıyor yeme biziii :)))))