- 18 Aralık 2020
- 22
- 4
- 8
- 26
- Konu Sahibi Beyzaaa3070
-
Ama böyle olmaz ki sen evlendin diye onların çocuğu olmaktan vazgeçmiyorsun haklısınız sonunda kadar ki bide ayrı şehirdesiniz normalde daha çok özlem olur Uzak olduğunuz için ailenizin konuşma tarzı çok kötü sanki sizi evlatlıktan reddetmiş gibi işte buna çok kızıyorum evlenen kızlarının arkasında durmayan ailelere bende eşimle tartıştım bikere anneme söylemiştim oda babama söylemis babam aradı gel burda kal kızım biraz sakinleşin dinlenin gel biraz konuşalım dedi gitmedim tabiki ama en azından arkamda birileri olduğunu biliyorum. Babanız varmı o bu duruma ne diyorEvliyim ailemle farklı şehirlerde yaşıyorum bundan önceki gittiğimde 18 yaşındaki erkek kardeşimle tartıştım konuya annemde dahil oldu ve benimle tartıştı o tartışmadan sonra ben kaç evime döndüm üzerinden 1 hafta geçti aradığımda hiç açmadı telefonları ablam üzerinden Bi şekilde ulaştım konuştu fakat bana misafir olduğumu geldiğimde misafir gibi gelip misafir gibi gitmem gerektiğini artık evli olduğumu evdeki olan çocuklarla benim artık bir olmadığımı söyledi ben çok üzüldüm sizce haklı mı ne yapmalıyım
O hiçbir şey demiyor annem acmadiginda bir kez de onunla konuştum normal konuşup kapattı bilmiyorum gerçekten eşim askere gidecek nasıl gidip kalacağım orada hiç bilmiyorumAma böyle olmaz ki sen evlendin diye onların çocuğu olmaktan vazgeçmiyorsun haklısınız sonunda kadar ki bide ayrı şehirdesiniz normalde daha çok özlem olur Uzak olduğunuz için ailenizin konuşma tarzı çok kötü sanki sizi evlatlıktan reddetmiş gibi işte buna çok kızıyorum evlenen kızlarının arkasında durmayan ailelere bende eşimle tartıştım bikere anneme söylemiştim oda babama söylemis babam aradı gel burda kal kızım biraz sakinleşin dinlenin gel biraz konuşalım dedi gitmedim tabiki ama en azından arkamda birileri olduğunu biliyorum. Babanız varmı o bu duruma ne diyor
Iyiydi aslında ama bu cümlelerden sonra içime Bi soğukluk geldiAnne babanız ile ilişkiniz nasıl?
Kalamazsınız kendinizi sığıntı gibi hissedeceksiniz anladığım kadarıyla da yediğiniz 3. Lokma ailenizin gözüne batıcakO hiçbir şey demiyor annem acmadiginda bir kez de onunla konuştum normal konuşup kapattı bilmiyorum gerçekten eşim askere gidecek nasıl gidip kalacağım orada hiç bilmiyorum
Iyiydi aslında ama bu cümlelerden sonra içime Bi soğukluk geldi
Annem söylediAnlamadım şimdi, o lafı anne babanız mı etti kardeşiniz mi?
Kalamazsınız kendinizi sığıntı gibi hissedeceksiniz anladığım kadarıyla da yediğiniz 3. Lokma ailenizin gözüne batıca
HaklısınızKalamazsınız kendinizi sığıntı gibi hissedeceksiniz anladığım kadarıyla da yediğiniz 3. Lokma ailenizin gözüne batıcak
Haklı olduğumu savunmuyorum sadece söylediği cümleler beni çok kirdi o kadarBi mevzuda çok müdahil olduysan ve annen bu durumdan rahatsız olduysa diyebilir. Sabrı tükenmiştir belki davranışlarına karşı
Sonuç olarak konuşarak, mevzu hallolmadıysa, kmilertmenin kavga etmenin anlamı yoktu! Her durumda haklı olamayız!
Bi süre aramayın sormayın, özleyin birbirinizi.Annem söyledi
İnşallah düzelirBi süre aramayın sormayın, özleyin birbirinizi.
Haklı olduğumu savunmuyorum sadece söylediği cümleler beni çok kirdi o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?