- Emoji Skoru
- 152
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi isimvemrmrk
-
Uçaktan dolayı düşük riski var diyorlar bi yüzden elin kolum bağlı bebeğimi kaybetmek istemiyorumBiletini alıp Türkiyeye dönmen lazım.
Hayatimda bu kadar cringe bir sebep görmedim. Ailecek birsey israfılar afedersiniz de.
İşte o kadar kolay olmuyo uçakta düşik riski var ve babam eğer gelirsen boşanmak için gel diyo birdaha hayatta seni onlara vermem diyoAbi siz iyi misiniz? Hala ne yapmam lazım diyorsunuz? Bi hat istediniz diye hamile halinizle size şiddet uygulanan bir ortamda sizce ne yapmanız lazım? Babanız da arkanızdaymış hem
Cok da dogru söylüyoİşte o kadar kolay olmuyo uçakta düşik riski var ve babam eğer gelirsen boşanmak için gel diyo birdaha hayatta seni onlara vermem diyo
Ee bi zahmet boşanın zaten. Düşük riski var diyen kim?İşte o kadar kolay olmuyo uçakta düşik riski var ve babam eğer gelirsen boşanmak için gel diyo birdaha hayatta seni onlara vermem diyo
Vermesin zaten ???? Sence en hayırlısı o yaratıktan bebek sahibi olmaman degil mi ayrıca?İşte o kadar kolay olmuyo uçakta düşik riski var ve babam eğer gelirsen boşanmak için gel diyo birdaha hayatta seni onlara vermem diyo
Babanız haklı. Siz iyimisiniz. Bu aileyle bu kocayla ömürmü geçer. Lütfen kendinize gelin. Eğer dizinizi kırıp oturacaksanız daha çok bunun gibi konu açarsınız.İşte o kadar kolay olmuyo uçakta düşik riski var ve babam eğer gelirsen boşanmak için gel diyo birdaha hayatta seni onlara vermem diyo
dayak yediğin evde mi oturmak istiyorsun? ne saçma iş bu ya.İşte o kadar kolay olmuyo uçakta düşik riski var ve babam eğer gelirsen boşanmak için gel diyo birdaha hayatta seni onlara vermem diyo
800 kere uçağa bindim hamileyken, uçak yolculuğunun böyle bir etkisi yok. Sizin gitmeye niyetiniz yok belli ki, düşük falan bahane ediyorsunuz.Uçaktan dolayı düşük riski var diyorlar bi yüzden elin kolum bağlı bebeğimi kaybetmek istemiyorum
Nijerya falan heralde bende anlamadım orayı kim haklı diyor birde yemiş dayağı kovulmuş kayınpeder tehtit etmiş kim hakliymis .Eşi haklı böyle muameleye oturanin canına okunur yarın öldürür intahar süsü verilir nedir yani .Hangi ülkedesin sen ya? Polis diye bi devlet görevlisi türü var, bilmem duymusluğun var mı?