- Konu Sahibi isimvemrmrk
-
- #61
Tehdit etmeside bir suc. Tekrar ayni sey olursa sikayet et, poliste kaydin olsun. Takip ederler onlarDün beni araya tehdit etttiğinde polisi aramayı düşündüm ama ordata bi şiddet olmadığı için vazgeçtim. Keşke gelip bişey yapsaydı da polisi arasaydım
Yapcam zaten Alkah’ a havale ediyorum ben adamıTehdit etmeside bir suc. Tekrar ayni sey olursa sikayet et, poliste kaydin olsun. Takip ederler onlar
Avrupa’nın ayak takımı çoğu . Ha entegre olmuş iyi meslekler yapan psikolojisi de düzgünleri yok mu var. Onlar memleketten okumamış ya da en fazla lise mezunu yaşı küçük , gözü açılmamış kızları eş diye götürmez ki . Aslında konu sahibi de çaresiz . Ailesi eski kafalı , kendinde maddiyat yok dil de yoktur . Öğrenilmiş bir çaresizliği yaşıyor. Üzüldüm .
Ya benim akrabam cidden dediginiz gibj kizi eve getirip anne babasina fln baktirdi kis aylarinda. Sacma spaan duzenleri vardi. Turkiyeye hic kizi gondermedi. Annesi kanser atlatti , bir kere ziyarete gelmesine izin vermedi. Allahtan zorunlu dil kursuna gittikce haklarini arastirip ogrenip uzaklasti. Kizini almasi cok zor oldu ama onuda basardi sonunda.
Insanlar kendi imkanlariyla gidip oralarda tanissalar guzel oluyor ama boyle bir yerden bir yere evlilikle gitmek hic akil kari degil malesef.
Evet evet Alman vatandasiydi. Adam da uzaktan akrabalariydi. El iyisi denicek cinstenlermis .Yasadigi ulkenin vatandasiyla evliymiş demek ki zorunlu kurs olduguna gore.
Yasadiklari ulke disinda baska AB vatandasiyla evli olsa kurs zorunlu olmaktan cikacakti ve adam gondermese gondermezdi.
O zaman ne yapacakti acaba?
Ben Ab vatandasiyim eşimi baska bir ab ulkesine getirdim zorunlu kurs murs hicbisey yok kendi basvurmadikca.
Ne cesaret bi adama güvenip geliyolar bilmiyorum.
Yoo aramazdın. Eşin şiddet uyguladı da ne oldu, şikayetçi oldun mu?Dün beni araya tehdit etttiğinde polisi aramayı düşündüm ama ordata bi şiddet olmadığı için vazgeçtim. Keşke gelip bişey yapsaydı da polisi arasaydım
Neyse olur öyle şeyler, siz bir ailesiniz caniko.Yoo aramazdın. Eşin şiddet uyguladı da ne oldu, şikayetçi oldun mu?
Canım boşanmaz o çoktan affetmistir kocişini hem döver hem sever şeklinde gidecek kask ve yakın dövüş dışında tavsiye istemez aslında zaten duymak istediği döverde severde .O imkanları bırakıp kim calisip hayat kuracak hazır varken olay bu kadar.Hic üzme boşuna kendini bende eskiden üzülürdüm şimdi geçmiş olsun deyip geçiyorumHem bosanma davana yardimci olur polis kaydin