- Konu Sahibi isimvemrmrk
-
Konu sahibi otur aşağı hiç şikayet etme madem, layık olduğun yerdesin. Kendiniz gibi çocuklar yetistireceksiniz sadece ona üzülüyorum...17 yaşında evlilik, yaş 19 ve hamilesiniz. Ve gebe kalabilmek için de aylarca uğraşmışsınız.
Siz boşanmayacaksınız ve biz de sizin adınıza üzüldüğümüz ile kalacağız.
E vermesin zaten . Hangi ülkedesiniz ? Devlet sahip çıkar size . Dil biliyor musunuz ?İşte o kadar kolay olmuyo uçakta düşik riski var ve babam eğer gelirsen boşanmak için gel diyo birdaha hayatta seni onlara vermem diyo
Almanya falansa asıl eşinin canına okur devlet.Nijerya falan heralde bende anlamadım orayı kim haklı diyor birde yemiş dayağı kovulmuş kayınpeder tehtit etmiş kim hakliymis .Eşi haklı böyle muameleye oturanin canına okunur yarın öldürür intahar süsü verilir nedir yani .
Tövbe yarabbim inançlı insanım ama şu adamın çocuğu da düşerse düşsün derim atlarım uçağaÖff babanı ara gelmiyorum ben arayı düzelteceğim de ya da ne bileyim şaka yaptım vs de, bari o adam üzülmesin senin için. Rengin ve ne yapacağın çoktan belli, kendini goygoylama.
İthal gelinleri bu yüzden alıyorlar işte. Ezebilecekleri için. Şunu Almanya’da doğma büyüme bir kadına yapabilirler miydi? Sınırdışına kadar yolu vardı .Saglik sorununuz yoksa ucaga binmekte bir sorun yok. Bir karakola gidin veya komsunuzdan yardim isteyin polis cagirsinlar.
Şuan arayı düzeltmeye çalışıyorlar inanın eğer kendime ait param ve kartım olsa 1 dk bile durmam ama yok.babam hasta ve onu üzmememek istiyorum yalandan iyiim diyorum zaten 20 gün sonra Türkiye’ye gidiyorum izin için o zaman geri gelmeyi düşünmüyorumSaglik sorununuz yoksa ucaga binmekte bir sorun yok. Bir karakola gidin veya komsunuzdan yardim isteyin polis cagirsinlar.
Hadi inşallah. Aynı memleket limisiniz?Şuan arayı düzeltmeye çalışıyorlar inanın eğer kendime ait param ve kartım olsa 1 dk bile durmam ama yok.babam hasta ve onu üzmememek istiyorum yalandan iyiim diyorum zaten 20 gün sonra Türkiye’ye gidiyorum izin için o zaman geri gelmeyi düşünmüyorum
Şuan arayı düzeltmeye çalışıyorlar inanın eğer kendime ait param ve kartım olsa 1 dk bile durmam ama yok.babam hasta ve onu üzmememek istiyorum yalandan iyiim diyorum zaten 20 gün sonra Türkiye’ye gidiyorum izin için o zaman geri gelmeyi düşünmüyorum
Aynı köylüyüz aslında kocam o kadar da kötü birisi değil babası tam bir psikobat ve kocamı sürekli dolduruyor beni dövmesi için kendisi de 5 aylık hamile eltimi dövmüştüHadi inşallah. Aynı memleket limisiniz?
Babanız 20 gün sonra daha az üzülmeyecek. Ama sizi ikna edebilirler bu süreçte. Hızlı karar alın yaşınız çok küçük sonra çok pişman olursunuz.Şuan arayı düzeltmeye çalışıyorlar inanın eğer kendime ait param ve kartım olsa 1 dk bile durmam ama yok.babam hasta ve onu üzmememek istiyorum yalandan iyiim diyorum zaten 20 gün sonra Türkiye’ye gidiyorum izin için o zaman geri gelmeyi düşünmüyorum
Benim bir akrabamda benzerini yasadi hemde okumus etmis ikinci evliligiydi. Zar zor kurtuldu. Bir kiz cocugu var. devlet bakiyor smdi, meslek fln yapti ama cok yiprandi cokİthal gelinleri bu yüzden alıyorlar işte. Ezebilecekleri için. Şunu Almanya’da doğma büyüme bir kadına yapabilirler miydi? Sınırdışına kadar yolu vardı .
Methiye geldiğine göre dağılabiliriz.aslında kocam o kadar da kötü birisi değil
Insallah geri donmezsin gercekten. Daha cebine para koymayan adamdan sen neden aylardir hamile kalmaya calisiyorsun ? Eltinle ablanla s.dik yarisina girdin ki ? Yazik degil mi o aileue bir cocuk getirmek ?Şuan arayı düzeltmeye çalışıyorlar inanın eğer kendime ait param ve kartım olsa 1 dk bile durmam ama yok.babam hasta ve onu üzmememek istiyorum yalandan iyiim diyorum zaten 20 gün sonra Türkiye’ye gidiyorum izin için o zaman geri gelmeyi düşünmüyorum
Esin iyi olsa babasina kanmaz. Kendini kandirma.Aynı köylüyüz aslında kocam o kadar da kötü birisi değil babası tam bir psikobat ve kocamı sürekli dolduruyor beni dövmesi için kendisi de 5 aylık hamile eltimi dövmüştü
Hay Allah'ım hepsinin kökune kibrit suyu. Kocanız basbayağı kötü biri. Kendi iradesi aklı fikri yok mu? Babası psikopatsa oğlu da psikopat. Diyelim ki babasının dolduruşuyla yapıyor bunları. Onu iyi edecek siz misiniz zannediyorsunuz? Döverek rahatlayan adamı terapi bile paklamaz. Elleri kırılsın ikisininde hasta herifler. Gece gece sinirim bozuldu.Aynı köylüyüz aslında kocam o kadar da kötü birisi değil babası tam bir psikobat ve kocamı sürekli dolduruyor beni dövmesi için kendisi de 5 aylık hamile eltimi dövmüştü