Kızlar, sizce hangi Burun tasarımı daha iyi olmuş, yardım edin?

bence naci beyin yaptigi burun cok dogal olmus yuzunede cok yakismis profilden gorundugu kadariyla naci bey derim ben

bende 6 numarayı begendim, ama yüzün bütünü ile tekrar degerlendirmek lazım diye düsünüyorum, eger doktorlara buradaki gibi az bir bölümüyle gönderdiysen fotonu, ona göre bu tasarımları yapmıs olabilirler, yani seni görünce tasarımlar degisebilir...

barış çakır diyorum aslında naci çelik in yaptığı tasarımla hemen hemen aynı gibi ama dikkatli bakılırsa biraz daha hoş duruyo sanki.. serhat tuncerin yaptığı tasarımda kavis burnu çok dik göstermiş direk gibi böle.. fevzi yavaş sanırm sondan ikinci ve en kötüsü bu hatta belkide tek kötü olan bu çokkk küçük yüzüne göre ufak kalmış burun orantısız duruyo .... barış çakır yani:)

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
doktorumu buldummmmmmmmmmm delikafadulden
naci bey iki tasarım çalışması yaptı yeniden şimdi yardımcı olurmusunuz sizce hangisi iyi olmuş?????

Eklentiler

• $plan.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 107
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
doktorumu buldummmmmmmmmmm delikafadulden
naci bey iki tasarım çalışması yaptı yeniden şimdi yardımcı olurmusunuz sizce hangisi iyi olmuş?????

canım,karar verebilmene çok sevindim inan.bana göre ikinci tasarım daha güzel olmuş,ilkinde burun ucu sanki daha kalkık ve büyük gözüküyor,umarım sorunsuz bir şekilde ameliyatını olur ve kurtulursun

sagdakiiiiiiiiiii ondeki cok kalkik olmus onden burun deliklerin gozukur cirkin goruntu olusur , bence sagdaki :)

ps: ay bende bekleyemiyoruuuuuuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…