Kızlar, sizce hangi Burun tasarımı daha iyi olmuş, yardım edin?

kızlar eski resimlerimi ekledim ama kısa bir sure sonra profilimi özelleştiricem ve yanlızca arkadaslarımın görmesine izin vericem yasadıgım can sıkıcı bir durum nedeniyle.oyuzden eger giremesseniz önce arkadaslık göndermeniz gerekicek haber veriyim dedim

ben 2. beğendim. eğer ameliyat olduysan dilerim başarılı geçmiştir ve istediğin buruna kavuşmuşsundur.geçmiş olsun.

teşekkür ederim hepinizeeeeeeeeeeee
ameliyat oldum herşey yolunda gitti çok şükür bu kadar tasarım konuştuk sonucun nasıl olduğunu da paylaşmak isterim sizlerle,babam dahil çevremde kimse anlamadı başarılı bir operasyon geçirdim
naci beyin ellerine sağlık.

10 nisanda oldum ameliyatı 23 nisanda çektiğim bi foto ekleyeyim arkadaşlar
tasarımdakine benzemiş mi siz karar verin.
alkisalkisalkis

Eklentiler

• $nose1.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 90
evettt cok guzel olmus tasarimdakinede benzemis soyle tasarimini hatirlamaya calistimda:)
gule gule kullan KIZzz

zuzuincecanan çok güzel olmuşyeni burnun maşallah, canım ameliyatın nasıl geçti bilgi verirmisin biraz tampon varmıydı mesala yani sence zormuydu ameliyat, benimde 15 gün kaldı canım ameliyatıma inşallah senin gibi atlatırım biranönce

çok süper olmuş peki ağrı sızı varmıydı tampon alırlarken sıkıntı oldumu ameliyat sonrası kendine geliş süreci normalmiydi bi problem oldumu güle güle kullan çok yakışmış :lepi:

kızlar teşekkürler
şu kadarını söyliim ben böyle bişi görmedim yaaa
bir gram ağrı sızı olmadı
gözümün üzerinde far oluştu sadecee :)
oda çok yakıştı böyle morarmaya can kurbannnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…