Kızlar, sizce hangi Burun tasarımı daha iyi olmuş, yardım edin?

sagdakiiiiiiiiiii ondeki cok kalkik olmus onden burun deliklerin gozukur cirkin goruntu olusur , bence sagdaki :)

ps: ay bende bekleyemiyoruuuuuuum

maniac :)
dediğin gibi olmuyor önden burun delikleri görünmüyor ,naci bey uzun uzun izah etti ve yaptığı ameliyatları gösterdi önden pek bir şey değişmiyor yani :)
soldaki çok hoş yaaaa

maniac :)
dediğin gibi olmuyor önden burun delikleri görünmüyor ,naci bey uzun uzun izah etti ve yaptığı ameliyatları gösterdi önden pek bir şey değişmiyor yani :)
soldaki çok hoş yaaaa

ama cok kalkik geldi
yani bi burunu boyle bi biicimde kaldirirsan onden burun deliklerini gormen kacinilmaz gibi yaa baya kalkik bu
belkide biraz abartili..
belki ozaman soldaki guzel ama daha hafif kaldirik hali .. bu cok kalkik "

bana görede barış çakır ve serhat tuncer tasarımları birbirlerine çok yakın ikisininde tasarımını beğendim.bide fikrimi söylemek isterim burunla birlikte çenede yaptırabilirsin.bide öyle bi çalışma iste bak nasıl değişiklik olucak görüceksin.dediğim gibi benim ki sadece bi öneri...:

ben 1 ay once serhat tuncere ameliyat olmuş biri olarak diyebilirimki tamamen resimdekinin aynısı yapıyor.istediğinizi eger cok net bir sekilde anlatırsanız istediğinizi kusursuz gercekleştiriyor.ben suan cok memnunum.okadar doğal ve okadar tatlı bir burun yaptı ki keşke daha önce olsaydı diyorum.ancak istediğinizi açıkca anlatmanız cok onemli.küçük kalkık olsun derseniz küçük kalkık bir burun yapar aynen dediğiniz gibi ve sora çok kalkık oldu cok kucuk oldu gibi şikayetler doğabilir.ben hep cok dogal hafif havisli yuvarlak bir burun istediğimi onden çok buyuk bir değişim olmamasını istediğimi ancak yandan kemerimin gitmesini istediğimi söyledim ve olabilecek en guzel sonucu aldım.tavsiye ederim bence serhat tuncer....

profilime resim ekledim.şimdilik bunlar var daha çektikçe koyucam.3 fotoda yaklasık 18. gun fotoları.suan cok cok daha hoş duruyor şişlerim indiği için

bence soldaki resim çokda hoş gösterir seni :) daha kibar ve estetikli duruyo ...sağdaki resim tamam doğan fekat çok erkeksi burun olmuş.insanların fikri önemli ama bence bu kadar irdeleme sonra memnun kalmazsan çok üzülürsün.önemli olan senin nasıl istediğin ve doktorun yüzüne en uygun burnu yapması...

teşekkür ederim alpat hayırlısıyla soldaki olsun o zaman :)
ama estetikli durmasınn
bu arada estetikli olduğunu hemen nasıl anlıyosunuz öyle burunlar varki estetikle bile yapılamayacak kadar güzel ve Allah vergisi ..yani estetikli olmayadabilir güzel bir burun dimi?
ben şahsen estetik sandığım burunlar hep kendi burunları çıktı hatalı bir burun değilse nasıl anlaşılırki eğer işin uzmanı değilsen...

bende estetik yaptırdım.sağlıkçığım o yüzden anlıyorum.şuda var bazen estetik olduğu anlaşılmasın der özellikle bayanlar ama ameliyat sonrası anlaşılmadığı zamanda ya niye kimse anlamıyo birazda burun ucunu kaldırılsın istiyolar.bunun gibi bikaç insan gördüm.benim burnumda estetikli kimse anlamıyor.zamanla herşey değiştiği gibi tıpda değişiyo ve yenileniyo o yüzen eskisi gibi kimse çok oyuk küçük ve çok kalkık burun yapmıyor.bence önemli olan sana yakışması ve seni memnun etmesi cnm umarım herşey istediğin gibi olur :)

cnm bnce soldakii...kesinlikle...
ama hangisini yaparsa yapsın,2 resimde de delikler büyük duruyo...bence deliklerde biraz yuvarlak-oval yapılmalı..uzun delik olmasın bence...soldakinin deliklerini biraz küçültsün mükemmel olur...
bnd 2 ay snr onur erola olucam inşallah..hayırlı olsun hepimiz için:)

soldakibence tamam doğal olsun da olmuşken de estetik bi görünüme de sahip olsun olmuşken doğallık+estetik yani benim fikrim

ben de soldakini istedim dr um da soldakini yapmak istiyor 10 nisan a gün aldım iş ciddiye binince acaip tırssmaya başladım şu cesaret iğnelerinden haplarından falan verseler şimdi hiç fena olmazz napsam bilmiyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…