KIZLAR SIZCE HANGI ELBISE NASIL BI SAC??

hangisi acaba..

• beyaz olan?

OY: 1 16,7%
  • siyah kisa olan?

OY: 1 16,7%
  • siyah ustu pembe alti olan??

OY: 4 66,7%

• Ankete Katılan
    6

_meleq06_

{Allahim ne verirsen hayirli ver }
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
502
350
33
IMG-20151203-WA0011.webp
IMG-20151203-WA0007.webp
IMG-20151203-WA0011.webp
IMG-20151203-WA0007.webp

merhaba kizlar..evet bu bir dert degil ama benim icin baya baya bi dert haline geldi artik ..lutfen konum tasinmasin cok onemli ..
Bizim yakin bi akrabamizin dugunu olacak.burdaki elbiselerden birini giyecegim eger nasip olursa ;)
Yasadigimiz yer kucuk bizim.bugun carsida baktim ama hep kisliklar geldigi icin elbise falan yok dediler.bende evde olanlardan giyeyim diyorum.
- Siyah beyaz olan kisa kis gunu nasil olur bilemedim..
- beyazda uzun altina beyazbi platform topuk giyiyim diyorum.
- ustu siyah alti pembe digeri ise .aslinda o daha cazip geliyor bana ama size sormak istedim ..
DIPNOT:
esimle nisan fotografimiz olmadigi icin bi fotograf cekinecegiz lutfen buna gore bi yorum olsun ;)
- dugun salonda olacak ..
-begendiginiz elbisenin ustune nasil bi sac olur onu da yazarsaniz.. ;) :D

Eklentiler

• IMG-20151203-WA0010.webp
    IMG-20151203-WA0010.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 177
Eki Görüntüle 1707078 Eki Görüntüle 1707079 Eki Görüntüle 1707078 Eki Görüntüle 1707079
merhaba kizlar..evet bu bir dert degil ama benim icin baya baya bi dert haline geldi artik ..lutfen konum tasinmasin cok onemli ..
Bizim yakin bi akrabamizin dugunu olacak.burdaki elbiselerden birini giyecegim eger nasip olursa :KK66:
Yasadigimiz yer kucuk bizim.bugun carsida baktim ama hep kisliklar geldigi icin elbise falan yok dediler.bende evde olanlardan giyeyim diyorum.
- ustu siyah alti pembe digeri ise .aslinda o daha cazip geliyor bana ama size sormak istedim ..
DIPNOT:
esimle nisan fotografimiz olmadigi icin bi fotograf cekinecegiz lutfen buna gore bi yorum olsun :KK66:
-begendiginiz elbisenin ustune nasil bi sac olur onu da yazarsaniz.. :KK66: :KK70:
şu en alttaki puantiyeli bir nebze iyi diğerlerine göre

Eki Görüntüle 1707078 Eki Görüntüle 1707079 Eki Görüntüle 1707078 Eki Görüntüle 1707079
Bizim yakin bi akrabamizin dugunu olacak.burdaki elbiselerden birini giyecegim eger nasip olursa :KK66:
DIPNOT:
esimle nisan fotografimiz olmadigi icin bi fotograf cekinecegiz lutfen buna gore bi yorum olsun :KK66:
-begendiginiz elbisenin ustune nasil bi sac olur onu da yazarsaniz.. :KK66: :KK70:
Düğünde beyaz olmaz çünkü beyaz geline aittir o gece gelin bozulabilir. Oyumu siyah ve pembe olana kullandım. Ayakkabiyi da pembe alabilirsiniz.

Üstünde goreydık ıyıydı burdan guzel belkı yakısmayacak . Beyazın hıc bır syeı bellı degıl model vs?

Ben hicbirini begenmedim yaa .s bence baska secenekler yap..
Beyaz olmaz zaten siyah pembede ne bilim kotu gibi ..
Eger tabii baska secenegim yok diyosan siyah beyaz puantiyeli

Ben hicbirini begenmedim yaa .s bence baska secenekler yap..
Beyaz olmaz zaten siyah pembede ne bilim kotu gibi ..
Eger tabii baska secenegim yok diyosan siyah beyaz puantiyeli
Canim biliyosun sende ben kactigim icin evdeki kendi esyalarimin hic birini getirmedim.memlekete de gidemem alsam kendi elbiselerimi giysem desem :( boyle skntiya dusmek daha kotu :( neyse. Oldugu kadar.. Zaten hic olmadi alisverise ankaraya gidecem yoksa icimde kalir :KK53:

Back
X