Kızlar sizce hangisi?

set olarak da bunları aldım kızlar:)

Eklentiler

• $Towello-Banyo-Setleri.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 49
  • $PRIMANOVA-SIERRA-7-PARCA-BANYO-SETI__86873211_0.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 57
Konu ilgili bölüme taşındı..

şu genelde piyasada olan çiçekli deri banklı takımlar var ya kızlar onları yakından gördüm onlar çok basit duruyordu.kaliteli durmuyordu

kızlar peki bunlardan hangisi?görsellik açısından soruyorum

Eklentiler

• $LEVANT~1.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 89
canım istersen vivensenin sayfasına bak çok güzel masalar var ben mesela bunu begendim

İlk paylaştığın koltuk takımı en güzeli bence çok beğendim ben sütlü kahve olanı.
Setlerde çok hoş.
Masaya gelince hiçbiri içime sinmedi :)

Son düzenleme:
İlk paylaştığın koltuk takımı en güzeli bence çok beğendim ben sütlü kahve olanı.
Setlerde çok hoş.
Masaya gelince hiçbiri içime sinmedi :)

açıkçası benimde gönlüme göre işte bu diyeceğim bir masa bulamadım maalesefpiyada olanlar da bu genelde napcam bilmiyorum bi mondi sesto masa var o içime siner gibi oldu onun da sandalyelerinin rahatsız olduğunu söylüyorlarcanım koltuk takımı tek resim paylaştığım köşeyi mi dedin?

evet tek resim paylaştığın kahve tonunda olan onu çok beğendim çok şık duruyor.
Masalar içime sinmedi ama benimde bulursam içime sinen masa takımı link atarım buraya.

kızlar peki bunlardan hangisi?görsellik açısından soruyorum
Sagdaki koltuk takimini cok begendim.
Ben maslari gündüz gördüm arkadaslarinla konusuyordun.
En bastaki beyaz ayakli olan fena degil ama tam olarak da degil.... ayak kismi göz alici ama diger taraftan cam olusu yakismamis, bana göre.

Kolay gelsin, Allah kolaylik versin.
Herzaman icin sorabilirsin, ne zaman istersen, keske yardimci olabilsem.

evet tek resim paylaştığın kahve tonunda olan onu çok beğendim çok şık duruyor.
Masalar içime sinmedi ama benimde bulursam içime sinen masa takımı link atarım buraya.

sevinirim canım en baştan beri karar vermiştim o tek resimdeki koltuk takımını almaya.inegöl mobilyada yapıyorlar onu.sipariş verip yaptıracaktım.sonra yakından gördüm.arkasından o iki resimdeki koltukları yakından gördüm bellonada.bu sefer ilki çok basit geldi.kumaşı iskeleti falan bellonanın yanında çok kalitesiz duruyordu.peki iki resim yanyana olanda hangisi dersin?onlar kötü mü?

çok teşekkürler:)

Neye göre bakiyorsun yada hangi sehirde, internetten mi alacaksin, bende alternatif olarak senin icin bakinirim.

Sağdaki resimdeki daha hoş. Soldakinde çiçek desenleri ve renklerle canlandırılmaya çalışılmış ama koltuk çok basit ve sıradan kalıyor.
Diğeri daha şık duruyor. Zaten çiçek desenli şeyleri sevmiyormuşsun sen o yüzden soldaki cazip gelmez sana, ben çok seviyorum hoş buluyorum yani çiçek desenlerini.

Neye göre bakiyorsun yada hangi sehirde, internetten mi alacaksin, bende alternatif olarak senin icin bakinirim.

bursada bakıyorum canım.daha çok kaliteli olmasına bakıyorum canım.bellona ve istikbale yönlenmiş durumdayım.orta sınıf için iyi marka bence:)
bir de değişik şeyleri de seviyorum ben:)

Son düzenleyen: Moderatör:

aslında çiçek desenlerini seviyorum ama mutfakta bir deri sandalyede sevmiyorum.o derili çiçekli sandalyeler burda pazara düştü nerdeyse.o yüzden dedim.ama salonda da daha ağır şeyler daha güzel oluyor bence.soldakini tercih etsem bile o çiçek desenlerini değiştiririm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…