kızlar sizce insan çok severken birden bire bitermi duyguları..

Kaderimsinn_20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
130
0
0
Adana
forumda bazı konular okuyorum ve tüylerim diken diken oluyor kızlar 3 senelik 5 senelik ilişkisi bitenler ne kadar çok severken karşı tarafın artık ondan sıkıldıgını soğudunu ayrıldığını anlatanlar ya birgün bende erkek arkadaşımla böyle olursak diye çok korkuyrum birde bunları okuduktan sonra benim anlamadığım kişi çok severken biran da biter mi duyguları soğurmu sevdiğinden neden böyle oluyor neden ayrılıklar oluyor. konuyu açanların yerine koyuyorum kendimie ne kadar da zor onlar için o kadar emek veriyorsun seviyorsun ve birgün geliyor bir konu açıyorsun sevgilm benden soğudu .. bana karşı artık eski duyguları yok neler neler okudukca tüylerim diken diken oldu birdaha okumayı düşünmüyorum bu konuları çok etkiliyor beni niye böyle oluyor kızlar olanlara sruyorumm neden rabbim bana o günleri göstermesin dayanamam buna biliyorum birgün ilgisiz davransa çöküyorum ben hayat bitiyor sanki o kadar bağlıyımm ama zamanla ya böyle şeyler bizdede olursa kızlar :(

Bir arkadaşımız sizden biraz önce, 19:40 da 'hayat böyleymiş öğrenmiş oldum' başlığı ile duygularını dile getirmiş.
O arkadaşımızın duygularını kırgınlığını anlıyabiliyorum.

İnsanın elinde olmadan istemeyerek, elinden kayıp gidebiliyor en sevdiğim en değer verdiğim dediği varlık.
Acının tarifi imkansız, çekenler bilir.
Ve zamanla bu acıyla insan olgunlaşmaya başlıyor ve dimdik ayakta durmayı öğreniyor. Arkasına dönüp baktığında bazı gerçekleri daha iyi görmeye başlıyor.
İnsan hayatının merkezini iyi secmeli. Bizi hiçbirzaman yalnız bırakmıyacak, her an bizimle beraber olan, bizi bizden iyi bilen, en zor anımızda feryadımızı işiten yüce bir varlığın sevgisiyle dolsun Yüreğimiz. Ey bizim Rabbimiz! biz seni unutsakta sen kendini bizlere unutturma... Amin

Son düzenleme:
En başta öyle olmasın, böyle olmasın, olursa naparım gibi endişe dolu düşünceler bu korkunç fikirlerin gerçek olmasına sebebiyet verir, haberin olsun.
Çekim yasası denen şeyden biraz olsun haberin varsa düşündüğün şeylerin başına gleceğini bilmen gerekir.

Tüylerinin diken diken olmasını gerektirecek bir şey yok; çünkü insanlar her zaman değişir.
Duygularımız da değişir doğal olarak. Zevlerimiz, göüşlerimiz vs. Her şey değişir.
Değişmeyen tek şey, değişimin kendisidir demişler. ;))

Bu yüzden bir gün birini çok sevdiğini düşünürken, ertesi gün ona bir şey hissetmemen olağandır.
Bunu kabullenmekten başka çare yok.
Sen de yaşayabilirsin bunu hem. Sadece karşı taraf değil.
Kendi duygularını da asla değişmez olarak düşünme sakın.
Bu mantığı kaptığın an, kendini serbest bırakacaksın. Rahatlayacaksın.
Herkes mi bunu yaşar? Tabi ki hayır.
Ama herkesin biriyle beraberken aniden çekip gitme isteği duyması ihtimaldir her zaman.
Kendini kasıp şimdi yaşadığın güzel duyguları mahvetmene ve dehşete düşmene hiç gerek yok.

En başta öyle olmasın, böyle olmasın, olursa naparım gibi endişe dolu düşünceler bu korkunç fikirlerin gerçek olmasına sebebiyet verir, haberin olsun.
Çekim yasası denen şeyden biraz olsun haberin varsa düşündüğün şeylerin başına gleceğini bilmen gerekir.

Tüylerinin diken diken olmasını gerektirecek bir şey yok; çünkü insanlar her zaman değişir.
Duygularımız da değişir doğal olarak. Zevlerimiz, göüşlerimiz vs. Her şey değişir.
Değişmeyen tek şey, değişimin kendisidir demişler. ;))

Bu yüzden bir gün birini çok sevdiğini düşünürken, ertesi gün ona bir şey hissetmemen olağandır.
Bunu kabullenmekten başka çare yok.
Sen de yaşayabilirsin bunu hem. Sadece karşı taraf değil.
Kendi duygularını da asla değişmez olarak düşünme sakın.
Bu mantığı kaptığın an, kendini serbest bırakacaksın. Rahatlayacaksın.
Herkes mi bunu yaşar? Tabi ki hayır.
Ama herkesin biriyle beraberken aniden çekip gitme isteği duyması ihtimaldir her zaman.
Kendini kasıp şimdi yaşadığın güzel duyguları mahvetmene ve dehşete düşmene hiç gerek yok.
haklısın canm galiba :( çok haklsınn belkide ben olacagm neyse rabbim en iyisini bilir ama bu çekim yasası gercekten doğrumudur

haklısın canm galiba :( çok haklsınn belkide ben olacagm neyse rabbim en iyisini bilir ama bu çekim yasası gercekten doğrumudur

Sen hiç yaşamıyor musun; iyi düşündüğünde iyi şeyler olduğunu, kötü şeyler düşününce başına geldiğini?!
Bırak o olurmu bu olur mu diye düşünmeyi de ilişkinin tadını çıkar. ;))

Bu arada nickin de biraz nostaljik olmuş. :))
İnan bana kaderimsin, seni sonsuza dek seveceğim gibi laflar fasa fiso. Havada kalıyor hepsi.
Sen öyle büyük laflar etme ve düşünme. Sadece seni seviyorum de sevdiğine. :))

İşte o zaman mutlu olacaksın. :31:

benim defalarca ööle şeylere tanık olduğum oldu 6yıl birlikte olup aldatma nedeniyle ayrılanlar mı dersin başka bi şehire gidince sevgilisini unutanlar hayatlarına bakanlar mı..
yine de şükrediyorum ben bunları hep gördüm ama başıma gelmesinden hiç korkmadım mı korkar düşünür insan ama çok da düşünürsen başına getirirsin arkadaşım..
sadece bildiğin gördüğün şeyler bile sen yaşamamış olsan da tecrübedir ben bu gördüğümü duyduğumu hep düşünerek hareket etim mesela yeri geldi üniv okumaya başka şehire gitmedim ööle bi riske gerek duymadım çok sevdim çünkü..
sende bu durumların varlığını unutma ama felaket bulutu senin başında dolanacak gibide düşünme..
bu sefer yoktan yere moral bozukluğu vs olur farketmeden açarsn sevdiğinle aranı..
o yüzden sen ne güzel tüm odağın o olmuş o şekilde devam et ve inandıysan da fedakarlıktan çekinme büyük oyna eğer
bigün nasılsa bitecek dersen o dk zaten bitmiş olur..
Allahım hep mutlu etsin sizi..

çok doğru söylüyorsun canm amin çok tşk ederm bu yorumlarını çok dikkate alacagm artık kötü şeyler düşünmek yok :)

evet canım emin ol düşünmeyi düşündüğümüz şeylerin bile sinyallerini gönderiyoruz evrene..
çok metafizik oldu ama :1:
sen hep güzel düşün ve Allahıma şükürlerini eksik etme ne güzel sevdiğin yanında anını güzel yaşamaya bak çünkü
en küçük bi an bile o insanla yarınlara yaptığın yatırım bunu sakın unutma..ha tabi değmeyecek biisi için bunlar anlamsız da
senin sevdiğin değecek birisidir eminim çünkü ne güzel bi bağınız varki kaybetmekten korkabiliyosn..

daha realist bir yorum yapmak istiyorum ki sakın karşındakine ona muhtaçmış gibi davranma. sen gidersen ölürüm ben gibi sözler tamamen klişe. hiç bişeyle ölmüyorsunuz. sürünüldüğü doğrudur ama her insana baş edebileceği kadar acı verir allah. elbet canınız acıyacak, yıkılabilirsiniz, ağlama nöbetleri olabilir ama tüm bu ataklar bir yerde geçecek olayın psikolojik, felsefik boyutlarına girip aklınızı karıştırmak istemem ama hiç bi insan yaşama sebebiniz değildir unutmayın sizi büyüten aileye günü geldiğinde sonradan tanımış olduğunuz bi adam için bi süreliğine de olsa ilgilenmeyi bırakıyorsunuz bi adamdan mı vazgeçemeyeceksiniz? bu olayın demogojik tarafıyla ilgiliydi.

sevginize gelince; fırsatınız varken onu sevin kıskanın özleyin kıyasıya ve doya doya yaşayın aşkınızı. değer verin ama dozunda yapın herşeyi ve seni seviyorum deyin sıradanlaştırmadan, her defasında özel olduğunu hissettirerek. ama bi gün o çok sevilene de kızılıyo sonu evlilik bile olsa. allah ayırmasın..

Back
X