kızlar geçtiğimiz haftasonu ev alacaktık 30 bin lira açığımız vardı ; eşim bu parayı abisinden istedi,abisinin parası var ev almak istiyor ama alamadı bir türlü, eşim abisiyle konuştu biz sana bir yılda öderiz dedi ihtiyacın olduğu anda da kredi çeker öderiz dedi; abisi kabul etti neyse biz ev baktık düşündüğümüz evden vazgeçtik aynı gün başka bir ev beğendik 30 binlik açık 40 bin oldu , adamla pazarlık yaptık ertesi günü alacaktık; eşim 40 bin istediğini söylemek için abisini aradı ve abisi eşimi vazgeçirmeye çalışmış yok zorlanırsınız yok bilmemne neyse eşim cayar gibi oldu ben ikna etmeye çalıştım annem de dedi ki eğer siz ödeyemezseniz abisine çok acil lazım olursa bu para ben evi satarım dedi annem, kirada evleri var onu kasdetti sonra eşim ara sen konuş abimle dedi ben aradım her türlü garantiyi verdim ama ona rağmen prensip meselesiymiş dün eşime veririm diyen adam ertesi günü ona ters bir durum olduğundan bu tip şeylerde insanlar arasında musibet oluştuğundan bahsetti durdu bahane üstüne bahane öne sürdü ben de tamam dedim sen bilirisn dedim kapattım sonra kapatınca telefonu eşimin önüne fırlatıp al tanı abini dedim , oda çok sinirlendi tabi ama eminim benden ziyade abisinin yaptığı şeye üzüldü belki hazmedemedi çünkü benim ailem hem arabasını veriyor hem de acil bir durumda evi satarız diyor, abisinin gerçek yüzü çıktı ortaya sonra eve döndük pazar gününden beri eşimle konuşmuyoruz aslında istiyor gibi ama konuşmuyoruz, annemde diyorki siz ev alacaksınız diye kıskandı ondan vazgeçti ,resmen bizi yarı yolda bıraktı en başında söyleseydi veremem diye anlardık o kadar heveslenmiştim ki ama evi alamadık tabi hayallerim yıkıldı , abisiyle uzun bir süre konuşmayı düşünmüyorum zaten başka şehirde sizce kim haklı kim haksız bu durumda