Kızlar sizce kim haklı

Kızlar benim ikinci evliliğim eşim ise ilk benm ilk eşinden birkizim biroglum var ve çocuklarımı haftada birkez görmeye gidiyorm haftada birkez birkerede telefonda konusyoruz velyatleri babasinda ama bizim eşim ile ilk tanistigimda herşey söyledim çocukları biliyordu bn ona hep şunu dedim beni çocuklar ile kisitlma diye şimdide haftada bir gittiğim için mesafede gidiş gekis 2 saat yani gittiğim için laf yapıyor iki haftada bir git diyor senin evin yuvan var diyor yolda izde kaldın diyor vs ailem ilede gorusmuyorm kimseyde anltamiyorm siz olsaniz ne yaprdiniz direnirmisiniz yoksa hakmi veririsinz kızım 6 oğlum 5 yaşında neden velyatleri babasinda diye sormayın lütfen öyle olasi gerketi sdce

Haftada bir görmeniz konusunda muhtemelen mahkeme kararı var arttıramazsınız ama telefonla görüşmeyi arttırın, hatta sık sık görüntülü konuşun, bir kez telefon çok çok az, çocuklarınız küçük size ihtiyaçları var. Eşinizde b... yesin, evlenmeseymiş çocuklu kadınla.

Adam oyle diyor diye evlatlarinizi HAFTADA 1 KEZ gormekten mi vazgecceksiniz gercekten?
+1. Sakın yapmayın böyle bir şey, hafta 1 bile çok az. Onlar sizin evlatlarınız. O kimmiş? O elin adamı, istediğiniz kadar aşık olun; yarın öbür gün terk etti mi çıkar gider hayatınızdan.

Haddinden fazla boş ve gerkesiz konuştunuz yok ona kaçmış flan filan siz tanimdan bilmdn hayirdr bu sekil konusyorsunuz benim meslegimde var herseyim de var size kalmadı sorgulamak kendi isinze bakın agzmi bozdrmayin bna
Hâlâ da konuşuyor. Hadi git doğur belki bu kocayı garantilersin belli mi olur. Olmadı o çocuğu da buraya bırakır gidersin bi kocaya daha, yapmadığın iş mi?

Haftada bir görmeniz konusunda muhtemelen mahkeme kararı var arttıramazsınız ama telefonla görüşmeyi arttırın, hatta sık sık görüntülü konuşun, bir kez telefon çok çok az, çocuklarınız küçük size ihtiyaçları var. Eşinizde b... yesin, evlenmeseymiş çocuklu kadınla.

Çocukların mutluluğu ve huzuru için hangisi uygunsa o olur umarım. Çocuklar şu anda 5 ve 6 yaşında. Boşanalı ve 2.evliliğini yapalı ne kadar olduğunu bilmiyoruz.

Umarım babaları iyi bir insandır ve önceliği çocuklarının mutluluğu,huzuru ve sağlığıdır.

Çocukların mutluluğu ve huzuru için hangisi uygunsa o olur umarım. Çocuklar şu anda 5 ve 6 yaşında. Boşanalı ve 2.evliliğini yapalı ne kadar olduğunu bilmiyoruz.

Umarım babaları iyi bir insandır ve önceliği çocuklarının mutluluğu,huzuru ve sağlığıdır.

Boşanan insanların biraz aklı selim olması lazım
Yazdığına göre anlaşmalı boşanmışlar, hafta bir ve ilçe dışına çıkarmamak kaydıyla görüyor çocuklarını, reşit olana kadar alıp evine götüremezsin, yaşları gelince isterlerse kendileri gelir demiş adam. Bu şartın kabul edilmesi bile bence çok zor ama kimseyi kınamak istemiyorum belki mecbur kaldı ne yaşadığını bilmiyorum. Ama çocuklar konusunda anne de baba da hırslarıyla hareket etmişler orası açık, üzülüyorum böyle şeylere, 5 ve 6 yaşında daha bir çok ihtiyacı için anneye bağımlı olan çocukların bu yaşta bu prosedürlerle yaşaması bana üzücü geliyor. Ben 6 yaşındaydım ebeveynlerim ayrıldığında, babamda kaldım, neler yaşadığımı bugün bile kelimelere dökmekte zorlanıyorum ki babam elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Ama o yaşlarda anneye çok ihtiyaç var, boşanırken bunları hesaplayacak yetkinlikte olması lazım insanların. Olmayınca işte yaralı kalıyor çocuklar, çok üzücü bir durum.

of onların ağızları süt kokuyor bebek daha rest çekin gerekirse sonuçta bunu kabul ederek evlendi şimdi niye havalara giriyor

Eşinden boşanmış 2 çocuk annesi bi kadın olarak yazıyorum. Bunun için evlilik düşünmüyorum tekrar. Benim için dünya bi yana çocuklarım bi yana. Hiç kimse benim çocuklarımdan kıymetli değil onlar benim herşeyim. Ancak ikisi de kendi hayatlarını kurar ancak o zaman olabilir oda belki.

Back
X