- 27 Mayıs 2016
- 76
- 15
- 3
- 28
- Konu Sahibi Nuride_Kal
-
Yaşamadım böyle bir durum ama adetime 1 gün kala çok açık çizgi gördüm sonuç 13.haftadayım :) inşallah sende güzel haber alırsın yani bildiğim kadarıyla pozitifin durumda testin yanılma olasılığı yok negatifte yanılır yani ikinci çizgi varsa doğrudur tabi seni yanıltmak beklentiye sokmak istemem ama hamiş gibisin :)Daha 3 gun var reglime ama dayanamadim test yaptim..cok cok acik gölgelendi gibi.. hamilelik yoksa o gölge hiç çıkmazmıydı,yoksa yine çıkarmıydı bilemiyorum..iyice kafam karıştı..hiç yaşayan varmı ?
Bence hamilesin hiç çizgi çıkmaz hamile olmasanDaha 3 gun var reglime ama dayanamadim test yaptim..cok cok acik gölgelendi gibi.. hamilelik yoksa o gölge hiç çıkmazmıydı,yoksa yine çıkarmıydı bilemiyorum..iyice kafam karıştı..hiç yaşayan varmı ?
Yaşamadım böyle bir durum ama adetime 1 gün kala çok açık çizgi gördüm sonuç 13.haftadayım :) inşallah sende güzel haber alırsın yani bildiğim kadarıyla pozitifin durumda testin yanılma olasılığı yok negatifte yanılır yani ikinci çizgi varsa doğrudur tabi seni yanıltmak beklentiye sokmak istemem ama hamiş gibisin :)
Bence hamilesin hiç çizgi çıkmaz hamile olmasan
Gölge gibi olduğundan resimde belli olmuyoFoto at da bakalım :)
eğer çizgi çıkmışsa bthcg yükselmiştir hemen kan verHadi inşALLAH :))
Ay olurmuki acaba..kan testinin fiyatı ne kadar ? Nasıl yaptırmam lazım ? hiç bilmiyorum öyle şeylerieğer çizgi çıkmışsa bthcg yükselmiştir hemen kan ver
Teşekkür ederim canım hep birlikte inşallah :) yani biraz zaman geçsin 3-4 gün sonra bir daha yap testi derim 1 gün kala öğrendim çünküSağlıkla kucağına al inşALLAH.. ben umutlanmak istemiyorum çok.. :)) umarım hayırlısı olur
Teşekkür ederim canım hep birlikte inşallah :) yani biraz zaman geçsin 3-4 gün sonra bir daha yap testi derim 1 gün kala öğrendim çünküve bizle paylaş merak ederiz :)
sağlık ocağına git ücret ödemiyorsun maaşından kesiliyor ya da eşinin maaşında bthcg me baktırcam de aile hekimineAy olurmuki acaba..kan testinin fiyatı ne kadar ? Nasıl yaptırmam lazım ? hiç bilmiyorum öyle şeyleri
Beklemene gerek yok sabahtan sağlık ocağına yada hastaneye git hcg baktırmak istiyorum de kanda kesin sonuç çıkar
sağlık ocağına git ücret ödemiyorsun maaşından kesiliyor ya da eşinin maaşında bthcg me baktırcam de aile hekimine
hımm o zaman ordaki bi tanıdığına sor ya da netten araştırBen Baküdeyim burda o işler nasıl oluyo bilmiyorum..araştırmam lazım
hımm o zaman ordaki bi tanıdığına sor ya da netten araştır
Daha 3 gun var reglime ama dayanamadim test yaptim..cok cok acik gölgelendi gibi.. hamilelik yoksa o gölge hiç çıkmazmıydı,yoksa yine çıkarmıydı bilemiyorum..iyice kafam karıştı..hiç yaşayan varmı ?
Canim hassas gebelik testi al eczaneden,normal testle silikse hassas test ile kesin sonuç verirsonra da doktora gidersin hadi umarım gebesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?