- Konu Sahibi Kaderimsinn_20
merhabalar :) hayırlı geceler yeni üyeyim ben aslında uzun zamandır takip ediyordum konu açmak bugüne nasipmiş kısaca sorumu biraz açıyım sizlere kızlar . ben 19 20 yaşına girmek üzere olan bir genç kızım sevgilim ise 23 yaşında 11 bucuk aylık bir ilişkimiz var çok seviyorum onu aynı şekilde onunda sevgisinden eminim rabbim karşıma böyle birini çıkarttıgı için çok mutluyum şükürler olsun ki biz herşeye beraber güleriz beraber aglarız benim bir derdim oldugunde başımdan ayrılmaz ah ah yerim ben onu :) kendiside kova burcudur biraz değişk bir ilişkimiz var ama olsun mutluyum ben :) ilk başlarda sürekli mesajlaşmak konuşmak o kadar güzel geliyordu ki kızlar o kadar heycanlıydı ki her telefona bakmamda titrerdim sanki :) ama zamanla yanlış anlaşılmasın daha cok sevdik baglandık ama bu heyecanlar az da olsa azalıyor acıkcası ben ilk başlarımızı özlüyorum sevgilimin bu aralar üstüne fazla düştüm kendim sürekli evdeyim genelde ve onlar ilgilenirim önceden bu sekilde degildi son 3 haftadır neyse oda bana kırmadan aşkım sürekli mesaj atıyorsun sürekli mesaj mesaj elim yoruldu artık sıkılıyorum zaman zaman bunalıyorum dedi ilk başta üzüldüm tabi birşey diyemedim yemek bile yiyemiyorum rahat rahat dedi neyse biraz düşündüm hak verdm sonra dedim ki sen ben den mi sıkıldın illa kaşınacam ya :) yok fıstıgım dedi hiç olurmu hayatımın anlamı dedi ben senden degil sürekli mesajlaşmaktan sıkıldım dedi biraz düşündümde hak verdm son zamanlarda fazla abartmışım ben şimdi sizlere sorum siz bu durumu nasıl ayarlıyorsunuz kızlar konuşmayı mesajlaşmayı bende düzeltmek istiyorum bu durumu zaten düzelecegine de eminim benden sıkılmamış ya gerisi kolay diyorum ve anladm kı bende de bu konudan sıkılma olmuş ama anlayamamışım ve gercekten çok konuşmak bazı büyüleri bozuyor diye düşünüyorum sizlerden fikir ve yorumlarınızı bekiyorum öpüyorum yanaklarınızdan :)