kızlar sizce sürekli konuşmak ilişkilerin büyüsünü bozarmı ?

Kaderimsinn_20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
130
0
0
Adana
merhabalar :) hayırlı geceler yeni üyeyim ben aslında uzun zamandır takip ediyordum konu açmak bugüne nasipmiş kısaca sorumu biraz açıyım sizlere kızlar . ben 19 20 yaşına girmek üzere olan bir genç kızım sevgilim ise 23 yaşında 11 bucuk aylık bir ilişkimiz var çok seviyorum onu aynı şekilde onunda sevgisinden eminim rabbim karşıma böyle birini çıkarttıgı için çok mutluyum şükürler olsun ki biz herşeye beraber güleriz beraber aglarız benim bir derdim oldugunde başımdan ayrılmaz ah ah yerim ben onu :) kendiside kova burcudur biraz değişk bir ilişkimiz var ama olsun mutluyum ben :) ilk başlarda sürekli mesajlaşmak konuşmak o kadar güzel geliyordu ki kızlar o kadar heycanlıydı ki her telefona bakmamda titrerdim sanki :) ama zamanla yanlış anlaşılmasın daha cok sevdik baglandık ama bu heyecanlar az da olsa azalıyor acıkcası ben ilk başlarımızı özlüyorum sevgilimin bu aralar üstüne fazla düştüm kendim sürekli evdeyim genelde ve onlar ilgilenirim önceden bu sekilde degildi son 3 haftadır neyse oda bana kırmadan aşkım sürekli mesaj atıyorsun sürekli mesaj mesaj elim yoruldu artık sıkılıyorum zaman zaman bunalıyorum dedi ilk başta üzüldüm tabi birşey diyemedim yemek bile yiyemiyorum rahat rahat dedi neyse biraz düşündüm hak verdm sonra dedim ki sen ben den mi sıkıldın illa kaşınacam ya :) yok fıstıgım dedi hiç olurmu hayatımın anlamı dedi ben senden degil sürekli mesajlaşmaktan sıkıldım dedi biraz düşündümde hak verdm son zamanlarda fazla abartmışım ben şimdi sizlere sorum siz bu durumu nasıl ayarlıyorsunuz kızlar konuşmayı mesajlaşmayı bende düzeltmek istiyorum bu durumu zaten düzelecegine de eminim benden sıkılmamış ya gerisi kolay diyorum ve anladm kı bende de bu konudan sıkılma olmuş ama anlayamamışım ve gercekten çok konuşmak bazı büyüleri bozuyor diye düşünüyorum sizlerden fikir ve yorumlarınızı bekiyorum öpüyorum yanaklarınızdan :)

sanırım ben bir olay anlatırken sevgilinin hitaplarını yazanlardan bahsedenlerden rahatsız oluyorum...

yok fıstığım dedi, yok hayatımın anlamı dedi...

tamam o zaman onları demiş ya yeter, kesin sizi çok seviyordur...

:44:

sanırım ben bir olay anlatırken sevgilinin hitaplarını yazanlardan bahsedenlerden rahatsız oluyorum...

yok fıstığım dedi, yok hayatımın anlamı dedi...

tamam o zaman onları demiş ya yeter, kesin sizi çok seviyordur...

:44:

Al benden de o kadar. Birkaç yıl önce ilkokul arkadaşımla buluşmuştum. Kıza mesaj geldi, bak bana 'aşkım' yazmış dedi. Zönk... :27: İlkokulda da sevgilisi falan vardı, ilk duyuşun heyecanı olsa neyse... :37:

kızlar bu tepki nedir ben anlayamadım ? ben bir soru sordum ve istediğim kelimeleride söylerim bu sizi ilgilendirmez canım bu 1 ayıca konumla ilgili cevap vermeyeceksinz neden yazıyorsunuz ?

benim konumun dışında cevap verecek olanlar lütfen yazmasın gerek yok isteğim gibide anlatırım sizin sevip sevmemenizde önemli değil benim için ben burda konumu acıyorum cevap verenlere tşk ederm ama böyle yapmaktaki amacını anlıyamıyorum ben sizin ne diyecegimi soracak degilim

canım bi konu açacaksan tüm eleştirilere açık olacaksın.

Konuyu okumadım başlığa göre cevap vereyim. benimde 3 senelik ilişkim var:nazar: (Rabbim bozanlara fırsat vermesin). biz sürekli mesajlasırız 7/24 elimizden telefon düşmez. her hafta sonu da buluşuruz. birbirimizden hiç bıkmadık. gün içinde ara ara mesaj atmadığımız olur tabii yemek yiyeceği sıralarda, ders çalışacağı zaman mesaj atmayız. birbirimizden de hiç bıkmadık. ben inanmıyorum sürekli konuşmak ilişkinin büyüsünü bozmaz bence, abartılmadığı müddetçe.

konuyu okudum :):)
benim sevgilimde sıkılmıştı bi ara mesajlasmaktan tabi o dokunmatiğinden nefret ediyordu bilmiyorum artık :) bende o sırada mesajlasmayalımm ozaman dedim. kabul etmediii saçmalama olur mu öyle şey dedi.
bunlar normal şeyler takma kafana :)

Son düzenleme:
Biz sevgilimle asla mesajlaşmayız, telefonda konuşuruz sık sık. Mesajlaşmak çok gereksiz geliyor. Zaten bütün gün çalışıyor, müsait oldukça konuşuyoruz.. İş çıkışları da zaten beraberiz. Bir kere mesajlaşma isteği duymadım. mesajla anlatmak istediğin bir şeyi 4 5 mesajda anlatıyorsan, bu telefonda 10 saniye sürüyor.

Kimisi sever, kimi sevmez. Büyünün bozulup bozulmayacağıyla ilgili bir fikrim yok, yapı meselesi.

bana günde kırk tane mesaj atan bir erkek olsaydı, büyü falan ilk günden biterdi. sevmem öyle şeyleri

Biz sevgilimle asla mesajlaşmayız, telefonda konuşuruz sık sık. Mesajlaşmak çok gereksiz geliyor. Zaten bütün gün çalışıyor, müsait oldukça konuşuyoruz.. İş çıkışları da zaten beraberiz. Bir kere mesajlaşma isteği duymadım. mesajla anlatmak istediğin bir şeyi 4 5 mesajda anlatıyorsan, bu telefonda 10 saniye sürüyor.

Kimisi sever, kimi sevmez. Büyünün bozulup bozulmayacağıyla ilgili bir fikrim yok, yapı meselesi.

bana günde kırk tane mesaj atan bir erkek olsaydı, büyü falan ilk günden biterdi. sevmem öyle şeyleri

yokkk kızzzzz bence öyle değillll. biz 40tan fazla mesajlasıyoruz büyü falan bozulmadı :1::1:

canım bi konu açacaksan tüm eleştirilere açık olacaksın.

Konuyu okumadım başlığa göre cevap vereyim. benimde 3 senelik ilişkim var:nazar: (Rabbim bozanlara fırsat vermesin). biz sürekli mesajlasırız 7/24 elimizden telefon düşmez. her hafta sonu da buluşuruz. birbirimizden hiç bıkmadık. gün içinde ara ara mesaj atmadığımız olur tabii yemek yiyeceği sıralarda, ders çalışacağı zaman mesaj atmayız. birbirimizden de hiç bıkmadık. ben inanmıyorum sürekli konuşmak ilişkinin büyüsünü bozmaz bence, abartılmadığı müddetçe.

konuyu okudum :):)
benim sevgilimde sıkılmıştı bi ara mesajlasmaktan tabi o dokunmatiğinden nefret ediyordu bilmiyorum artık :) bende o sırada mesajlasmayalımm ozaman dedim. kabul etmediii saçmalama olur mu öyle şey dedi.
bunlar normal şeyler takma kafana :)
canım benm çok tşk ederm cevabın için :) eleştirilere acık olacagım ama tamamen alakasız bir eleştiri canım sıkıldı ooh maşşalah nazar degmesin canm benm bende su an ilişkimi bu durumdan kurtarmak çok istiyorum sence zamanla düzelr mi

İstinaden söylüyorum ve soruyorum, ne buluyorsunuzki bu kadar anlatacak?
Kişinin kendine de özeli olması lazım bence. Her dakika her yaptığınızı anlatmak bana sıkıcı geliyor.
yada ben ruhsuuuz duygusuz oldum..

canım benm çok tşk ederm cevabın için :) eleştirilere acık olacagım ama tamamen alakasız bir eleştiri canım sıkıldı ooh maşşalah nazar degmesin canm benm bende su an ilişkimi bu durumdan kurtarmak çok istiyorum sence zamanla düzelr mi

tabikide düzelir. biraz sevgiline karşı tavrını koy ortaya. o mesajlasmak istemezse bile sen onu zorla. sıkılır mı diye düşünme asla. ondan bi haber alamayınca aklın kalır acaba napıyor falan diye. şahsen ben telefonla konuşmak istemem sürekli. zaten mesajlasınca hem sesini özlüyor hemde senii :)

Benim sevgilim de çok msjlaşmayı sevmez

Uzun bi süre onu anlamadım

Ama artık diretmiyorum

Cidden çok msjlaşmak pek iyi olmuyor gibi

Yemekte, tuvalette, metroda, dolmuşta orda burda cvp atmak zorunda kalıyor insan

İyi olmuyor ya :)

Her şeyin azı çoğu zarardır

Senin sevgilin kibar kibar uyarmış

Benimki direk liseli ergenler gibi bu ne sürekli msj atıyosun demişti :27:

Ama artık diretmiyorum

Yemekte, tuvalette, metroda, dolmuşta orda burda cvp atmak zorunda kalıyor insan

Senin sevgilin kibar kibar uyarmış

ayy o kadarda değilll :D hadi dolmuşu metroyu geçte wc :D :D ayy ne güldümmm ama ben ordada yazıyorum ya :1::1::1: ne pisliğim :1:

benim sevgilim bana öyle bişey dicek parçalarım. zaten sınava hazırlanıyor şu 4 ay boyunca fazla mesaj atmıcam sınavı kazansın :)

canm peki şu an ilişkiniz nasıl iyi mi :)

ayy o kadarda değilll :D hadi dolmuşu metroyu geçte wc :D :D ayy ne güldümmm ama ben ordada yazıyorum ya :1::1::1: ne pisliğim :1:

benim sevgilim bana öyle bişey dicek parçalarım. zaten sınava hazırlanıyor şu 4 ay boyunca fazla mesaj atmıcam sınavı kazansın :)

Eheh valla o demişti işte o kadar çok msj atıyosun ki

(Geç cvp verirse kızarım) senin yüzünden tuvalete bile telefonla giriyorum yeter demişti :27:

Artık çok msjlaşmıyoruz günde en fazla 10 msj

Son düzenleme:

Ama artık diretmiyorum

canm gercekten haklılar ama hem insan biraz özlemeli düşün sene günde 5 6 mesaj attıgın gece aradını ne kadar güzel olur değil mi :)

Eheh valla o demişti işte o kadar çok msj atıyosun ki

(Geç cvp verirse kızarım) senin yüzünden tuvalete bile telefonla giriyorum yeter demişti :27:

hmm bende giriyorum ama belli etmiyorum :)) bi gün wcye düşürcem diye korkuyorum. bazı zamanlarda fazla üstlerine gitmemek gerekiyor.ipleride tam olarak salmamak lazım :) neyse canım saat 01:09 yarın kalkamam iyi geceler hepinizee :23::23:

canm peki şu an ilişkiniz nasıl iyi mi :)

evet canım şu anda ilişkimiz çok iyi.

bazen canım sıkılıyor evde olduğum zaman, onunda işte olduğunu biliyorum, müsait olunca okusun diye arka arkaya mesaj atıyorum 5 6 tane. telefonu açtığında direk gülüyor ve dalga geçiyor, yine liseli ergen moda bağlamışsın mesaj bombası diyor.

yani hiç mesajlaşma ihtiyacı duymadık biz.
bir de en ince ayrıntısına kadar devamlı ne yaptığımızı bilmemize gerek yok diye düşünüyorum. zaten telefonda konuşuyoruz sık sık

devamlı msjlasmak gerçekten ilişkinin büyüsünü bi süre sonra bozuyor bence. biraz merak ettir kendini o msj atsın napıyosun ne ediyosun vs :34:benım ilişkimde bizde genelde telefonda konusuyruz msjlaşma ara sıra oluyor genelde o atıyo bu şekilde yani ama iyiyiz böyle merak etmeside güzel insanın sevdiğini :1:

Back
X