- Konu Sahibi Kaderimsinn_20
-
sanırım ben bir olay anlatırken sevgilinin hitaplarını yazanlardan bahsedenlerden rahatsız oluyorum...
yok fıstığım dedi, yok hayatımın anlamı dedi...
tamam o zaman onları demiş ya yeter, kesin sizi çok seviyordur...
:44:
Biz sevgilimle asla mesajlaşmayız, telefonda konuşuruz sık sık. Mesajlaşmak çok gereksiz geliyor. Zaten bütün gün çalışıyor, müsait oldukça konuşuyoruz.. İş çıkışları da zaten beraberiz. Bir kere mesajlaşma isteği duymadım. mesajla anlatmak istediğin bir şeyi 4 5 mesajda anlatıyorsan, bu telefonda 10 saniye sürüyor.
Kimisi sever, kimi sevmez. Büyünün bozulup bozulmayacağıyla ilgili bir fikrim yok, yapı meselesi.
bana günde kırk tane mesaj atan bir erkek olsaydı, büyü falan ilk günden biterdi. sevmem öyle şeyleri
canım benm çok tşk ederm cevabın için :) eleştirilere acık olacagım ama tamamen alakasız bir eleştiri canım sıkıldı ooh maşşalah nazar degmesin canm benm bende su an ilişkimi bu durumdan kurtarmak çok istiyorum sence zamanla düzelr micanım bi konu açacaksan tüm eleştirilere açık olacaksın.
Konuyu okumadım başlığa göre cevap vereyim. benimde 3 senelik ilişkim var(Rabbim bozanlara fırsat vermesin). biz sürekli mesajlasırız 7/24 elimizden telefon düşmez. her hafta sonu da buluşuruz. birbirimizden hiç bıkmadık. gün içinde ara ara mesaj atmadığımız olur tabii yemek yiyeceği sıralarda, ders çalışacağı zaman mesaj atmayız. birbirimizden de hiç bıkmadık. ben inanmıyorum sürekli konuşmak ilişkinin büyüsünü bozmaz bence, abartılmadığı müddetçe.
konuyu okudum :):)
benim sevgilimde sıkılmıştı bi ara mesajlasmaktan tabi o dokunmatiğinden nefret ediyordu bilmiyorum artık :) bende o sırada mesajlasmayalımm ozaman dedim. kabul etmediii saçmalama olur mu öyle şey dedi.
bunlar normal şeyler takma kafana :)
canım benm çok tşk ederm cevabın için :) eleştirilere acık olacagım ama tamamen alakasız bir eleştiri canım sıkıldı ooh maşşalah nazar degmesin canm benm bende su an ilişkimi bu durumdan kurtarmak çok istiyorum sence zamanla düzelr mi
Benim sevgilim de çok msjlaşmayı sevmez
Uzun bi süre onu anlamadım
Ama artık diretmiyorum
Cidden çok msjlaşmak pek iyi olmuyor gibi
Yemekte, tuvalette, metroda, dolmuşta orda burda cvp atmak zorunda kalıyor insan
İyi olmuyor ya :)
Her şeyin azı çoğu zarardır
Senin sevgilin kibar kibar uyarmış
Benimki direk liseli ergenler gibi bu ne sürekli msj atıyosun demişti
canm peki şu an ilişkiniz nasıl iyi mi :)Biz sevgilimle asla mesajlaşmayız, telefonda konuşuruz sık sık. Mesajlaşmak çok gereksiz geliyor. Zaten bütün gün çalışıyor, müsait oldukça konuşuyoruz.. İş çıkışları da zaten beraberiz. Bir kere mesajlaşma isteği duymadım. mesajla anlatmak istediğin bir şeyi 4 5 mesajda anlatıyorsan, bu telefonda 10 saniye sürüyor.
Kimisi sever, kimi sevmez. Büyünün bozulup bozulmayacağıyla ilgili bir fikrim yok, yapı meselesi.
bana günde kırk tane mesaj atan bir erkek olsaydı, büyü falan ilk günden biterdi. sevmem öyle şeyleri
ayy o kadarda değilllhadi dolmuşu metroyu geçte wc ayy ne güldümmm ama ben ordada yazıyorum ya ne pisliğim
benim sevgilim bana öyle bişey dicek parçalarım. zaten sınava hazırlanıyor şu 4 ay boyunca fazla mesaj atmıcam sınavı kazansın :)
canm gercekten haklılar ama hem insan biraz özlemeli düşün sene günde 5 6 mesaj attıgın gece aradını ne kadar güzel olur değil mi :)Benim sevgilim de çok msjlaşmayı sevmez
Uzun bi süre onu anlamadım
Ama artık diretmiyorum
Cidden çok msjlaşmak pek iyi olmuyor gibi
Yemekte, tuvalette, metroda, dolmuşta orda burda cvp atmak zorunda kalıyor insan
İyi olmuyor ya :)
Her şeyin azı çoğu zarardır
Benimki direk liseli ergenler gibi bu ne sürekli msj atıyosun demişti
Eheh valla o demişti işte o kadar çok msj atıyosun ki
(Geç cvp verirse kızarım) senin yüzünden tuvalete bile telefonla giriyorum yeter demişti
canm gercekten haklılar ama hem insan biraz özlemeli düşün sene günde 5 6 mesaj attıgın gece aradını ne kadar güzel olur değil mi :)
canm peki şu an ilişkiniz nasıl iyi mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?