kızlar sizce sürekli konuşmak ilişkilerin büyüsünü bozarmı ?

Neden bozulsun canım?
Konuşmak,iletişim kurmak kadar güzel bir olay var mı sevgiliyle?
Biz tüm gün beraber hiç susmuyoruz desem yalan olmaz.
İyi kötü,doğru yanlış devamlı bir şeyler anlatırız birbirimize.
Sabah,öğlen,akşam,hemen hemen her haftasonu dipdibeyiz.
Öğle yemeğinde bile eğer dışarıda işi varsa öğle tatili bitmeden bir şekilde yanıma yetişir,yine birleşiriz.
Ama öyle mesaj olayımız hiç olmadı şimdiye kadar. Arar buluruz biz birbirimizi o kadar.

Sevgilinin gözünü korkutma bence şimdiden, o diyordur ki biz evlenirsek bu bana sürekli dırdır yapıcak hiç nefes aldırmıycak. Mesajlara biraz ara vermenin sakıncası olmaz. Hem böylelikle özletirsin kendini. İlk zamanki heyecanları kim özlemiyor ki? Hepimiz özlüyoruz. Ama herşey gibi birliktelikler de evrim geçirir bu normaldir. O heyecanlar yerini daha sağlam sevgilere bırakır. Tabi yola beraber devam edecekler için.

ben zaten artık sıkmamaya karar verdim bu seferde mesaj atmadım hani o atınca cevap verdm bu seferde olduki senin eski sıcaklıgın yok ben mesaj atmasam atacağın yok su bu al birde burdan yak ama su an ortasını tutturuk bakalım hayırlısı gercekten her ilişkide böylr dönemler oluyormuş inş. bizde atlatırız su an biraz geçmiş gibi ama işte bilmiyorum ve canm benm çok değişken bir ruh halim var ya atıyorum 2 saat önce ona olan duygularm dolu dolu iken 2 saat sonra yok okuyor bende anlamadım sonra yine geçiyor felan senn dediğin gibi bu bir süreç galiba bizim için

Birlikte olmadığımız her an msj atarız birbirimize.
İkimizde birbirimizden sürekli haber almak isteriz.Ama çoğu zaman o çok abartıyor ve o işteyken daha az yazdığımda bana kızıyor sen benimle işteyken ilgilenmiyorsun diye trip atıyor :) Ki ben evdeyim zaten evde ne yapabilirim ki dimi :) Ama yok sürekli yazmamı istiyor.
Yinede şikayet etmiyorum bu durumdan ben iş dışındada her an birlikteyiz ve sürekli konuşmak sürekli bir arada olmak ilişkinin büyüsünü bozmuyor bizde, bizi daha çok birbirimize bağlıyor. Tabi bu kişiden kişiye değişir.
Sonuçta bazı şeyler insanların karakterleriyle ilgilidir.

bence herseyin buyusunu bozuyor
cok konusan bir arkadas bile sikiyor beni
hele birde bos konusuyorsa

Bence de her dakika mesajlaşmak sıkıcı. Eskiden ben de öyle olması gerekir, her şeyi paylaşmak gerekir gibi düşünürdüm. Ama sürekli mıç mıç hoş gelmiyor artık. Buluşunca konuşun? Öylesi daha güzel daha samimi değil mi yüz yüze? Bana bazen mesaj yazmak zor gelirdi, direkt arayarak cevap verirdim. Mesajda da hiç öyle büyük olayları anlatmazdım, buluşmaya saklardım yüzünü görmek için ben anlatırken.

Bunu ayarlamak için bir şey yapmana gerek yok. Saate bakıp da 3 saat olmuş, tamam süre doldu atayım gibi düşünme yani İçinden geliyorsa yarım saat sonra atarsın, istersen 8 saat sonra atarsın. Ne mesaj atmak ne de mesaj atmamak zorunda hissetme kendini.

Yazının tamamını okumadım soruna cevap vermem gerekırse ben 11 aylık bir birlıktelıgım var ve sureklı konusuyoruz yanımda oldugu zamanlarda hergün sabahtan akşama kadrda beraberiz ve birbirimizdn hiç bir sekılde sıkılmadık tam tersi aşkımız ilk günden bugune kadar dahada cok büyüdü.( ALLAH'ım nazarlardan korusun)

Bence siz halinize şükredin. Ben benimkine "benden mi sıkıldın" desem beni orda bir azarlar bir azarlar, dediğime diyeceğime pişman eder. Bir de bana "sıkılmadım, hayatım fıstığım diyecek" haaa öpüp başına koy şekerim güzel adammış vesselam.

Çok bunaltma çocuğu, korkutma :) korkutma ki evlilikten falan da korkmasın sonra çok müsaittir erkek milleti evlilik fobisine
Çok serbest de bırakma ama sonra uğraşırsın benim gibi.

ahanda şimdi arkadaşlarıyla buluştu eşim dışarda keyif yapıyor ben evde tıkıldım. telefonununda şarjı birmiş kafamda şimşekler oturuyorum öyle evde :S

Aslında mesajlaşmak güzel bende sıkılmam mesaj atmasa derim niye hiç atmıyorsun felan diye bazen ben atmamaya başlarım misilleme işte öyle olunca oda der hiç mesajlaşmıyoruz niye atmıyorsun felan ama gerçekten bazen hiç konu bulamayız bazende saatlerce mesajlaşırız günden güne değişiyo saatlerce mesajlaşınca insan sıkılabiliyo bazende bence biraz özlemek lazım hergün yan yana değiliz biz olsakda hem mesaj hem görüşme anlatacak bişey kalmaz ve özlem olmaz biraz özlemek herzaman için iyidir bence ilişkiyi canlı tutar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…