- Konu Sahibi Kaderimsinn_20
-
saçmalama kız ne 5 6sı ben şüphelenirim ozaman beni sevmiyor diye düşünürüm neyse ben yatıyorum ya iyi geceelr .
sevgi mesajın sayısıyla ölçülebilecek kadar basit değil canım bana göre düşüncen yanlış bi arkadasımın nişanlısı vardı her dk msj atardı sonra ne oldu biliyo musun aldattı :) keske dediğin gibi olsa günde 100 msj attığında aa bu cocuk bana deli gibi aşık diyebilseksaçmalama kız ne 5 6sı ben şüphelenirim ozaman beni sevmiyor diye düşünürüm neyse ben yatıyorum ya iyi geceelr .
tabi canım güzel olmaz mı ya sana katılıyorum çok haklısın inşallah bizde bu dönemi atlatırızda eskisi gibi oluruz o kadar çok istiyorum ki su sıkılganlık evresini atlatmayıdevamlı msjlasmak gerçekten ilişkinin büyüsünü bi süre sonra bozuyor bence. biraz merak ettir kendini o msj atsın napıyosun ne ediyosun vsbenım ilişkimde bizde genelde telefonda konusuyruz msjlaşma ara sıra oluyor genelde o atıyo bu şekilde yani ama iyiyiz böyle merak etmeside güzel insanın sevdiğini
sevgi mesajın sayısıyla ölçülebilecek kadar basit değil canım bana göre düşüncen yanlış bi arkadasımın nişanlısı vardı her dk msj atardı sonra ne oldu biliyo musun aldattı :) keske dediğin gibi olsa günde 100 msj attığında aa bu cocuk bana deli gibi aşık diyebilsek
evet özellikle erkeklerde bu durum cok sık görülür tabi benım gibi özgürlüğüne düşkün kova erkeğine sahipsenAYnen katılıyorum bu yargı biraz yanlış oldu uyuyan güzel :) tabi canm ne olacak sürekli mesaj mesaj insan bir süre sonra bunalıyor sıkılıyor sevsede sevdigini bile hissedemiyor öylr değilmi
benımkide öyle canım evle iş arası mekik dokuyor zaten adam akıllı pek arkadası yok gezip tozduğu :) sakın üzerine gitme ters teper bu durum su sıralar morali bozuksa alttan almaya bak biraz merak etsın senı bakalım neler değişecek :)aynen canm özgürlügüne degilde sıkılmaya bunalmaya gelemiyor sevgimzden eminim ama su dönemi bir aşabilsek valla bu konumu okuyup gülecegm inşallah birazda canm su an arkadaşlarından ayrı o biliyormsun sürekli evde o aslında bu durumdadan da sıkıldı ama işte ..
sevgi mesajın sayısıyla ölçülebilecek kadar basit değil canım bana göre düşüncen yanlış bi arkadasımın nişanlısı vardı her dk msj atardı sonra ne oldu biliyo musun aldattı :) keske dediğin gibi olsa günde 100 msj attığında aa bu cocuk bana deli gibi aşık diyebilsek
biz 5. ayımıza girmek üzereyiz
yazın her dakika mesajlaşırdık.
araba kullanırken bile bilerek kırmızı ışıklara takılıp mesaj atardı
ben sıkılmam tabi ilgiden
ama okul başlayınca aynısı olmadı
ikimizde derse giriyoruz.ayrıca o işe başladı
şimdide uyumadığımız ve işimizin olmadığı zamanlarda bol bol mesaj atar.
dediğim gibi yeniyiz ilerde sıkılabilir bilmiyorum.
sıkılsada yok efendim sen beni sevmiyorsun demem herhalde.
her dakika değil aslında. gündelik normal mesajlasma ama 5 6 kadar da az değil. biz dayanamayız öyle ne o ne de ben birbirimizden haberimiz olmazsa meraklanırız. biz böyle çok mutluyuzz bizim düzenimiz böyle canım. herkesin ilişki düzeni farklıdır. bende eski sevgilimle az mesajlasıyorduk hatta bazenleri hiç mesajlasmıyorduk o da beni aldattıdemek ki aldatmanın mesajlasmayla alakası yokmuş.. erkeğin içinde olan bişey.
ben denedim bunu bu seferde sen ben atmadan mesaj atmıyorsun umrunda degilim sanki eski sıcaklıgın yok senin şöyle böyle dedi bu seferede öyle algılanmış canm valla napacagımı şaşırdm ben o atmadan atmak istemiyorum ne biliym hep ondan bekliyorum ama buda yanlış oluyor birde su anda burda değil ben adanadaym o denizlide de 3 ay sonra gelecek biliyormusun ilk defa ayrı kaldık böyle ne özlediğimi hissediyorum ne başka birşey niye böyle oldu ki ..yüzünü unuttm sanki hiç alışkın degildik birde o çok korkuyo biliyormusun ben katiplige hazırlanıyorum işte katip olursan değişirdin başka adliyede olursan yok şöyle yok b öyle çok sorunlarımız var bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?