Canım bu ay da ovülasyonla takip ettim 15.gün oldu yumurtlamaCanım uygulamaya bağlı kalmak yanlış keşke daha fazla deneseydin yani 26, 28, 30'u da dahil edebilirdin. Vücudumuz saat değil ki her şey dakikası dakikasına olsun. Fırsatları çoğaltsaydın daha iyi olurdu
Valla canım benimde 7 gün kaldı ama göğsümde tık yok,belkide gebelik belirtisi seninki bilemeyizBenim de öylee bir de göğüsler hassas ama bunlar her ay oluyor amaan
Testle mi canım? Ben takip etmedim de o yüzden uygulamaya da bakma dedi doktorum öyle yaptım :) İnşallah bir an önce evladına kavuşursunCanım bu ay da ovülasyonla takip ettim 15.gün oldu yumurtlama
Evet canım testle ,amin inşallah Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsinTestle mi canım? Ben takip etmedim de o yüzden uygulamaya da bakma dedi doktorum öyle yaptım :) İnşallah bir an önce evladına kavuşursun
Senin de gebeliktir inşallah canımValla canım benimde 7 gün kaldı ama göğsümde tık yok,belkide gebelik belirtisi seninki bilemeyiz
İnşallah ikimizinde vardırSenin de gebeliktir inşallah canım
Canım çıkabilir az kalmış çünküKızlar kızlar bat 2 gün sonra . yarın test yapsam kesin sonuç çıkarmı ? Erken gebelik testi almıştım . Belirti olarak çamaşırlı iken göğüslerim gerçekten içinde sızlıyor komple , bide afedersiniz gaz yaparken kasıklarıma sızı giriyor ilk defa öyle hissediyorum
Amin canım benimEvet canım testle ,amin inşallah Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin
Ayyy inşAllah Birazdan geçiyorum eve hemen yapayımCanım çıkabilir az kalmış çünkü
İnşallah güzel haberlerini alırızAyyy inşAllah Birazdan geçiyorum eve hemen yapayım
Ne yaptın canımAyyy inşAllah Birazdan geçiyorum eve hemen yapayım
Canım şimdi yaptım belli belirsiz çizgi var ama sizde bi bakınnn yada ben mi yanlış görüyorum bilemedim yaaaa dur atayım da bakınNe yaptın canım
2.fotoğrafda bence çok belli , yeni o yüzden çok silik çıkmış hayırlı olsun canım benimCanım şimdi yaptım belli belirsiz çizgi var ama sizde bi bakınnn yada ben mi yanlış görüyorum bilemedim yaaaa dur atayım da bakın
Kızzzz var mıdır sence2.fotoğrafda bence çok belli , yeni o yüzden çok silik çıkmış hayırlı olsun canım benim
Bence varrrKızzzz var mıdır sence
Sabahlar olmasınBence varrrhatta yarın ilk idrarla tekrarla koyulaştığınu görürsünn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?