Kızlar sizce var mı ?

lelena

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2025
30
7
1
26
Selamlar sevgiler aranızda yeniyim 4 yaşında oğlum var allahın izniyle kardeş i olmasını diliyorum aralık ayında kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu. Dişçiye gidecektim röntgen öncesi gebelik testi yapın dedi bat a 6 günüm var değerlio Yrumlarınızı bekliyorum
(İkisi farklı erken gebelik test)

Eklentiler

• IMG_20250505_182837.webp
    7 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20250505_100837.webp
    55,9 KB · Görüntüleme: 33
Ekrandan pek çizgi göremedim ama hafif gordum adet geçirmeniz varmi varsa eğer kan verin derim

Teşekkür ederim yorumunuz içinGecikmeyi bekliyorum şans eseri yaptım testi regl dönemime 6 gün var
Valla benim 6 gün geçti 2 mayıs kan verdim referans aralığı 7,7 çıkmış değer 0.6 kafam durdu hamilemiyim değilmişim diye yarin bende kan vercem

Valla benim 6 gün geçti 2 mayıs kan verdim referans aralığı 7,7 çıkmış değer 0.6 kafam durdu hamilemiyim değilmişim diye yarin bende kan vercem
Beklemek en iyisi normalde de bız kadın milleti sabredemiyoruz arkadaşımın değeri 12 idi betası iki gün arayla artışa bakıldı şuan 27 haftalık allahım hayırlısını versin kimseyi hastane kapısında ağlatmasın

Benim iyice kafam karıştı bazıları pozitif ama yeni diyor bazılarına negatif hiç uğraşma diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…