Kızlar sizce var mı ?

lelena

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2025
31
7
1
26
Selamlar sevgiler aranızda yeniyim 4 yaşında oğlum var allahın izniyle kardeş i olmasını diliyorum aralık ayında kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu. Dişçiye gidecektim röntgen öncesi gebelik testi yapın dedi bat a 6 günüm var değerlio Yrumlarınızı bekliyorum🌸
(İkisi farklı erken gebelik test)

Eklentiler

• IMG_20250505_182837.webp
    IMG_20250505_182837.webp
    7 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20250505_100837.webp
    IMG_20250505_100837.webp
    55,9 KB · Görüntüleme: 33
Selamlar sevgiler aranızda yeniyim 4 yaşında oğlum var allahın izniyle kardeş i olmasını diliyorum aralık ayında kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu. Dişçiye gidecektim röntgen öncesi gebelik testi yapın dedi bat a 6 günüm var değerlio Yrumlarınızı bekliyorum🌸
(İkisi farklı erken gebelik test)
Ekrandan pek çizgi göremedim ama hafif gordum adet geçirmeniz varmi varsa eğer kan verin derim

Teşekkür ederim yorumunuz için💕Gecikmeyi bekliyorum şans eseri yaptım testi regl dönemime 6 gün var
Valla benim 6 gün geçti 2 mayıs kan verdim referans aralığı 7,7 çıkmış değer 0.6 kafam durdu hamilemiyim değilmişim diye yarin bende kan vercem

Valla benim 6 gün geçti 2 mayıs kan verdim referans aralığı 7,7 çıkmış değer 0.6 kafam durdu hamilemiyim değilmişim diye yarin bende kan vercem
Beklemek en iyisi normalde de bız kadın milleti sabredemiyoruz😄 arkadaşımın değeri 12 idi betası iki gün arayla artışa bakıldı şuan 27 haftalık 🙏allahım hayırlısını versin kimseyi hastane kapısında ağlatmasın🙏

Beklemek en iyisi normalde de bız kadın milleti sabredemiyoruz😄 arkadaşımın değeri 12 idi betası iki gün arayla artışa bakıldı şuan 27 haftalık 🙏allahım hayırlısını versin kimseyi hastane kapısında ağlatmasın🙏
Benim iyice kafam karıştı bazıları pozitif ama yeni diyor bazılarına negatif hiç uğraşma diyor

Back
X