Kızlar sızce yukselmelımıyım?

lazsibel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2023
1.478
En iyi cevaplar
1
236
53
25
Kızlar benım kalfalıkbelgem var ascılık uzerıne devam esıp etmemek arasında kaldım bazı urunlerı kllnmyorm denız mahsulu olsun et türlerinin vs dokunamıyorumda sızce ne yapmalamyım?

Vegan, vejetaryen bir şef olacaksan yapabilirsin ancak. Diğer türlüsü mümkün değil.

Oluyor canım evet benım basımdakı sef bu sekılde gelmiş ama bazı seylerınden vazgecmıs tabıkıde

Aslında kızlar yemek yapmak vs asırı sevdıgım bay aklımda hcbırsekılde bır plan asla yoktu fakat otelde calsmya baslıynca sefler vs olunca ınsan boyle gordukce asık oluyor bu meslege fakat soyle bısey aılem polıs lik sınavı ıstyor ve onda gırdım az puan ıle kacırdım belkıde ıstek olmdgı ıcın de olble ama ascılık ıse ılk gırdhm sınavlar ıle kazandım

türkcem cok ıyı emın ol cnm yazmaya dıyorsan hızlı yazdgm ıcın o sekıl oyle cnku luks restorantlarda calstgm ıcn unlu sefler ıle

Hızlı yazmanız şart değil birkaç dakika daha geç okusak bir şey olmaz. Düzgün yazı okumayı tercih ederiz zira. Lüks restoranlarda ünlü şefler ile çalışmanızın Türkçeniz ve hızlı yazmanızla alakası nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…