Kızlar sizce ?

meraklimelahatbirisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2016
883
387
103
27
Arkadaşlar ben 11. Sınıfta erzuruma taşındım. Başta sınıfın grubuyla takıldım hemen kabul edildim ancak büyük bir küslük yaşadım içlerinden biriyle. Sonra sınıftaki başka kızlarla takılmaya başladım, gayet iyiydi aramız sonra bir iletişim kopukluğu oldu işte bunlar hiç samimi olmadıkları kızlarla aynı hastanede staj yapıyoruz adı altında samimi oldular bana da geçen gün bir konuşma yaptılar ben İstanbul'da büyümüşüm onlar erzurum kültürüyle büyümüşler ben herşeyi kafama takıyomuşum hocalarla şakalaşıyomuşum (fiili değil sözlü ve ahlak dışı da değil öğretmen öğrenci ilişkisi) vb anladınız yani oturmasını kalkmasını bilmiyosun diyolar kısaca ama aşırı değilmiş işte o 3ü çok aynı düşünüyomuş ben uyuşmuyomuşum beni uyarmışlar gruptan atmamışlar bir de kendilerini rahatlatıyolar böyle son hafta gitmiyorum bayadır sizcw nası bir tavır sergilemem gerek?

konuşmak arkadaş olmak veya herhangi bi tavır sergilemek zorunda değilsin. onların seni ezmesine izin verme yeter.
Nası yani mesela örnek versen napabilirim. Yaz stajımız var aynı hastanedeyiz küstüğüm o kızla da aram çok iyi şuan ama sürekli grup değiştirmek saçma değil mi bilmiyorum napıcamı hani kendileri de dört dörtlük insanlar değil emin ol.

seni karşılarına alıp bir erzurumluyuz şöyleiz böyleyiz sen de şöylesin böylesin mi dediler? buna izin verme? ayrıca illa grup içinde olmak zorunda değilsin. kimle konuşmak istiyorsan onlarla konuşursun olur biter.

Hayır erzurumlu olmalarını övmediler fakat erzurum kızı gülemezmiş çok ben zaten kahkaha atmıyorum ki komik bişeyde gülüyorum ne biliyim açık da değilim kapalı bi kızım garip geldi böyle bana müdahale edilmesi ya üzüldüm kırıldım hani. Tamam haklısın ama huzursuzum böyle de tek kalıcakmış gibi hissediyorum evet son 1 sene ama ya garip işte.

çok terbiyesizlermiş ya o nedemk ole biz erzurumluyuz bilmem ne.. geri çek kendiini fazla samimi olma stajda iş güç derken zamanbi şekilde geçer zaten hastanede yoğun olursunuz. sınıfına illa daha aklı başında iyi niyetli kişiler vardır zamana bırak.

1. Açık ya da kapalı olmak neyi değiştiriyor? Açıklar kaşar, kapalilar namuslu mu? "Benim türbanlı bacilarim" kapalı olduklari için ayrıcalık mi istiyor, hemen erdemli etiketi uzerlerine yapissin mi istiyor?

2. Kadın kahkahasi ne güzel bir şeydir. Kahkaha atamayan ezik ve kendini ikinci sınıf görenlere acirim.

3. Seni istemeyenlerden uzak dur. Yapışma. Gerekirse yalnız takıl. Cool ol. Er geç kendi arkadaş çevren olur

erzurum kızı gülemezmiş canım daha kaç yaşındasınız ... geçin bu zihniyetleri 2016 türkiyesinde gencecik kızların zihniyetlerine bak anlayışına bak ne zaman bu hale geldik.. sana boyle yaftalamalar yapan seni belli kalıplara sokmaya çalışan insanlarla arkdaş olma..

Bir gruba dahil olmak zorunda değilsin... kiminle istersen arkadaş olursun.. önceden küstüğün arkdaşınla şimdi aran iyimiş bir arkdaşın var demek kii Bu kızlarla da merhaba merhaba görüşürsün illa onların grubunda mı olman gerekiyor.. Ufkunuzu açın kitap okuyun bilinçli olun sağlıkçı olacaksın anladığım kadarıyla boşver boyle şeyleri kendini geliştir.. bilimi takip et ne bilim

bizim akıllı geçnlere ihtiyacımız var ..

Okuluna bak

Haklısın tabi de insan böyle hakaret yemiş gibi oluyor hani bunlar bi değişik ya bi aınıftaki bir erkek soru sorunca cevap vermişim benim sevgilim varmış ama ben insanım soru sorulursa cevap veriyorum ayrıca kıkırdayarak yakınlaşarak değil net kısa bi şekilde. Garipler ya.
Kimse için karakterinden ödün verme.
Arkadaş her zaman bulursun ama kendine saygını yitirirsen bulamazsın.

Kötü kızlar değiller fakat böyle bi konuşma yapmalaeı beni çok şaşırttı insan kalıyo yani. Ben aşırı gevşek bi insan da değilim inan. Ya insan diyo napıcam bunın karşısında. Ukala bi tip olmakta asla istemem ama garip.

Ya sıkıntı açık kapalı değil açık da var aralarrında ve o da böyle düşünüyomuş ben onlarla uyuşmuyormuşum çok gülmeyecekmişim falan. Garip.

Haklısın. Arkadaşa ihtiyacım yoköyle bi erkek arkadaşım var ki tüm kişi eksiklerimi kapatır sağolsun ama insan karşılaşınca böyleleriyle garip oluyor.

Buna toplum baskısı deniyor işte. Farklı olana tahammül yok, seni sindirmek istiyorlar. İzin verme.

Bir de küs olup konuşmamak yerine minimum iletişimde kalmayı dene. Bu semi gereksiz gerginliklerden korur.

Buna toplum baskısı deniyor işte. Farklı olana tahammül yok, seni sindirmek istiyorlar. İzin verme.

Bir de küs olup konuşmamak yerine minimum iletişimde kalmayı dene. Bu semi gereksiz gerginliklerden korur.
Haklısın deniycem ama bilmiyorum gerçekten garipler. Hiç ama hiç beklemiyordum bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…