Kızlar sizce ?

Balemdar madem onlar seni İstanbullu diye istemiyor, sen de İstanbullu gibi davranmaya devam et. Kendinden kimse için ödün verme, sonradan gülüp geçeceksin bu durumlara. Ayrıca, hocalarınla şakalaşmak özgüvenli büyütüldüğü gösterir, lütfen kimsenin sana belli bir "kız davranışı" dayatmasına izin verme. Kızlar şöyle yapmaz kızlar böyle yapmaz diye diye sindirildik... İzin verme buna. Genel ahlak kuralları içinde davranıyorsan hiç düşünme kendine güven ve onları boşver. Tek başına takılmanın keyfine var!

Yalnız hayatına kimsenin müdahale etmesine izin verme, erkek arkadaşın dahil. 18 yaşına kadar bir tek ailen müdahil olabilir hayatına bunu unutma lütfen.

Haklısın çünkü burda kiminlr arkadaş olmaya çalışsam sıkıntı sıkıntı kendimi sorunlu biri gibi görüyorum inan. Gerçekten garipler yaşamadan bilinmez. Haklısın tek tabanca olmak var !

Anlattığın kadarıyla yanlış birşey yapmıyorsun, kendin olmaya devam et, uyuşanla arkadaş olursun, uyuşmayanla olmazsın. Okulda da arkadaşın olmasın hiç bir şey kaybetmezsin, hayat böyle her ortamda sana uyan insanlar olmayacak ne yazık ki, okul dışında arkadaş edin. Kimsenin beğenilerine göre kendini yontma, onlar da seninle arkadaş olmaya çalışmak için hiç adım atmıyor anladığım kadarıyla, tamamen bize uy diyorlar, insan ilişkilerinde bir adım sen atarsın bir adım onlar, orta yolu bulursunuz, okumana bak sen.
Ben lisede sınıfa sonradan katıldım diye sınıf pikniğine çağırılmamı istemeyen sınıf 'arkadaşım' oldu, böyle saçmalıklar yapar insanlar, üzülme.

Ge
haklısın sanırım tek takılmak en iyisi az insan çok huzur misali.

Bence bu konuyu kafaya takmayi bırak önce. Kendileri bilir. Sen Tribe girme çokta muhatap olma derim

Kıkırdayarak da cevap verebilirsin kimseyi ilgilendirmez.

Onlar kim ki yaa okuluna bak sen ne gruba almaması ne şeyi? Grup falan hala var mı kendi kendine takıl ayrıca onlara uymuyorsundan değil de altında başka nedenler olabilir kıskançlık gibi

Niye böyle birşey yazdınız ki bunun açık yada kapalilikla ne ilgisi var onemli olan insanlık bazen bizde bazıları yanlış davranınca yanlış genellemeler yapıyoruz

Ah kuzum nasıl da içerlemişsin...
Öncelikle kimsenin senin oturmanı kalkmanı gülmeni yargılamaya hakkı yok. Onlar senin farklılığına -ki bir farklılığın olduğu da şüpheli- saygı göstermiyorsa samimiyetini de hak etmiyorlar. Sen onlara elbette saygı göster, onların yaptığı çirkinliği sen yapma ama özelini anlatacak, içini dökecek samimiyete de girme derim.
Bir daha böyle bir laf ederlerse benim için de burası farklı, siz farklısınız ama ben bu ayrıma girmedim, sizi İstanbul'da tanısaydım da girmezdim, yenisiniz diye dışlamaz, daha yakından tanımaya çalışırdım diyebilirsin, bir ihtimal biraz utanırlar.
Bir gruba dahil olmak zorunda hissetme kendini. Çok samimiyet kurmadan şu yılı güzel geçinerek ve şimdilik biraz mesafeli kalarak atlatmaya bak derim.

Niye böyle birşey yazdınız ki bunun açık yada kapalilikla ne ilgisi var onemli olan insanlık bazen bizde bazıları yanlış davranınca yanlış genellemeler yapıyoruz
Demek istediğim açıklık kapalılık değil ben bu konuda çok saygı duyan bi insanım benim için hiç farketmez ben arkadaşlarımın gözünden yazmıştım onlar buna dikkat ediyorlar o yüzden.

Haklısın bende böyle düşünüyorum 1 seneyi atlatıp hiç biriyle görüşmemek üzere uzaklaşıcam o kadar sıkıldım ki bunların laflarından sözlerinden insan gerçekten ben nerde hata yapıyorum diye soruyor halbuki bi hata yok ben bunun için ağlayarak Allahım ben normal değilsem yanlıştaysam diye dua ettim ama gördüm ki bende bi sıkıntı yok herkes kendine baksa ne güzel olacak herşey.

Demek istediğim açıklık kapalılık değil ben bu konuda çok saygı duyan bi insanım benim için hiç farketmez ben arkadaşlarımın gözünden yazmıştım onlar buna dikkat ediyorlar o yüzden.
Sizi anlıyorum ama malesef dediğim gibi bazıları yanlış yaparken bizde karşılık vererek aynı seviyeye düşmeyelim onemli olan karşımizdakinin insan olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…