- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
- Konu Sahibi meraklimelahatbirisi
-
18Yaslar kac ya?
Tabi ki katmıyor emin ol bir sürü kusurum var benim de ben bunun ayrımını yapan bi insan değilim ama arkadaşlarım yapıyorlar bunu vurgulamıştım sadece. Gidişata göre kimseye yamanmak istemiyorum 18 yaşına geldim çocuk değilim madem sen bizim yanımızda sırıtıyorsun biz farklıyız diyorlar bende kendi içime dönerim napayım.illa biriyleriyle samimi olman gerekmiyo.uzaktan izle herkesi.kim dogru kim yanlis daha iyi gozlemlersin..derslerine bak kim ne yaparsa yapsin.ayrica kapali olmak extra bisey katmiyo bence sana....
ergenlikten cikamamis onlar.yanimizda siritiyosun ne demek..aranizda ne gecti bilmiyorum ama cekememezlik olabilir.boyle tiplerle ugrasacagina yalniz ol daha iyi bosver..Tabi ki katmıyor emin ol bir sürü kusurum var benim de ben bunun ayrımını yapan bi insan değilim ama arkadaşlarım yapıyorlar bunu vurgulamıştım sadece. Gidişata göre kimseye yamanmak istemiyorum 18 yaşına geldim çocuk değilim madem sen bizim yanımızda sırıtıyorsun biz farklıyız diyorlar bende kendi içime dönerim napayım.
Ya ben mi abartıyorum bilmiyorum ama evet öyle dediler. Bi de gidip başkalarıyla benim hakkımda yorum yapmışlar sürekli soruyolarmış işte adım ayşe olsun ayşeyle konuştunuz mu ne dedi ne tepki verdi. En nefret ettiğim şeydir insanların dilinde dolanmak ben olaysız bi insanım bi ilişkim var bunu yürütmeye çalışıyorum gayet normal bi ailem var hastanede çalışıyorum abartı bi olayım yok bunları duyacak ne yaptım anlamıyorum ki.ergenlikten cikamamis onlar.yanimizda siritiyosun ne demek..aranizda ne gecti bilmiyorum ama cekememezlik olabilir.boyle tiplerle ugrasacagina yalniz ol daha iyi bosver..
Tabi ki değil ama başka ne olabilir ki senin suçun yok paşa paşa git dersini dinle çık son yılın zatenAma bunlar kıskanılacak şeyler mi Allah aşkına, ne biliyim kendimi kötü hissediyorum sadece.
Galiba haklısın ya. Hani aramda sorun olmasa da mesafe koyucam sürekli bunları mı yaşıycam ben. Kpssye hazırlanıyorum üstüne kafamı bunlara yoruyorum. Keşke çok umursamaz biri olabilseydim aaah !Tabi ki değil ama başka ne olabilir ki senin suçun yok paşa paşa git dersini dinle çık son yılın zaten
Aynen öyle KPSS mi lisedeydin değil mi canım meslek lisesi falan mı ?Galiba haklısın ya. Hani aramda sorun olmasa da mesafe koyucam sürekli bunları mı yaşıycam ben. Kpssye hazırlanıyorum üstüne kafamı bunlara yoruyorum. Keşke çok umursamaz biri olabilseydim aaah !
Arkadaşlar ben 11. Sınıfta erzuruma taşındım. Başta sınıfın grubuyla takıldım hemen kabul edildim ancak büyük bir küslük yaşadım içlerinden biriyle. Sonra sınıftaki başka kızlarla takılmaya başladım, gayet iyiydi aramız sonra bir iletişim kopukluğu oldu işte bunlar hiç samimi olmadıkları kızlarla aynı hastanede staj yapıyoruz adı altında samimi oldular bana da geçen gün bir konuşma yaptılar ben İstanbul'da büyümüşüm onlar erzurum kültürüyle büyümüşler ben herşeyi kafama takıyomuşum hocalarla şakalaşıyomuşum (fiili değil sözlü ve ahlak dışı da değil öğretmen öğrenci ilişkisi) vb anladınız yani oturmasını kalkmasını bilmiyosun diyolar kısaca ama aşırı değilmiş işte o 3ü çok aynı düşünüyomuş ben uyuşmuyomuşum beni uyarmışlar gruptan atmamışlar bir de kendilerini rahatlatıyolar böyle son hafta gitmiyorum bayadır sizcw nası bir tavır sergilemem gerek?
Sağlık lisesi hemşirelik :)Aynen öyle KPSS mi lisedeydin değil mi canım meslek lisesi falan mı ?
Genelde eskiden taktıklarıma da şimdi gülüyorum ama başarıcam basit insanları kafama takmamaya 18 yaşında olmak güzel :)Aynen öyle.Umursamaz olan insanlar daha mutlu kesinlikle.Insanın başına gelirse stresten geliyor.Kafaya bir şey takmaktan geliyor.Kafaya sadece toka takmak lazım.Bende 18 yaşındayım bu arada.Bu sorun ettiğimiz şeylere ileride gülücez emin ol
Muhakkak ergen oldukları ortadaErgenlikte olur öyle çok takılma
Öyle olması herkes için daha doğru sanırım daha dün okulda görüştük belli bi duvar var arada bende normal davrandım hiç bişi olmamış gibi böyle de devam edicem kimseye yaranmak zorunda değilim ki.Bende dede tarafından erzurum dadaş kızıyım ne alakayış rahatsın böylesin falan takma kafana onarla anlaşmak onların huyuna gitmek zorunda değilsin de;ben olduğum gibiyim kendimi biliyorum siz nasıl tanımak istiyorsanız öyle tanıyın de geç .
Aynen keyfine bak bir ömür yanında duracak insanlar onlar değil he de geçÖyle olması herkes için daha doğru sanırım daha dün okulda görüştük belli bi duvar var arada bende normal davrandım hiç bişi olmamış gibi böyle de devam edicem kimseye yaranmak zorunda değilim ki.
Çook rahatladım yaaa teşekkür ederim bitanesiniizAynen keyfine bak bir ömür yanında duracak insanlar onlar değil he de geç
Oy canım benim :)Çook rahatladım yaaa teşekkür ederim bitanesiniiz
:))Oy canım benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?