- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi meraklimelahatbirisi
-
ben erzurumlulara hak vermeye başladımYa sıkıntı açık kapalı değil açık da var aralarrında ve o da böyle düşünüyomuş ben onlarla uyuşmuyormuşum çok gülmeyecekmişim falan. Garip.
Nası yaniben erzurumlulara hak vermeye başladım
Hayır ben zaten onun ayarını biliyorum gidip muhabbet etmiyorum veya kol kola oturmuyorum ki. Evet ya çok değişik bi okul gerçekten ben de anlamadım.Erkek arkadaşın var diye sınıftaki erkek arkadaslarinla konusmaman mi gerekiyor. İster kıkırda ister uzun uzun anlatarak cevap ver kime ne?
Ne biçim okul orası, siz nasıl ogrencilersiniz? Ne zamandan beri okul arkadaşları kız erkek ayrılır olmuş.
Ben de öyle dedim onlara ama sonradan üzülüp kırıldım düşünki içlerinden biri dedi ki seni çağırmadık bi ara kafamı dinliyim dedim dedi bunu yüzüme ve gerçekten normal bi kızım ben.küçük şehir kültürü büyük şehir kültürü olayı olmuş
ben olsam ne derdim
"ya siz ne kadar iyi niyetlisiniz gruptan direk dışlamak yerine beni uyardınız çok düşüncelisiniz iyiki varsınız vs" der
yine normal aynı davranmaya devam ederdim
sonra okul bitince görüşmemek üzere
Hayır ben zaten onun ayarını biliyorum gidip muhabbet etmiyorum veya kol kola oturmuyorum ki. Evet ya çok değişik bi okul gerçekten ben de anlamadım.
yoo bence de normal bir kızsınBen de öyle dedim onlara ama sonradan üzülüp kırıldım düşünki içlerinden biri dedi ki seni çağırmadık bi ara kafamı dinliyim dedim dedi bunu yüzüme ve gerçekten normal bi kızım ben.
Haklısın bişey olmamış gibi yapıp hayata bakmak en iyisi sanırım :))yoo bence de normal bir kızsın
zaten değişme mümkünse
onlar da normal ama bu farklılık kültürel
iki tarafın da birbirini yargılamaması lazım ne sen onları değiştirebilirsin ne onlar seni
o yüzden boşver bence hiç idare etme tutumuna girme direk hehe deyip işine geldiği gibi davranmaya devam et
Hayır ya erkek arkadaşım bunu uygun görüyorsa böyle davranmam gerek benim kafam onlardan çok çok farklı emin ol sohbet ettiğimiz de oluyor. Onları görsen kafayı yerdin.Ayh senin kafan da onlardan farklı değil ki. Neden muhabbet etmiyorsun sınıf arkadaşlarınla? Bunun ayarsızlıkla ne alakası var. Hey allahım, yeni nesil geleceğimiz diye baktığımız çocukların hali içler acısı. Sinirim bozuldu.
Hayır ya erkek arkadaşım bunu uygun görüyorsa böyle davranmam gerek benim kafam onlardan çok çok farklı emin ol sohbet ettiğimiz de oluyor. Onları görsen kafayı yerdin.
Hayır, anlatamadım. Boşver.Sen erkek arkadaşının kurallarına göre mi yaşıyorsun? Konuştukça batıyorsun çocuk.
Haklısın, dersler önemli kpss var önemlii bir sürüü önemli şeey ve ben kafamı buna yoruyorum ! Keşke böyle herşeyi umursayan biri olmasaydımBabam hep derdi ki arkadaşlar gider, başarılar kalır. Derslerine bak. Ve kimsenin senin üzerinden kendini övmesine, kendi egosunu tatmin etmesine müsaade etme canım.
Kıskançlık çok yaşadım. Bi hırka alıyorum buna o kadar verilir mi ? Gibi gibi vb. Saçmalıklar. Haklısın tak tabanca en iyisi.Kimseyi hayatinin merkezi yapma
Arkadaslarinida sevgilinide
Okulunu dusun, meslek sahibi olmaya calis.
Anladigim kadariyla sende Erzurumlusun ama Istanbulda buyumussun
Bazen insanlar seni kendilerinden yuksek gorduklerinde fesatlanirlar . kendileri senden yuksekmis gibi ezmeye calisirlar. Ben cok yasadim bunu
Uzak dur onlardan. Mesafe koy arana. Yeni arkadaslar edin. Hastanede yeni ortamlara gir
Sorun olabilicek biri değilim sorunları buymuş. Garip hissediyorum. Sorunlu gibi böyle yüzüme söylenenince.Bence ilk olarak yapman gereken kendin olmak sen nasıl olursan ol birileri rahatsızlık duyup öylesin böylesin diyecektir sana sen kendi karakterinden odun verme bırak seni olduğun gibi kabul edecek insanlarda olacak inan ayrıca sana bu söyledikleri tamamen bi bahane bence başka bi sorunları var belli seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?