• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sizde de oluyor mu böyle? Bende mi tuhaflık var...

Aklıma lisede gördüğüm rüya geldi, caddeye bakan bi pencere kenarında oturuyorum yanımda bi sehpa üstünde yeşil çevirmeli eski tip bir telefon, çalıyor açıyorum, aşağı bak diyor, Sözde Tarkan eski sevgilimmiş barışmak istiyomuş bende olmaz benim başka sevdiğim var üzgünüm ama o defteri kapattım ben diyorum. Allahım ne kadar salağım ya rüyada bile salak olur mu insan? Elin tıngosu için güzelim Tarkanı reddet,aklım almıyor! aklıma geldikçe gülerim bulmuşsun bide trip yapıosun megastara ya ahahahha:)

Aklıma lisede gördüğüm rüya geldi, caddeye bakan bi pencere kenarında oturuyorum yanımda bi sehpa üstünde yeşil çevirmeli eski tip bir telefon, çalıyor açıyorum, aşağı bak diyor, Sözde Tarkan eski sevgilimmiş barışmak istiyomuş bende olmaz benim başka sevdiğim var üzgünüm ama o defteri kapattım ben diyorum. Allahım ne kadar salağım ya rüyada bile salak olur mu insan? Elin tıngosu için güzelim Tarkanı reddet,aklım almıyor! aklıma geldikçe gülerim bulmuşsun bide trip yapıosun megastara ya ahahahha:)
:D:D:D Ayy sesli güldüm. Epey bir film çevirmişsin rüyanda Tarkanla:D:D:D

Bir sefer benim de olmuştu bu tarz birşey. Bekardim o zaman. Tanimadigim bir erkekle büyük bir aşk yasiyordum rüyamda.. :oops: Çok garip ve cokkk güzel bir duyguydu. Başka bi boyutta olduğu için,daha yoğun hissediliyor sanırım rüyadaki duygular.. :KK16: Uzun sure etkisinde kalmiş, o insanı beklemiştim :confused:

Back
X