• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sizde de oluyor mu

lavinyaaya

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2025
106
61
13
27
Ya diyelim en basit ruj sürmek mesela içimden gelmiyor abi. Bazen saçlarımı güzel bir şekil vermek dahi. Bazen her şey yapıyorum aşırı özen gösteriyorum zaman ayırıyorum ama bazen öyle bir yapıya bürünüyorum ki eşofman çekip gidiyorum Çok önemsediğim ortama sıfır heves hani o dünkü kız bu muydu gibi oluyorum kendi kendime söylüyorum hatta dışardaki her şey söyleyebilir.heves mi depresiflik mi bilmiyorum ama kendimi huzursuz hissediyorum bakımsız gibi görünürsemde. Özellikle strestli zamanlar bir takım işler halletmem gereken zamanlar ben kendimi hiç önemsemiyorum ama bazı insanlar hepsini aynı anda hallediyor onlara hayran kalıyorum veya bunu özgüvenim düşünce düşürülunce yaşıyorum özdisiplinimi geliştiremedigimi düşünüyorum üzgünüm :/

en son üniversitede her gün hevesle saç makyaj, giyim kuşam yapıyordum 😂

simdi yok.. tayt, t-shirtleyim her yerde. makyaj düğün, dernek varsa.. saçlarımı da cocuktan sonra kısacık kestirdim papagan gibiyim 😂 bugün esim yemeğe çıkardı bi süsleneyim dedim.. tüm hevesim saça fön çekene kadardı. makyaja kalmadı 😂😂 eskiden evde bile makyaj yapardım hafif. ama depresyon gibi de hissetmiyorum ya.. hevesim yok yani ne bileyim 😂

Ya diyelim en basit ruj sürmek mesela içimden gelmiyor abi. Bazen saçlarımı güzel bir şekil vermek dahi. Bazen her şey yapıyorum aşırı özen gösteriyorum zaman ayırıyorum ama bazen öyle bir yapıya bürünüyorum ki eşofman çekip gidiyorum Çok önemsediğim ortama sıfır heves hani o dünkü kız bu muydu gibi oluyorum kendi kendime söylüyorum hatta dışardaki her şey söyleyebilir.heves mi depresiflik mi bilmiyorum ama kendimi huzursuz hissediyorum bakımsız gibi görünürsemde. Özellikle strestli zamanlar bir takım işler halletmem gereken zamanlar ben kendimi hiç önemsemiyorum ama bazı insanlar hepsini aynı anda hallediyor onlara hayran kalıyorum veya bunu özgüvenim düşünce düşürülunce yaşıyorum özdisiplinimi geliştiremedigimi düşünüyorum üzgünüm :/
İnanır mısınız geçtiğimiz ay kardeşimin düğünü oldu elbiseyi giyerken bile ruhum daraldı, hele yüzüme azda olsa sürdüğüm “boya” ayy makyaja boya değişimden anlayın konuya ne kadar uzaklaştığımı… yaşasın tayt tişört😊 gerçi tesettürlü olunca evde öyle. dışarı çıkarken 10 kez düşünüyorum gerçekten çıkmak istiyor musun bak bu işin geri dönüşü yok diye:)))

Yaşam enerjimiz yok,kalmamış nedenleri tartışılır. İşe gitmek için evden 08.30 da çıkmam gerekiyorsa 08.15 te uyanıyorum. Yalnız değilsin üzülme 😂
ay bende aynı şekilde. bir d eişte görüyorum bi süsleniyor geliyorlar, ben yüzümü yıkayıp güneş kremini sürsem şükrediyorum :(((( nasıl toparlanacağızzz

Aslında kendimize bakmaya başladığımızda kendimizi önemsediğimizde hayat daha güzel oluyor. Bir yere giderken süslendiğimde vs o günüm daha güzel geçiyor sanki.

ay bende aynı şekilde. bir d eişte görüyorum bi süsleniyor geliyorlar, ben yüzümü yıkayıp güneş kremini sürsem şükrediyorum :(((( nasıl toparlanacağızzz
Bilmiyorum 😅 cevabı bulursan bana da söyle, çok az insan bunu iç motivasyonu ile yapıyor ama,bence günümüzde çoğu insan kendini başkalarına beğendirmek için yapıyor bir çok şeyi. Benim kimseye kendini beğendirme gayem yok mesela,iç motivasyonum zaten yok. O yüzden yüzümü yıkayıp üstümü giyip çıkıyorum 🤣

Ya bilmiyorum bende süslendiğim zaman mesela aa insanlar beni beğeniyor falan diye düşünmüyorum aslında. Ben kendimi beğendiğim için mutlu oluyorum. Sorun bende bence erken kalkmakta. Eğer böyle öğlene doğru kalksam rahat uyanır hazırlanır süslenirim. Ama şimdi 8.30 mesai ben 8de kalkınca yetişmiyor hiç bir şeyyy
Nasıl dobarlanırız bimiyorum
Bilmiyorum 😅 cevabı bulursan bana da söyle, çok az insan bunu iç motivasyonu ile yapıyor ama,bence günümüzde çoğu insan kendini başkalarına beğendirmek için yapıyor bir çok şeyi. Benim kimseye kendini beğendirme gayem yok mesela,iç motivasyonum zaten yok. O yüzden yüzümü yıkayıp üstümü giyip çıkıyorum 🤣

Ya bilmiyorum bende süslendiğim zaman mesela aa insanlar beni beğeniyor falan diye düşünmüyorum aslında. Ben kendimi beğendiğim için mutlu oluyorum. Sorun bende bence erken kalkmakta. Eğer böyle öğlene doğru kalksam rahat uyanır hazırlanır süslenirim. Ama şimdi 8.30 mesai ben 8de kalkınca yetişmiyor hiç bir şeyyy
Nasıl dobarlanırız bimiyorum
Tabi insana iyi geliyor giyinip süslenip,takıp takıştırmak ama,benim için sürdürülebilir değil malesef şuan,makyaj yaparken bile öf şimdi bunu çıkarması eziyet diyorum kendi kendime vazgeciyorum 🤓 tembellikten de biraz bence 😅

Back
X