kizlar sizden cok acil yardim istiyorum

bebek rızkıyla gelir.istiyorsam yap bebek.hem belki eşin de daha çok iş bulmam lazım diye düşünür.hayırlısı olsun

Ben hem istiyorum hem istemiyorum bende kararsizim zaten bebeğim olmuyor ama bi yandan da istemiyorum ise girene kadar çok karardin kaldim ya olursa herşey daha kotu olursa diye bi ihtimalle var;(

Amin sizin Eşiniz nerde calisiyor

Benim esim abisiyle ortak mobilya atölyeleri var bu küçük koltuk mutfak dolap gbi mobilyalar degilde büyük otel dekarasyonu moblyalari yapiolar
Burda olsaydinz esime derdm esinize yardmci olrdu eleman alimi cok oluyo cnku

Amin inş siz hamile misiniz yoksa benim gibi cocuk mu istiyorsunuz inş dediğimiz gibi olur bebeğim rizkiyla gelir

hamileyim canım yarın 8.haftamıza gireceğiz inş bgn ilk defa kalp atışlarını duyduk inş sende yaşarsın bu duyguları bambaşka bişey insan bütün herşeyi unutabiliyor o anda Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu::1:

hamileyim canım yarın 8.haftamıza gireceğiz inş bgn ilk defa kalp atışlarını duyduk inş sende yaşarsın bu duyguları bambaşka bişey insan bütün herşeyi unutabiliyor o anda Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu::1:

Amin senin adina o kadar mutlu oldum ki yemin ederim tabiki bambaşka bir şeydir o duygu Rabbim saglikla kucaginiza almaya nasip eder inş

Benim esim abisiyle ortak mobilya atölyeleri var bu küçük koltuk mutfak dolap gbi mobilyalar degilde büyük otel dekarasyonu moblyalari yapiolar
Burda olsaydinz esime derdm esinize yardmci olrdu eleman alimi cok oluyo cnku
İste Esim çok is seçiyor istiyorki masa basit olsun ama onda artik günümüzde kimin eline gecmiski obada geçsin çok sağol yine derdime ortak oldunuz hepinizden allah razi olsun Rabbim muratlarinizi en yakin zamanda gerçekleştirir ins

İste Esim çok is seçiyor istiyorki masa basit olsun ama onda artik günümüzde kimin eline gecmiski obada geçsin çok sağol yine derdime ortak oldunuz hepinizden allah razi olsun Rabbim muratlarinizi en yakin zamanda gerçekleştirir ins

Ne demek cnm.allah hayirlisini versin ins Rabbim hayırlısıni nasip eder hepimize

Bence olmuyorsa suan için vardır bi hayrı diye düşünüyorum.
Tabiki Rabbim nasibini verir ama bile bile lades demektir bu..
daha kendiniz bile birşeylerden emin değilken yazık değilmi o çocuğu düzensiz bu ortama getirmek.
çocuğu dünyaya getirmek hertürlü sorumluluğu üstlenmek demektir.
bence bu kararınızı tekrar gözden gecirin , cocuğunuz için en uygun ortamı hazırlamanız gerekir.

Bence olmuyorsa suan için vardır bi hayrı diye düşünüyorum.
Tabiki Rabbim nasibini verir ama bile bile lades demektir bu..
daha kendiniz bile birşeylerden emin değilken yazık değilmi o çocuğu düzensiz bu ortama getirmek.
çocuğu dünyaya getirmek hertürlü sorumluluğu üstlenmek demektir.
bence bu kararınızı tekrar gözden gecirin , cocuğunuz için en uygun ortamı hazırlamanız gerekir.
Ya doğru diyorsunuz bende ikilemdeyim ne yapacagimi bilmiyorum çocuk çok istiyorum ama bi yandan durumumu görüyorum vazgeciyorum aynen sansa birakiyorum ya daha ii olur yada kotu olur bilmiyorum ne yapacagimi kendi nefsim için bebeğimin hayatini yanmakta istemiyorum biliyorum ki bu çok büyük bi bencillik olacak ama iste yürek bu istiyor bazi şeyleri görmek istemiyorsun şuanda çok çaresiz kaldim

Birincisi henüz 10 aylık bir deneme süresindesiniz, bebeğim olmuyor diye yakınıyorsunuz. 1 sene boyunca düzenli olarak deneme yapmadığınız müddet tıbben size bir yol açmazlar genellikle. Kaldı ki bu tedaviler çok ucuz değil ve ciddi anlamda da yıpratıcı bir süreçtir. Bir de 'problemin' eşinizde olduğunu kimse düşünmeyecek, belki kayınvalideniz dahi 'problemin' sizde olduğunu düşünecektir. Gerçi eşinizin sperminin azlığı çok da büyük bir problem değildir. Sonuçta çok da olsa az da olsa tutunması gereken tek bir spermdir. Sperm sayıları normal olduğu halde 1 senede anca hamile kalan kadınlar varsa sizde bu durumun 1-2 sene sürmesi çok ta anormal ve korkulacak bir durum değil.

Bence siz maddi açıdan korunup-korunmama konusunda çok, manevi açıdan kendinizi yoklamanız daha doğru olacak. Hamilelik süreci basit değil, lohusalık dönemi anne-çocuk açısından çok önemli. Eğer birlik yaşıyor ve kayınvalidenizle anlaşamıyorsanız kendiniz 2 odalı dahi olsa bir eve çıkana kadar korunun derim. Sonuçta şu kesindir: kayınvalideniz size kesin olarak karışacak, çocuğunuzu daha çok 'eşinizin evladı' olarak görecek. Hatta eğer dediğiniz kadar haddi aşan bir kayınvalide ise, çocuk üzerinde sizden çok daha fazla hakkı olduğunu düşünecektir. Emin olun, yıpranırsınız. Yaşınız kaç bilmiyorum fakat çok da yaşlı olduğunuzu düşünmüyorum. Sabır da hayır vardır.

Yok korunmak istemiyorum yine de derseniz en azından şu duayı yapın: 'Rabbim, sen bizim hakkımızda en hayırlı olan anda bize sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasib eyle.' Böylece hamile kaldığinız taktirde çocuğun hayırlı bir zamanda geldiğinde emin olursunuz. Sonuçta Allah dualara icabet edendir.

Ben 10 aylik evliyim ve ilk günden korunmadik çocuğumuz olmuyor ve her yolu deniyoruz kesimde bende çok istiyoruz ama benim ailem istemiyor cunku Esim issiz o kadar çaresiz kaldim ki hem çocuğm olmuyor hem olduktan sonra nasil bakariz DİEddüşünmekten kafayi yiyecem sizce her yolu deneyeyim mi yoksa işe girene kadar bekleyeyim mi
tatlım endişelenmk içinçok erken çocuk için. artı senen dolmadan ÇOCUĞUM OLMUOR adı altına almak çok yanlış .. ama şöle bişi var ki ilk önce eşin çalşma sistemini oturtmalı. çalşma sistemi otrtmak evin geliri gideri yaşamı ,standartdüzeye gelmesi lazım ama maaşın ne kadrı miktarıönmli değil .. bende 1 binle geçiniorum ve inşallahbebeğim kısmeti nasibiyle gelcek . fakat çok ciddi sölüorum sakın yanlş anlama ailen bu konuda haklı bebeğinin karnını doyuramayınca sen anne olarak çok üzülüceksin .belki ğün gelecek yaşıcaksın bunları bilemezsinki.. ..e hepte ailen sizeyardım edemez . ama bence ilk önce bi düzen oturttun öle düşününcanm tabi sen bilirsinnn en iyisini :) sevgiler:)

Back
X