- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 11.413
- Puanlar
- 168
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte ben vicdan yaptım 1 saat yol gidiş 1 saat geliş yapmasın diye şimdi ben zorluk çekiyorum. Tekrar kpss çalışıp tercih vermek için sözleşmeli olmamam lazım. Aynı unvanda tercih veremiyor sözleşmeliler. Sözleşmeli olduğum için zaten ile geçmeme izin vermediler. Kurum ayrı sıkıntı çıkarıyor, evde ayrı sıkıntı çıkıyor. Ne yapacağımı bilemez haldeyim.Ben minibüste sürünsem kocam arabayla işe gitse kabul etmezdim. Hemşirelik puanları düşük ile tercih veremez misiniz? Bi sağlık sorunu yoksa 3.5 ayda ne bebeği ya önce borcu bitirin birikim yapın
Ya arabayı sen kullan ya araba al. 3.5 ayda çocuk yapılmaz yaşın geçmiyor. Adamın huyunu suyunu öğren önceİşte ben vicdan yaptım 1 saat yol gidiş 1 saat geliş yapmasın diye şimdi ben zorluk çekiyorum. Tekrar kpss çalışıp tercih vermek için sözleşmeli olmamam lazım. Aynı unvanda tercih veremiyor sözleşmeliler. Kurum ayrı sıkıntı çıkarıyor, evde ayrı sıkıntı çıkıyor. Ne yapacağımı bilemez haldeyim.
Hamilelik bebek vs çok kadınsal bir durum. Kendinizi hazır hissetmedikce yapmayın. İyi düşünün daha evde beraber çok vakit bile gecirmemişsiniz. Yaşınız geçiyor ne yahu genceciksiniz dahaİşte iki yıl sonra olsun dediğimde de yaşımız geçiyor diyor eşim. Hem gebelikte ya da çocuk varken dilekçe yazarsam il sağlik müdürünün inisiyatifinde merkeze geçme ihtimalim olabilirmiş. Gebeyim git gel yapamıyorum ya da çocuğum var git gel yapamıyorum gibisinden. Benim yerime de merkezde bekar personeller varmış onlar çekilebilirmiş.
Allah Allah ne yaş geçmesi siz 27 eşiniz 30 yaşındaymış. Gayet genç bir yaş. Daha çok yeni evlisiniz biraz bir şeylerin oturması gerek evlilikte.İşte iki yıl sonra olsun dediğimde de yaşımız geçiyor diyor eşim. Hem gebelikte ya da çocuk varken dilekçe yazarsam il sağlik müdürünün inisiyatifinde merkeze geçme ihtimalim olabilirmiş. Gebeyim git gel yapamıyorum ya da çocuğum var git gel yapamıyorum gibisinden. Benim yerime de merkezde bekar personeller varmış onlar çekilebilirmiş.
Siz çocuk yapmayı kafaya koymuşsunuz gibi geldi bana. İl sağlık müdürlüğü personel eksikliği var hiçbir yere gidemezsin diyebilir. O zaman ne yapacaksınız? Gebe halinizle bineceksiniz o dolmuşa. Çocuğu yaptınız, ücretsiz izinler falan seneler geçti. Ee siz sürenizi tamamlamadığınız için yine sözleşmeli olarak kalacaksınız. Kadroya geçirme gibi bir kanun çıksa belki o fırsatı kaçıracaksınız. Ayrıca eşiniz de sizin hemşire olduğunuzu bilerek evlenmedi mi? 3.5 aylık evlilik için bu ne acele? Sizin canınızın hiç mi kıymeti yok?İşte iki yıl sonra olsun dediğimde de yaşımız geçiyor diyor eşim. Hem gebelikte ya da çocuk varken dilekçe yazarsam il sağlik müdürünün inisiyatifinde merkeze geçme ihtimalim olabilirmiş. Gebeyim git gel yapamıyorum ya da çocuğum var git gel yapamıyorum gibisinden. Benim yerime de merkezde bekar personeller varmış onlar çekilebilirmiş.
Haklısınız. Yaşım geçiyor diyor eşim ama benim de önce süreyi doldurmam gerek. İl sağlık müdürlüğü vermeyebilir, gideceğimin garantisi yok. Seneye Şubatta kadroya geçeceğim (2027) . +1 yıl daha çalışma şartı var (2028). Kafam karmakarışık. Tek başına karar verememek hem iş temposu hem ev birlikte götürmek zormuş. Bilerek evlendi tabi doğru.Siz çocuk yapmayı kafaya koymuşsunuz gibi geldi bana. İl sağlık müdürlüğü personel eksikliği var hiçbir yere gidemezsin diyebilir. O zaman ne yapacaksınız? Gebe halinizle bineceksiniz o dolmuşa. Çocuğu yaptınız, ücretsiz izinler falan seneler geçti. Ee siz sürenizi tamamlamadığınız için yine sözleşmeli olarak kalacaksınız. Kadroya geçirme gibi bir kanun çıksa belki o fırsatı kaçıracaksınız. Ayrıca eşiniz de sizin hemşire olduğunuzu bilerek evlenmedi mi? 3.5 aylık evlilik için bu ne acele? Sizin canınızın hiç mi kıymeti yok?
Hamile kalıp nöbetlerden vıksan gunduz mesaisine hergun gitmek zprunda kalacaksn gebe halinle o yol zor .dogursan ucrwtsiz izin alsan bu izin calısman gereken 2 yıldan düsmeyecek .bence bir yıl daha sabret sonra gebe kalır arada rapor arada gunduz giderek 9 ayı doldururur izne ayrılırsın zaten bebek 6 ay olunca ancak işe başlarsn o zmnda tayin dönemine denk geliyorsa tayin istersin.istifa etmek sacmalık şartlar zor biliyorum atanmak için 3 yıl beklemissin ama suan bırakıp gitmek istediğin yerde olmak isteyyen binlerce kişi var.ayrıca özel sektör hemşirelik alanında bitik durumda devlet daha iyi bence biraz sabret3.5 aylık evliyim kızlar , hemşireyim. İlçede çalışıyorum. Evi ilden tuttuk çünkü eşim de benden farklı bir ilçede çalışıyor. İlçelere her gün git gel yapıyoruz. Ben minibüsle gidiyorum o kendi arabasıyla gidiyor. Bu arada ikimizin de gidiş mesafesi 50 dk geliş 50 dk. Çalışma şartlarım yoğun. Ayda mesela 5 tane gece yazılıyor aynı zamanda gündüze de yazıyorlar. Ses çıkarınca personel yok bu şekilde mecburen çalışacaksınız deniyor. Toplam 3 kadın hemşireyiz. Üçümüz de yeni evliyiz. Hem git gel yapmak hem kurum beni yordu. Kendimi yemeye içmeye verdim +10 kilo almışım düşünün. Kıyafetlerim artık dar geliyor. Kendimi tanıyamaz oldum. İstifa etsem edemiyorum çünkü üç sene atama bekledim. Eşim de evliliğimizden hiçbir şey anlamadım 30 yıllık evliyiz sanki diyor. Ki haklı. Nöbetler yüzünden yeri geliyor 3 gün birbirimizi görmüyoruz. Otel gibi kullanıyorum evi. Eşim 30 yaşında ben 27 . Bu arada aklımızda gebelik planlaması var. Eşya taksidi ödüyoruz, kendimiz almıştık evlenirken. Mayısta borç bitiyor bu arada. Aslında şimdi de kendimizi idare edecek kadar para kalıyor ayın 15 ine kadar. İlçede zorunlu sürem 2 yıl kaldı. 2 yıl daha git gel yapmaya dayanacak gücüm kalmadı kızlar. İle geçemiyorum çünkü sözleşmeliyim. Ailelerimiz farklı bir şehirde yaşıyor. Onlar bebek olsun yaşınız geçiyor diyor. Biz gelir dönüşümlü bakarız diyorlar. Bakacak kimsemiz yok burada. Siz dışarıdan bir göz olarak bebek düşünür müydünüz bu şartlarda ? Ne tavsiye edersiniz? Evet çocuk kurtuluş olarak görülmemeli ama başka türlü bu git gelden , fazla çalışma saatlerinden kurtulamıyorum.
ailesi istediği için çocuk yapıyorlar.3.5 aylık evliyim kızlar , hemşireyim. İlçede çalışıyorum. Evi ilden tuttuk çünkü eşim de benden farklı bir ilçede çalışıyor. İlçelere her gün git gel yapıyoruz. Ben minibüsle gidiyorum o kendi arabasıyla gidiyor. Bu arada ikimizin de gidiş mesafesi 50 dk geliş 50 dk. Çalışma şartlarım yoğun. Ayda mesela 5 tane gece yazılıyor aynı zamanda gündüze de yazıyorlar. Ses çıkarınca personel yok bu şekilde mecburen çalışacaksınız deniyor. Toplam 3 kadın hemşireyiz. Üçümüz de yeni evliyiz. Hem git gel yapmak hem kurum beni yordu. Kendimi yemeye içmeye verdim +10 kilo almışım düşünün. Kıyafetlerim artık dar geliyor. Kendimi tanıyamaz oldum. İstifa etsem edemiyorum çünkü üç sene atama bekledim. Eşim de evliliğimizden hiçbir şey anlamadım 30 yıllık evliyiz sanki diyor. Ki haklı. Nöbetler yüzünden yeri geliyor 3 gün birbirimizi görmüyoruz. Otel gibi kullanıyorum evi. Eşim 30 yaşında ben 27 . Bu arada aklımızda gebelik planlaması var. Eşya taksidi ödüyoruz, kendimiz almıştık evlenirken. Mayısta borç bitiyor bu arada. Aslında şimdi de kendimizi idare edecek kadar para kalıyor ayın 15 ine kadar. İlçede zorunlu sürem 2 yıl kaldı. 2 yıl daha git gel yapmaya dayanacak gücüm kalmadı kızlar. İle geçemiyorum çünkü sözleşmeliyim. Ailelerimiz farklı bir şehirde yaşıyor. Onlar bebek olsun yaşınız geçiyor diyor. Biz gelir dönüşümlü bakarız diyorlar. Bakacak kimsemiz yok burada. Siz dışarıdan bir göz olarak bebek düşünür müydünüz bu şartlarda ? Ne tavsiye edersiniz? Evet çocuk kurtuluş olarak görülmemeli ama başka türlü bu git gelden , fazla çalışma saatlerinden kurtulamıyorum.
Dayann başka yapacak bir şey yok. Çocuğu ertele.3.5 aylık evliyim kızlar , hemşireyim. İlçede çalışıyorum. Evi ilden tuttuk çünkü eşim de benden farklı bir ilçede çalışıyor. İlçelere her gün git gel yapıyoruz. Ben minibüsle gidiyorum o kendi arabasıyla gidiyor. Bu arada ikimizin de gidiş mesafesi 50 dk geliş 50 dk. Çalışma şartlarım yoğun. Ayda mesela 5 tane gece yazılıyor aynı zamanda gündüze de yazıyorlar. Ses çıkarınca personel yok bu şekilde mecburen çalışacaksınız deniyor. Toplam 3 kadın hemşireyiz. Üçümüz de yeni evliyiz. Hem git gel yapmak hem kurum beni yordu. Kendimi yemeye içmeye verdim +10 kilo almışım düşünün. Kıyafetlerim artık dar geliyor. Kendimi tanıyamaz oldum. İstifa etsem edemiyorum çünkü üç sene atama bekledim. Eşim de evliliğimizden hiçbir şey anlamadım 30 yıllık evliyiz sanki diyor. Ki haklı. Nöbetler yüzünden yeri geliyor 3 gün birbirimizi görmüyoruz. Otel gibi kullanıyorum evi. Eşim 30 yaşında ben 27 . Bu arada aklımızda gebelik planlaması var. Eşya taksidi ödüyoruz, kendimiz almıştık evlenirken. Mayısta borç bitiyor bu arada. Aslında şimdi de kendimizi idare edecek kadar para kalıyor ayın 15 ine kadar. İlçede zorunlu sürem 2 yıl kaldı. 2 yıl daha git gel yapmaya dayanacak gücüm kalmadı kızlar. İle geçemiyorum çünkü sözleşmeliyim. Ailelerimiz farklı bir şehirde yaşıyor. Onlar bebek olsun yaşınız geçiyor diyor. Biz gelir dönüşümlü bakarız diyorlar. Bakacak kimsemiz yok burada. Siz dışarıdan bir göz olarak bebek düşünür müydünüz bu şartlarda ? Ne tavsiye edersiniz? Evet çocuk kurtuluş olarak görülmemeli ama başka türlü bu git gelden , fazla çalışma saatlerinden kurtulamıyorum.
Anlaşılan o erkek olarak pek vicdan yapmamış karısı minibüslerde sürünürkenİşte ben vicdan yaptım 1 saat yol gidiş 1 saat geliş yapmasın diye şimdi ben zorluk çekiyorum.
Geçim zor , iş bulmak atamakta zor zaten kendin diyorsun bunu.3.5 aylık evliyim kızlar , hemşireyim. İlçede çalışıyorum. Evi ilden tuttuk çünkü eşim de benden farklı bir ilçede çalışıyor. İlçelere her gün git gel yapıyoruz. Ben minibüsle gidiyorum o kendi arabasıyla gidiyor. Bu arada ikimizin de gidiş mesafesi 50 dk geliş 50 dk. Çalışma şartlarım yoğun. Ayda mesela 5 tane gece yazılıyor aynı zamanda gündüze de yazıyorlar. Ses çıkarınca personel yok bu şekilde mecburen çalışacaksınız deniyor. Toplam 3 kadın hemşireyiz. Üçümüz de yeni evliyiz. Hem git gel yapmak hem kurum beni yordu. Kendimi yemeye içmeye verdim +10 kilo almışım düşünün. Kıyafetlerim artık dar geliyor. Kendimi tanıyamaz oldum. İstifa etsem edemiyorum çünkü üç sene atama bekledim. Eşim de evliliğimizden hiçbir şey anlamadım 30 yıllık evliyiz sanki diyor. Ki haklı. Nöbetler yüzünden yeri geliyor 3 gün birbirimizi görmüyoruz. Otel gibi kullanıyorum evi. Eşim 30 yaşında ben 27 . Bu arada aklımızda gebelik planlaması var. Eşya taksidi ödüyoruz, kendimiz almıştık evlenirken. Mayısta borç bitiyor bu arada. Aslında şimdi de kendimizi idare edecek kadar para kalıyor ayın 15 ine kadar. İlçede zorunlu sürem 2 yıl kaldı. 2 yıl daha git gel yapmaya dayanacak gücüm kalmadı kızlar. İle geçemiyorum çünkü sözleşmeliyim. Ailelerimiz farklı bir şehirde yaşıyor. Onlar bebek olsun yaşınız geçiyor diyor. Biz gelir dönüşümlü bakarız diyorlar. Bakacak kimsemiz yok burada. Siz dışarıdan bir göz olarak bebek düşünür müydünüz bu şartlarda ? Ne tavsiye edersiniz? Evet çocuk kurtuluş olarak görülmemeli ama başka türlü bu git gelden , fazla çalışma saatlerinden kurtulamıyorum.
Anne değilim evli değilim ama çocuğun oldugunda bu yorucu hayatı çok özleyeceksin istifa etmeyi düşünmek bence sımarıklık tabıkı zordur. Ama atanmışsın hayat kurmuşsun bazı güzel seylerinde zorluğu cekilmeli ya. Emınımkı atanmak için calisip gün saymıssındır simdi bi koca için istifa etmeyi düşünmek cok yanlış yorulmanıza bişey demiyorum yanlış anlasılmasın yanlış düşünüyorsunuz çocuklu calismak daha zor bence esinizde anlayıslı bırısı değil nıye kendı arabayla gıdıyor ? Siz nıye gıtmıyorsunuz?3.5 aylık evliyim kızlar , hemşireyim. İlçede çalışıyorum. Evi ilden tuttuk çünkü eşim de benden farklı bir ilçede çalışıyor. İlçelere her gün git gel yapıyoruz. Ben minibüsle gidiyorum o kendi arabasıyla gidiyor. Bu arada ikimizin de gidiş mesafesi 50 dk geliş 50 dk. Çalışma şartlarım yoğun. Ayda mesela 5 tane gece yazılıyor aynı zamanda gündüze de yazıyorlar. Ses çıkarınca personel yok bu şekilde mecburen çalışacaksınız deniyor. Toplam 3 kadın hemşireyiz. Üçümüz de yeni evliyiz. Hem git gel yapmak hem kurum beni yordu. Kendimi yemeye içmeye verdim +10 kilo almışım düşünün. Kıyafetlerim artık dar geliyor. Kendimi tanıyamaz oldum. İstifa etsem edemiyorum çünkü üç sene atama bekledim. Eşim de evliliğimizden hiçbir şey anlamadım 30 yıllık evliyiz sanki diyor. Ki haklı. Nöbetler yüzünden yeri geliyor 3 gün birbirimizi görmüyoruz. Otel gibi kullanıyorum evi. Eşim 30 yaşında ben 27 . Bu arada aklımızda gebelik planlaması var. Eşya taksidi ödüyoruz, kendimiz almıştık evlenirken. Mayısta borç bitiyor bu arada. Aslında şimdi de kendimizi idare edecek kadar para kalıyor ayın 15 ine kadar. İlçede zorunlu sürem 2 yıl kaldı. 2 yıl daha git gel yapmaya dayanacak gücüm kalmadı kızlar. İle geçemiyorum çünkü sözleşmeliyim. Ailelerimiz farklı bir şehirde yaşıyor. Onlar bebek olsun yaşınız geçiyor diyor. Biz gelir dönüşümlü bakarız diyorlar. Bakacak kimsemiz yok burada. Siz dışarıdan bir göz olarak bebek düşünür müydünüz bu şartlarda ? Ne tavsiye edersiniz? Evet çocuk kurtuluş olarak görülmemeli ama başka türlü bu git gelden , fazla çalışma saatlerinden kurtulamıyorum.