iki gün sonraki zor ama iki gün önceki iliski ile hamile kalabilirsiniz. spermler 5 güne kadar yasiyabiliyor. biraz nasip meselesiMerhaba kızlar biz eşimle yumurtlama zamanımda ilişkiye giremedik sadece yumurtlama zamanımda 2 gün öncesinde ve iki gün Sonrasında ilişkiye girdik yani benm yumurtlama zamanım 19 fakat biz 16 ile 21 inde ilişkiye girdik eşimin işi nedeni ile şehir dışında idi bu şekilde olup hamile kalan var mı aranızda acaba diye soracaktım size
Evet doğrudur 22 yaşındayım eşim 31 yaşında 1 senelik evliyiz bu yüzden istiyoruzne zaman evlendiniz? daha 21 yaşındasın ve 3 aydır deniyoruz demişsin.
Yok hayır netten baktım bn onaO yumurtlama tarihini doktor vermediyse kesin değildir zaten. İki gün önceye ya da sonraya kayabilir.
Düzenli ilişkiye giriyoruz fakat bu ay 16 sında girdik ve eşim iş nedeni ile şehir dışına çıktı 21 in de yani dün sabah geldi akşam ilişkiye girdik inş olurYumurtlama tarihi her ay farklilik gosterir. O yuzden 2 gunde 1 duzenli iliski yasarsaniz sansiniz artar
İstiyorsaniz insAllah olsun tabiki :)Düzenli ilişkiye giriyoruz fakat bu ay 16 sında girdik ve eşim iş nedeni ile şehir dışına çıktı 21 in de yani dün sabah geldi akşam ilişkiye girdik inş olur
Farklı farklı sitelerden baktım hepsi de aynı gün yazıyor 19 diyeNetten bakmakla kesin bir tarih hesaplayamazsin. Yumurtlama dönemine denk gelen bir haftada hamile kalma şansın daha yüksek. 19. Günü nasil bir hesaptan buldun?
Amin inş. Yaaa duamız da o allahım inş. Nasip eder BizeAllah nasip ederse hamile kalırsınız. Yumurtlama günüyle falan çok uğraşmayın 2 günde bir iliskiye girin. Iliskiden sonra hemen ayaga kalkmayin biraz yat sen. Insalalh en kisa zamanda olur :)
Peki siz iki günde bir mi ilişkiye giriyordunuzŞu otomatik hesaplayıcılara göre ayın 6sı görünüyordu yumurtlama tarihim. 8 inde birliktelik oldu ve ilk ayda tuttu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?