- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 32
- Konu Sahibi mortaldance
Ağzımı bozmak istemedim olay daha da buyurduBen de ona küfrederim o kim ki bana küfrediyor düdük.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağzımı bozmak istemedim olay daha da buyurduBen de ona küfrederim o kim ki bana küfrediyor düdük.
Ne alakası var askla affettim veya ahdedeceğim demiyorum siz olsanız ne yaparsınız dedim büyük bağlılıkla ne ilgisi varAffet çok seviyorsun çünkü.... hem sen suçluymuşsun hak etmişsin... sen kesin bir tokaatı hak etmişsindir ama çocuk yine kendine hakim olup sadece küfür etmiş !!! Ey Allahım kendime olan saygımi kaybedecek kadar aşık etme beni çok çok amin
HayırSiz daha ayrılmadınız mı?
HaklısınızDirek bana veya aileme küfrettiyse affetmem terk ederim ama başkasına ederse bir daha tekrarlamamasını sertçe söylerim ve bir süre konuşmam herhalde . Kızmak küfretmek için bahane değildir.
HakliSize küfür etmiş ve siz onun haklı olduğunu düşünüyorsunuzSorun ne o zaman?
mesela ?Ayrılırdım
Bir zahmet sen de ayrıl kaçtır saçma sapan şeyler yaşıyorsunuz zaten...
Mesela mesela burda çoğu kişi biliyor hepsini oturup yazmayayım istersen :)mesela ?
Burda tam olarak ne demek istediniz?Özgüven. Tavan ama Ben bu Zamana kadar hiçbir erken tarafından taciz edilmedim sözlü veya fiziksel olarak demekki o da adamına göre oluyor !
Ben çok etkilenmiyorum küfürden.merak ediyorum sevgiliniz size kufretse sizin tepkiniz ne olurdu tamam haklı çok sinirlendirdim ama insan ne kadar sinirlensede o şekilde kufredermi hiçbirşey demeden telefonu kapattım ardından aradı özür dilemek istedi ama o söze çok kırıldım halada öyleyim az önce aradı yüz yüze görüşelim dedi yine kabul etmedim sonra dedim ki abartıyormuyum siz olsanız ne yapardınız
Kufur eden erkek iticiligimerak ediyorum sevgiliniz size kufretse sizin tepkiniz ne olurdu tamam haklı çok sinirlendirdim ama insan ne kadar sinirlensede o şekilde kufredermi hiçbirşey demeden telefonu kapattım ardından aradı özür dilemek istedi ama o söze çok kırıldım halada öyleyim az önce aradı yüz yüze görüşelim dedi yine kabul etmedim sonra dedim ki abartıyormuyum siz olsanız ne yapardınız
Özgüven. Tavan ama Ben bu Zamana kadar hiçbir erken tarafından taciz edilmedim sözlü veya fiziksel olarak demekki o da adamına göre oluyor !
Bu ne demek şimdi ? taciz adamına göre yapılan birşey mi yani?Özgüven. Tavan ama Ben bu Zamana kadar hiçbir erken tarafından taciz edilmedim sözlü veya fiziksel olarak demekki o da adamına göre oluyor !
Senin bi konun vardı ya abazanın biri sözlü taciz etmişti sanırım ordan vurmaya çalışıyor arkadaş, ne alakaysa.Taciz?
Kimseyi bir yerden vurmaya falan çalıştığım yok sizlerden banane yani tanınam etmem ne alakaysa diyorsunuz da arkdaş demiş ya hani küfürde kişiye göre diye o alaka yaniSenin bi konun vardı ya abazanın biri sözlü taciz etmişti sanırım ordan vurmaya çalışıyor arkadaş, ne alakaysa.![]()