• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar size birşey soracağım?

Şu ana kadar sevgilimin bir kere küfrettiğini duydum. Başka birisine çok sinirlenmişti. Ayrılma konumuna geldim. Çünkü sevgilimle bir aile kurma planları yapıyorum. İlerde çocuğumun babası olmasını istediğim adam herhangi bir sebepten dolayı küfretmemeli. O tip bir çocuk yetiştirmektense hem çocuksuz hem eşsiz ölmeyi tercih ederim. Şiddet içinde büyümüş şiddetle beslenmiş çocuklar o hale geliyorlar bence.

Kimseyi bir yerden vurmaya falan çalıştığım yok sizlerden banane yani tanınam etmem ne alakaysa diyorsunuz da arkdaş demiş ya hani küfürde kişiye göre diye o alaka yani
Ya sizin ilişkiniz çok laçkalaştı ya o yüzden artık küfürler akılda aldatmalar havada uçuşuyor. Küfür ettiğinde ayrılmalıydın ki sınırını bilsin.
Ayrıca geçen iş yerinden birini gözüne kestirmiştin sevgilin için zaten yaşlı demiştin niye ayrılmadın herkes bunu merak ediyor.

Ya sizin ilişkiniz çok laçkalaştı ya o yüzden artık küfürler akılda aldatmalar havada uçuşuyor. Küfür ettiğinde ayrılmalıydın ki sınırını bilsin.
Ayrıca geçen iş yerinden birini gözüne kestirmiştin sevgilin için zaten yaşlı demiştin niye ayrılmadın herkes bunu merak ediyor.
Herkes ten kastınız sizn merakınız mı ?

Öbür çocuk noldu, tatlı çocuk vardı hani, yoksa bu küfür eden o mu

Back
X