Kızlar size ihtiyacım var..

ne sapık insanlar var ya, iğrenç... kelimeyi şu an tam anlamıyla kullanıyorum, iğrenç...

bakire olup olmaman kesinlikle sorun değil, bunu denemek istedim falan demesi dıttığı bölüm, sonra da arayıp ben seni denedim demesi de sıvadığı bölüm oluyor..

bence mahkeme kararı çıkart yanına 10.000 metreden fazla yaklaşması yasaklansın..

ahlaksızlığı bir yana senin ona dürüstçe söylediğin birşeyi kullanmaya kalkacak kadar cibilliyetsiz...uzak dur lütfen..

Şaka gibi okurken şok oldum resmen bu adamdan uzak dur arkadaşım yol yakınken rengini belli etmiş iyikide etmiş sen gerçek yüzünü gördün şimdiden

Sen dürüst davranmışsın o da dürüstlüğünü suistimal etmiş

Her erkeğin kafasında vardır bir takım fantaziler ama bunları hayata geçirmek sapıtmak.

Yok öyle denemek falan, neyi deniyor, elbise mi alıyorsun densiz yaratık !

Dürüstlüğüne, kalbinin temizliğine Rabbim çabuk göstermiş yüzünü, uzak dur arkadaşım. Boşver gülüşünü falan dünyanın en güzel adamı olsa senden uzak olsun. Allah korumuş seni, daha da bulaşma

Son düzenleme:
konuyu okurken şok oldum.eşim yanımdaydı ne oldu dedi.olayı anlattım.güldü ve kesinlikle o adamdan uzak dursun dedi.

sana böyle bir teklifle gelen insan herşeyi yapar.rezil eder seni.aman arkadaşım bi daha hiç görüşme.

Karşınızdaki Ne Kadar Suçlu İse; Bence Sizde Bir O Kadar Suçlusunuz..

O Kadar Özelinizi Ne Diye Herkese Anlatıyorsunuz ?
Bakire Değilseniz Değilsinizdir..

Bu Kimi Ne İlgilendirir ?

Allah ıslah etsin
Nekadar saçma
Böyle düşünen bir erkekten kaçabildiğiniz kadar uzağa kaçın
Böyle birşey denemesi bile olmaz
Resmen yem atmış ya tutarsa

Bakire olmamanızdan kaynaklanan bi ön yargı bu sanırım .
Çok iğrenç bi teklif bunu on yirmi yıllık evli insanlar bile birbirlerine teklif etseler ben ayıplarım.
Bugün bunu isteyen insan bakire olmasaydınız sizinle yatmak isticekti kızlığınızı isticekti ve siz hayır dediğinizde yine ben zaten seni denemiştim tepkisini vericekti.
Kesinlikle inanmayın, bela geliyorum diyor

Yuh yani terbiyesizliğin, kendini bilmezliğin bu kadarı ! Cidden sakın ama sakın bir daha konuşmayın, hem aklınız neden karıştı ki ben size ihtimalleri söyleyeyim;

1-gerçekten sapıktır ve böyle fantezisi vardır
2- kızlara malum işi yaptıran bir ş..dir
3- sizin durumunu suistimal etmeye yeltenecek bir öküzdür.

Bir de merak ettim bir kere görüştük demişsiniz, internetten mi tanıştınız ? Eğer öyleyse neden bakire olmadığınızı söylediniz anlayamadım. Sonuçta sevgili olacak yakınlığa bile gelmemişsiniz.

Dün geceden beri bu olay aklıma geldikçe sinirlerim bozuldu kendime yapılmış gibi hissettim yemin ederim ne erkekler var ya. Birde ben seni denemek için yaptım demesi daha bi sinir bozucu

bence uzak dur, kendine engel ol. insan sevdiğini dener mi ya, özellikle böyle iğrenç bir konuda, kesinlikle cevap verme hiçbir şekilde.

oha kal geldi bana bu ne ya böyle bu ne kadar terbiyesizliktir.aman yarabbim öyle sitelerin var olduğundan beri haberim yok aman olmasında zaten.sen bacım bütün samimiyetinle anlatmışsın gerçekleri o manyağın teklifine bak bide.böyle denememi olur.seven adam o konuyu bile kolayına açmaz yanına kolay kolay yaklaşmaz.denemeymiş adi herif.sen yat kalk dua et şansın varmışta en azından teklif etmesiyle kurtulmuşsun.seni kaçırıpta neler yapabilirdi allah muhafaza manyak şey ya şerefsiz nasıl sinir oldumya.midem bulanıyor bu sapıklardan.allah herkesi iyillerle karşılaştırsın.

sana tavsiyem özel sirlarini kimseye anlatma
baksana adam düüsnmüs tasinmis böyle bir yol bulmus
hani bakire degilsin ya
sakin ama sakin hicbirseyine cevap verme
denemek falan cok komik manyak herif

mide bulandırıcı bi insanmış
insan sevdiği değer verdiği birine böyle bişey söylermi ya resmen senden faydalanmak istemiz rezill
kesinlikle uzak dur.insan yerine koyupta konuşma.

Hepinizi teşekkür ederim yorumlarınız için cepten girdiğim için tek tek cevap vermek zor oluyor kimseyede anlatamadım bu sekilde anlatmak daha kolay oldu benim için. Ben ona bakire olmadığımı söyledim evet belkide dürüst davranarak hata yaptım çok cahildim yaşadığımda 18 yaşındaydım hani böyle şeyleri takmasamda o kişi ile yaşadığım için çok pişmanım. Ama bakire olmasam bile benden böyle birşey istemesi çok iğrenç teşhircilik belkide arkadaşlarına söylicekti hepsi o site hangi site ise girip izleyecekti yüzlerina baktığım kişiler bunlar. Neyse Allah korumuş demek lazım herhalde. iyiki bu siteyi keşfettim yalnız inanılmaz rahatladım. Beynim durdu resmen hepiniz aynı fikirdesiniz. sağolsun hepiniz inanılmaz rahatladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…