Kızlar size ihtiyacım var..

bakire olmayan kıza namuslu gözüyle bakmayan, taktiği tutmayınca da kıvıran, direk koşarak uzaklaşılması gereken erkeklerden.

konuşmasına, yalvarmasına, özür dilemesine bile müsade etme derim ben.
seni olduğun gibi kabul etmez asla ve ciddi bir ilişkide düşünmez.

ne bahtsız bedevisi,Allah'ın sevdiği kulusun bence.adam sapkınlığını çok önce belli etmiş

Son düzenleme:
Biz zaten hep masumca yaşarız ki zaten öyle olmasa adı AŞK olmazdı. Bak şükret evlenincede kuzeninle birlikte olabilirdi eşin düşünsene çocuğun varken mesela , yada bu adam az önce anlattığım gibi bu teklifi sana evlendiğin yapabilirdi şükret bence yolun başında anlamışsın. bahtsız falan değilsin. Yaşayarak öğrenicez bazı şeyleri.

sende şans olmasa bu adamla şu an bu konumda olmazdın.
anan seni kadir gecesinde doğurmuş derler ya hani, sen dua et ki rengini baştan belli etti şerefsiz.

sen yorulmuşsun, artık iyi bi ilişki yaşamak istiyosun ama, öyle her önüne gelene güvenmekle olmaz tabi ki.
bak güvendiğin adam sana ne dedi.
bi bunları düşün.
hala ne kadar masumane yaşamışım diyosun akıllanacağına.

ay cok igrenc uzak dur canim ya resmen niyetini belli etmis
terbiyesiz.
gülüsüne mülüsüne aldanma sonra resmen kivirmis yok deneme fln
öyle deneme mi olur ya kimi kandiriyo salak

Evet uzak durmalıyım inanın birine anlatmaya ihtiyacım vardı ya bu siteyi keşfettim paylaşayım dedim. Sanırım aşk bana göre değil :) ben gene yalnızlığımla başbaşa kalayım :) gülüyorum artık halime ya. Ünide okurken tanıştım 4 yıl çıktık onun okulu uzadı ben çalışıp ona baktım sonra sözlendik ve buum adam kuzenimle kaçtı evlendiler kuzenimi sildi babası falan ama onun umrunda bile değilmiş çok mutluymuş öyle demiş diğer kuzenime ne diyimki Allah herkesin bahtını güzel eylesin

Boyle igrenc birseyi teklif eden adamdan hersey beklenir .
Senin goruntulerini maglum sitelerde bile koyabilir.
Uzak durmalisin .

Son düzenleme:

Pardon diyerek birşey sorabilir miyim müsaadenizle, kararsızlığınız hala aynı şekilde mi devam ediyor acaba? Çünkü sanırım bu sebepten dolayı yardım veya görüş istemiştiniz öyle değil mi?

Epey çok arkadaşımız da görüş bildirdiler, ben sizin açınızdan bir karar verebilmek adına şu ana kadar ne gibi bir katkısı olduğunu merak ettiğim için soruyorum bu konudaki görüşünüzü.

Denemek istese böyle mi der, yakınlaşmaya çalışır ya da açıkca söyler ,site filan arkadaş aşmış olayı,sen bunu yaparsan senin yüzüne bile bakmaz canım bence,boşver hiç kararsız kalma,ayrılmışsın ne güzel,böyle biri için pişmanlık yaşamana değmezz.. hiç bir erkek aşık olduğu kıza böyle yaklaşmaz sevmiyor demek ki..

Aaa gerizekalı yaa. :26:

Boşverin gerçekten yol verin gitsin hatta kovun

Birkaç tane de gidin kafasına falan vurun valla hıncımı alamadım..

Sinirlendim bee bir de salak yerine koyuyor sizi

Ben yazarken siz de yazmışsınız, "uzak durmalıyım" kararınızı. Afedersiniz, bunu görmemiştim, bir önceki mesajımın cevabını burada vermişsiniz zaten.

Canım talihsiz bir olay yaşamışsın,kısmet..ama bugün anlattığın olayda ucuz kurtulmuşsun,resmen verilmiş sadakan varmış..Seni gizlice videoya falan kaydederdi Allah korusun..Böyle karaktersiz,sapık..işine geldiği gibi kıvıran dönen adamdan iyi kurtulmuşsun...hiç üzülme,şükret lütfen..

Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin.

böyle tipler çok fazla günümüzde ...maaleseff....sana tavsiyem kesinlikle uzak dur... zaaflarını kullanrak seni etkilemesine izin verme... normal bir erkek asla böyle bişey sormazz....hem öyle bile olsa onu farklı yollada anlatabilirdii....deneme çekmiş ama... senin yararına değil....sana çok çokkk ii davranıyorsada vardır bişeyy.....resmen göz boyuyordur...inanma derimm....asla mükemmel erkek yoktur....tamam dersin tam aradığım insan ......öyle saçmalıklar olur kiii... konduramazsın bile kendine itiraf etmek te bile zorlanırsın....kendin daha önemlisinn ...böyle tiplerden hayır gelmez... allah iilerle karşılatırsın...öyle site olduğunu bile yeni duydum..bir ara sanki duymuşluğum var gibii ama..bu siteler hala yayındamı yaaa....öyle şeylerle ilgilenmediğimiz içinn... arkadaşının ilgii alanına giriyor demekkii...hadii hayırlısıı karar seninnn

Aslında burada yapman gereken belli...Arkana bakmadan kaçabildiğin kadar uzağa kaçmak...

Eğer kaçamazsan nasıl bir ilişki belkiyorsun bu dangalaktan?
Nasıl bir gelecek bekliyorsun?
Tut ki inandın ve evlendin, "hadi karıcım hüsnülerde 2 sevişip gelelim, merak etme maske takarız" gibi fanteziler talep etme ihtimali her zaman olacak biliyorsun değil mi?

Bu durumun sorgulanacak tek tarafı yok..Dediğim gibi yapman gereken belli..
Ama ben yine de bunları sorgulamanı rica ediyorum....

Son düzenleyen: Moderatör:
neyi nasıl deniyor ya. Tamam desen ne dicekti ki ben böyle bir kızla birlikte olamam mı dicekti. Ne kadar arıza adam varmış ya

Tiksiniyorum vallahi ..
Artık resmen erkeklerden tiksiniyorum ..

Yeri, zamanı ve ortamı müsait buldukları zaman yapmayacakları sey yok..
Pes artık ya ..

Demek denemek istemiş arsız ..
Yalana bak , bari adam olda benim böyle isteklerim var diye yaptıgının arkasında dur ..
Oda yok ..
elle tutulur hiçbir şey yok bu insanda arkadaşım..
Kaç kurtar kendini..
Bırak gülüşünü falan , önce insan sonra adam olan birine ver kalbini ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…